понедељак, 3. април 2017.

When Love Returns....Drugi deo: Retrogradna Venera u Ribama od 3.Aprila do 15.Aprila...



Venera je danas u 02:25 CET ponovo ušla u Ribe!!! 

★U Ribama je već bila od 3.Januara do 3.Februara:


Sada će ponovo boraviti u Ribama u retrogradnom hodu do 15.Aprila kada će krenuti direktno, u Ribama će boraviti do 28.Aprila kada će ponovo boraviti u Ovnu!!! Dakle, Venera će biti u retrogradnom hodu još 13 dana!!!
Do kraja boravka u Ribama Venera će i dalje biti u retrogradnoj senci ali i dalje do18.Maja!
Posle mesec dana retrogradnog hoda u Ovnu od danas Venera menja energiju...iz energije vatre, borbe, iz ratničke energije gde se nije osećala najbolje (gde je u izgonu) prelazi u energiju vode. Iz kardinalne energije strasti prelazi u promenljivu energiju osećajnosti, mašte, iluzija, romantike, duhovnosti...Venera je i u Ovnu bila pomalo "opijena" zbog retrogradnosti od danas će to biti svakako još više i intezivnije...Sigurno će pored energije retrogradnosti poprimiti energiju iluzija, fantazije, tajnovitosti, varljivih osećanja...




Šta će se promeniti ulaskom Venere u Ribe? 
★Generalno i dalje važi sve o retrogradnoj Veneri:
★Bitno je naravno i kako ste (pre)živeli prvi deo RxVenere dokle je boravila u Ovnu:
Nešto će se promeniti to je sigurno...Venera u Ovnu se nije osećala najbolje a povrh svega bila je i retrogradna, u Ribama je ona u egzaltaciji, gde se oseća uzvišeno, ushićeno!!! Sve osobine Venere su istaknute i pojačane!!! Veneri u Ribama retrogradnost nije nešto najstrašnije što će joj se događati...sama pozicija tranzit kroz Ribe je za Veneru sličan retrogradnosti!!!
Međutim vrlo je moguće da će se neki odnosi (Venera) zakomplikovati još više nego do sada!!! Mnogi će imati potrebu da nešto sakriju, zataškaju... neke tajne će doći do izražaja!!! Ribe su prirodni vladar 12.kuće i sve što ona znači i predstavlja biće aktivirano kod svakog od nas bez obzira kojom kućom prolazi Tran RxVenera!!!




"Kad opet mi dođeš nemoj plakati , ti uđi u moj san, tu ostani"...
Venera u Ovnu je bila više okrenuta ka sebi ono Ovnovsko JA bilo je u prvom planu! Sada u Ribama biće saosećajnija i javiće se osećanje empatije!!! Misliće i na druge, drugim rečima!!! Venera u Ovnu bila je u sukobu zbog energije koja je htela napred, direktno...bila je u prilici da se povlači, gubi hrabrost, bila je često ljuta na sebe i na sve oko sebe...(sve zbog retrogradnosti). U energiji Riba i ako i dalje retrogradna (još 13 dana) biće joj u neku ruku lakše...Omekšaće Venera samim ulaskom u Ribe, tu je osećajna, romantična, kreativna, maštovita....i dalje retrogradna!!! Naravno da i dalje važi sve što važi za retrogradnu Veneru!!!  Samo i ako zvuči čudno biće joj lakše. Možda Veneri ali da li će i nama biti lakše? I dalje smo na retrogradnom putu (drugi deo) i dalje su "koferi" prošlosti sa nama i u nama!!! I dalje se preispitujemo, i dalje preispitujemo vrednosti i emotivne i materijalne prirode! Možda ćemo manje biti ljuti, besni....ali bićemo više osetljivi, preosetljivi negde....Ovo je period ljubavi i na javi i u snu...Potreba za srodnom dušom jaka i veća...bilo da smo u vezi ili smo usamljeni...Srodna duša kako to lepo zvuči!!! Venera u Ribama traži svoju srodnu dušu, traži stapanje sa voljenom osobom, želi bezuslovnu ljubav...Ako srodna duša postoji....sumnja je tu zbog retrogradnosti, a možda se baš zbog retrogradnosti pojavi srodna duša iz prošlosti!!! A onda eto i nevolje u većini slučajeva!!!
Ovo je period kada se sećamo prvog poljupca i zadnjeg zagrljaja...sve je nekako prenaglašeno...mnogi će biti hipersenzitivni... nostalgični, sa željom da se vrate u neku prošlost! Mnogi će opet navući ružičaste naočari....još dublje ući u svet mašte, magije, fantazije....Mnoge "žabe" će čekati poljubac :-)... Ljubav kao na filmskoj traci...samo da ne bude Julija i Romea...samo da je više srećnih krajeva!!! Ovo je i period kada zbog svega ovog mnogi mogu biti razočarani (posebno kada Venera krene direktno), povređeni, obmanuti, prevareni...Posebno ako su zbog ove energije idealizovali osećanja ali i neke ljude...Mnogi će u ovom periodu biti "pijani od ljubavi". Ali ovo je period kada se mnogi mogu pogubiti...zbog svega ovog budite oprezni! Ružičasta boja je lepa boja ali....




Do 15.Aprila Venera će preći nekoliko stepena i sa 26* Riba krenuće u direktan hod!!! Ovi stepeni 29*/28*/27*/26* su bitni za sve one koji imaju neke planete na ovim stepenima u Ribama ali i u Škorpiji (voda), kao i u Biku, Devici, Jarcu (zemlja), mada i Blizanci i Strelčevi (vatra)!!!
U vreme retrogradne Venere u Ribama, toj retrogradnoj energiji pridružiće se: Saturn već 6.Aprila, Merkur 10.Aprila, Jupiter je već retrogradan!!!
I dalje će u pozadini biti aktuelan T-Kvadrat koji su nedavno aktivirali RxJupiter i Pluton svojim egzaktnim kvadratom (30.Mart)!!! Sve u svemu i dalje će nas pritiskati neke nebeske energije!!!



Za vreme boravka RxVenere u Ribama imaćemo samo jedan egzaktan aspekt:
08.April 22:28: Venera kvadrat Saturn
Venera i Saturn na 27*...Venera opijena od ljubavi, romantike, negde na "sedmom nebu", sva ushićena...dodatno retrogradna u energiji sukoba, krize (kvadrat) sa Saturnom koji samo što je krenuo u retrogradni hod, pa sve ovo još teže nego štobi bilo!!! Ova energija će dugo biti prisutna...zbog Venerinog retrogradnog hoda!!! Ovu energiju smo već imali 27.Januara ove godine na 24*!!! U kratko vreme Venera će dva puta biti u sukobu (kvadratu) sa Saturnom. Jednom egzaktno 8.Aprila i drugi put egzaktno 21.Aprila!!! I sve se vrti između 24* i 27*!!! Obratite pažnju na ove stepene i ove kuće u kojima se ove planete nalaze!!! Tu negde su vaše (pojedinačne) priče!!!

Aspekti Venere kada krene direktno (do prelaska u Ovna):
17.April 03:26: Venera sekstil Mars
U sredini u periodu između 8.Aprila i 21.Aprila (Venera kvadrat Saturn) imaćemo jednu energiju koja bi mogla da pomogne!!! Mars u Biku na 27* bi mogao da prodrma (sekstil) Veneru koja samo što je izašla iz retrogradnog perioda!!! Mada još uvek u Ribama i još uvek pod uticajem retrogradne senke! Ipak sekstil je aspekt saradnje...Venera i Mars u saradnji...to lepo zvuči....ipak nekoliko dana posle ovog aspekta čeka nas treći kvadrat Venere i Saturna:
21.April 13:08: Venera kvadrat Saturn

★Venera iz Riba prelazi u Ovna 28.Aprila!!!
★Venera će izaći iz retrogradne senke 18.Maja sa 13* Ovna!!!

★Ovog meseca na nebu:

Нема коментара:

Постави коментар