понедељак, 17. април 2017.

Šta rade zvezde u periodu od 17.Aprila do 24.Aprila...




Ove nedelje na zvezdanom nebu:

17.April 03:26: Venera sekstil Mars
17.April 14:43: Sunce trigon Saturn
19.April 23:26: Sunce ulazi u Bika
20.Aprila Pluton u Jarcu kreće u retrogradni hod sa 19*
20.April 07:53: Sunce konjukcija Merkur
20.April 19:37: Merkur ulazi u Ovna
21.April 12:31: Mars ulazi u Blizance
21.April 13:08: Venera kvadrat Saturn


Zanimljiva je nedelja pred nama...Počinje sa Venerinim sekstilom sa Marsom a završava se sa Venerinim kvadratom sa Saturnom!!! Dakle, ★Venera u Ribama od skoro direktna ove nedelje u prvom planu sa dve različite energije!!! 
Još jedan prilično bitan događaj je Plutonov redovan retrogradni ciklus!!!
Čak tri planete menjaju energiju - znak!!!

When a man loves a woman

Danas u Ponedeljak Mesec je prešao u Jarca (01:04), Mesec je od jutros na 4* Jarca! Prvi aspekt Meseca u Jarcu bio je trigon sa RxSMČ u Devici; sledeći je trigon sa RxMerkurom u Biku na 2* od 05:54 i to je jedini aspekt Meseca za danas....Lepe energije za početak dana, početak nedelje....i za one koji rade i za one koji još slave i ne rade....
Od noćas je Venera u Ribama je u egzaktnom sekstilu sa Marsom u Biku (03:26) na 26*
Jučerašnje energije su i dalje prisutne....konjukcija Venere i Kirona, sekstil Marsa i Kirona!!! U pozadini je i dalje prisutan kvadrat Venere i RxSaturna!!!
OvdeMars u Biku ima značajnu ulogu, svojom energijom zemlje je tu da prizemlji :))). Da Veneri u Ribama pruži oslonac, zaštitu, bezbednost....Kiron u Ribama je tu da nas podseti na neke rane, ali rane koje se mogu zaceliti....Posle Venerinog retrogradnog ciklusa, njenog preispitivanja, obračunavanja sa prošlošću ona sada ima priliku da reši neke svoje probleme...
Međutim, tu je i RxSaturn u Strelcu koji istu tu Veneru i dalje iskušava, testira, uči i muči....I držaće je na testu cele ove nedelje...sve do kraja nedelje kada će se dogoditi neka kulminacija....neku vrstu razrešenja...Postoje dva moguća scenarija, ili će sve posle ovoga biti bolje ili ništa neće biti kako treba....
Danas imamo još jedan egzaktni aspekt: Sunce u Ovnu trigon RxSaturn u Strelcu na 27* u 14:43! Odlična energija za samopouzdanje, energija samodiscipline, odgovornosti...Donekle ova energija može pomoći kod kvadrata Venere i RxSaturna...Ako znamo da ovaj kvadrat nosi energiju nevoljenosti, manjka samopouzdanja kada su emocije (negde i izgled) u pitanju ovaj današnji trigon je baš k'o poručen!!!



U Sredu, ★Sunce prelazi u Bika....proleće dobija na intezitetu....Bikovi će slaviti svoje rođendane i solarne povratke!!! Na kratko imaćemo tri planete u Biku: Sunce, RxMerkur i Mars!!! Na kratko jer će Merkur preći (ponovo) u Ovna, Mars će preći u Blizance....Sunce u Biku će ostati samo....Sunce u Biku će mnoge od nas prizemljiti....hteli mi to ili ne....U prvom planu će biti energija emotivne i materijalne bezbednosti i sigurnosti....I dokle je Sunce u Ovnu išlo skoro pa "glavom kroz zid" sada Sunce u Biku će doneti jednu smireniju i staloženiju energiju....energiju stabilnosti....Moje Lavovsko Sunce se baš ne raduje toj energiji (Lavi Bik su u energiji kvadrata)....Neće se baš puno obradovati ni Vodolije (kvadrat), ni Škorpije (opozicija)....Ali znam ko hoće :)): Rakovi i Ribe (sekstil), Device i Jarčevi (trigon)!!! U periodu prilagođavanja (inkonjukcija) biće Strelčevi i Vage, Ovnovi i Blizanci su u komšiluku (polusekstil) oni su bezebedni....



U Četvrtak Pluton u Jarcu sa 19* kreće u redovni retrogradni hod!!!
Vreme je za redovno prolećno čišćenje...Krenuće još jedno naše preispitivanje...ovo je duboko preispitivanje, ovo je i proces transformacije....Sve sam objasnila u ZVEZDAMA U APRILU, pa ne bih da se ponavljam....Sem toga kada dođe vreme još ću pisati na ovu temu...
Ono što je zanimljivo je da Uran u Ovnu i RxJupiter nisu već neko kratko vreme u opoziciji, ali biće u Septembru (28.Septembar), dakle nemamo više onaj T-Kvadrat!!! 
Pluton u Jarcu je i dalje u kvadratu sa RxJupiterom i dalje je u kvadratu sa Uranom!!!
RxPluton će još jednom biti u egzaktnom kvadratu sa Jupiterom 4.Avgusta!!!
Dakle na svom retrogradnom putu Pluton će još jednom biti u kvadratu tada sa direktnim Jupiterom!
Neke tehničke stvari vezane za retrogradnog Plutona:
Pluton je u retrogradnoj senci od 29.Decembra 2016. sa 16* Jarca; 20.Aprila krenuće u retrogradni hod sa 19* Jarca; u direktan hod krenuće 28.Septembra sa 16* Jarca (istog dana kada će Jupiter i Uran biti u egzaktnoj opoziciji); Pluton će izaći iz retrogradne senke 19.Januara 2018. sa 19* Jarca!!!
Istog dana u Četvrtak srešće se u konjukciji Sunce i RxMerkur u Biku na 0* samo nekoliko sati pred Merkurov ponovni ulazak u Ovna!!! Dakle susrešće se na kratko, ali ovaj susret može biti vrlo značajan....Merkur će posle ovog susreta nastaviti svoj retrogradni put (sada kroz Ovna), Sunce će nastaviti svoj redovni put kroz Bika!!! Svako na svoju stranu...i svako kroz svoju energju!!! Merkur će ponovo ući u Bika 16.Maja!!! Sunce će tada biti već na 25* Bika!!!

When a man loves a woman

U Petak Mars prelazi u Blizance...Merkur samo što je prešao u Ovna...Zašto je ovo bitno? Mars je vladar Ovna, Merkur je vladar Blizanaca....svako je "gost" kod onog drugog!!!
Ja lično volim kada je Mars u Blizancima jer ga odlično poznajem... moj Nat Mars je baš tu u Blizancima....i sve što pišem o Marsu u Blizancima je iz prve ruke :))). 
Istog dana u Petak Venera u Ribama na 27* (nekako u isto vreme kada će Mars preći u Blizance) biće u trećem egzaktnom kvadratu sa RxSaturnom u Strelcu!!! Pred nama je jedan uzbudljiv vikend!!! Venera će sledećeg vikenda preći u Ovna!!!



Нема коментара:

Постави коментар