понедељак, 10. април 2017.

Šta rade zvezde u periodu od 10.Aprila do 17.Aprila...





Ove nedelje na zvezdanom nebu:

10.Aprila 01:06 Merkur u Biku kreće u retrogradni hod sa 4*
11.Aprila 08:08 Pun Mesec u Vagi na 21*
14.April 07:30: Sunce konjukcija Uran
15.Aprila 12:18 Venera u Ribama kreće u direktan hod sa 26*





Ponedeljak je....Mesec je u Vagi od jutros u konjukciji sa RxJupiterom na 17*....Zapravo ova konjukcija će se egzaktno dogoditi u 00:57 u utorak....U utorak će se dogoditi i Pun Mesec u Vagi u 08:08!!! Danas dan pre Punog Meseca najbitniji zvezdani događaj je kretanje Merkura u retrogradni hod!!! Merkur u Biku kreće retrogradno sa 4*...Kreću i nevolje...ništa neobično i na šta nismo navikli bar tri puta godišnje koliko imamo Merkurov retrogradni ciklus...Merkur je u retrogradnoj senci još od 27.Marta kada je bio u Ovnu na 24*!!!
Svaki Merkurov retrogradni ciklus donosi iste ili slične situacije...Ovaj RxMerkur je u Biku i drugačiji je po energiji u kojoj se nalazi...Sve ovo dobija notu tvrdoglaosti, upornosti...Em je Merkur retrogradan (neka vrsta kočnica), em je spor (Bik)...spor, trom, okrenut više ka zadovoljstvima i uživanjima ali sa preprekama, kašnjenjima... Merkur je zbunjen, sluđen :)), okrenut ka unutra, introspekciji, prošlosti.....Takvi su i psihološki uticaji ali i događaji!!! Na dnevnom redu biće emotivna i materijalna sigurnost....Negde će emocije biti u problemu, negde fnansije....plus energija kuće/kuća (oblast života) kroz koju će vam RxMerkur prolaziti!!!
Inače najjači uticaj ove energije je baš u vreme između direktnog i retrogradnog hoda a to je upravo danas u Ponedeljak....prvi dan u nedelji...A kaže se po "jutru se dan poznaje"...
★Merkur će se u retrogradnom hodu vratiti u Ovna 20.Aprila!!!
Merkur će krenuti u direktan hod 3.Maja sa 24* Ovna 
Merkur će ponovo ući u Bika 16.Maja
Merkur će izaći iz retrogradne senke 21.Maja sa 4* Bika
Za one koji vole da se pripreme i znaju sve unapred Merkur će ponovo biti retrogradan 13.Avgusta sa 11* Device!!!



U Utorak, najvažniji događaj je Pun Mesec u Vagi na 21*
Pun Mesec ili opozcijija Meseca u Vagi sa Suncem u Ovnu na 21*...Energija kulminacije!!! Energija koja donosi neku završnicu od vremena Mladog Meseca u Ovnu 28.Marta!!!
Reklo bi se Pun Mesec kao i svaki drugi...i jeste!!! Redovan Mesečev ciklus na koji smo navikli. Ovaj se dešava u vreme konjukcije Meseca i RxJupitera 11.April, 
u vreme konjukcije Sunca i Urana u Ovnu na 24* 14.April!!!
Pun Mesec kao "okidač" T-Kvadrata!!!
Opozicija Sunca i Urana sa Mesecom i RxJupiterom, oni u kvadratima sa Plutonom. Dakle ne jedan već dva T-Kvadrata u toku jednog dana!!!
Kako je Mesec u Vagi, Vagom vlada Venera i kvadrat RxVenere u Ribama sa RxSaturnom u Strelcu je takođe bitan u vreme Punog Meseca!!!
Pun Mesec predstavlja simbolično osvetljenje onog što je skriveno, potisnuto...što nam je u podsvesti. Naravno bitne su i kuće u kojima se nalaze Mesec u Vagi i Sunce u Ovnu!!!
Ovu eergiju će osetiti nešto više: Vage, Ovnovi, Rakovi i Jarčevi ali i svi oni koji imaju neke planete na oko 21* ovih znakova!!!



U Petak, dakle u vreme kada nam počinje vikend, dogodiće se konačno konjukcija Sunca i Urana u Ovnu na 24*...Još jednom će oživeti T-Kvadrat!!! Mogući su razni iznenadni događaji...za nekog neprijatni za nekog prijatni...sve zavisi i od aspekata koje će ove planete praviti sa vašim natalnim planetama!!! Svakako očejute neočekivano...Ova energija nosi i pruža mogućnost da budemo drugačiji i originalni...Ili ćete sami menjati rutinu ili će to Uran uradti za vas....



U Subotu će mnogi pomisliti i izgovoriti Konačno!!! Konačno će Venera u Ribama na 26* krenuti u direktni hod!!! Mnogi će odahnuti...I to je sasvim ok...Samo budite oprezni!!! Najpre iz razloga što je svaka planeta koja zauzima položaj iz retrogradnog hoda u direktan tada najjača, najjači i je i njen uticaj na nas!!! Zatim morate biti svesni da Venera ostaje u Ribama do 28.Aprila, a ona u Ribama ponekad zaliči na retrogradni uticaj!!! Još nešto je bitno da znate... a to je da Venera ostaje u retrogradnoj senci sve do 18.Maja!!!

Bitno je i da znate...da će tokom ove nedelje od ponedeljka do subote čak četiri planete biti retrogradne: od ranije RxJupiter, od skoro RxSaturn, RxMerkur i RxVenera...Venera u Subotu napušta ovo društvo!!! Prvi Venerin aspekt u direktnom hodu je sekstil sa Marsom u Biku 17.April, zatim sledi kvadrat Venere i RxSaturna u Strelcu (treći put)...Venera iz Riba prelazi u Ovna 28.Aprila...

★Ovog meseca na nebu:

Danas mi je neka Grčka u glavi....moj plavi bosiljku...




Нема коментара:

Постави коментар