понедељак, 15. мај 2017.

"Ja želim...ljubav, radost, dobru volju..." Merkur u Ovnu trigon Severni Mesečev čvor u Lavu




Danas na zvezdanom nebu:
★Mesec:
Kretanje Meseca u Jarcu
04:24 Mesec kvadrat Venera
11:50 Mesec sekstil Neptun
12:10 Mesec kvadrat Jupiter
22:23 Mesec konjukcija Pluton
★Planete:
04:56 Merkur trigon SMČ




Noćas je bio u kvadratu sa Venerom u Ovnu i taj aspekt smo uglavnom prespavali mi u ovoj vremenskoj zoni...inače on donosi nervozu i veliku emotivnosti i preosetljivost....negde probleme u emotivnom životu. Od jutros je aktuelan sekstil Meseca i Neptuna u Ribama...Kako su neki aspekti Neptuna (kvadrat sa Marsom i inkonjukcija sa Jupiterom) aktuelni ovaj dnevni samo pojačava te uticaje...Mnogi će danas "odlutati" negde, pobeći od stvarnosti u neki svoj svet...Ovo je energija sa kojom se sanja i na javi....Za njim ide kvadrat Meeseca sa RxJupiterom u Vagi i evo nevolja u najavi...nervoza, preteranost, preterana osećanja, preterana emotivnost....Kraj dana sa konjukcijom Meseca i Plutona...intezitet i osećanje sve ili ništa....napet odlazak u krevet!!!
Šta se ovih dana dešava? Stiglo nam je upozorenje od mogućih hakerskih napada!!! Konjukcja Merkura i Urana - vest od hakerskog napada Mars kvadrat Neptun!!! Stiglo je još jedno upozorenje na video igricu "Plavi kit"...Dogodila se Pesma Evrovizije....mnogi se pitaju (ne jer mi nismo ušli u finale) kuda ide ova manifestacija!!! U svetu zabave, pokretnih slika (TV), novinskih izdanja (posebno portali) mnogo šokantnih vesti...Pomislićete kada ih nije bilo....i u pravu ste bilo ih je i biće....ali ovih dana izgleda da su se neke stvari otele kontroli....
Na svetskoj sceni prisutni su razni politički skandali, neka otkrića raznih prevara i obmana...saznali smo da su se neke granice prekrajale u nekim "svetskim kuhinjama" ali da se i dalje prekrajaju...Neko bi reko na Balkanu ništa novo....ali sve je mnogo ozbiljnije nego što izgleda (Neptun)!!!

Danas egzaktan aspekt Merkur trigon Severni Mesečev Čvor!!!



★Merkur trigon SMČ
Merkur u Ovnu trigon RxSMČ u Lavu na 29*
Od kako su Mesečevi Čvorovi promenili energiju...SMČ prešao u Lava, JMČ prešao u Vodoliju otvoren nam je put ka kreativnosti...talentima...SMČ u Lavu omogućava nam da probudimo naše unutrašnje dete...ova energija nudi da spoznamo svoje talenete i kreativnost koju posedujemo...ovo je snažna energija pojedinca...Lav...umetnik, glumac, dete, kralj...Izdvojiti se iz mase, grupe...(JMČ u Vodoliji) biti hrabar, samopozdan....slušati srce (SMČ u Lavu) to je negde poruka ukratko...JMČ u Vodoliji je snažna potreba da se pripada nekoj grupi....preko puta je SMČ u Lavu koji inspiriše pojedinca da ne bude deo grupe i nemi posmatrač, gledaoc...već da bude učesnik...Motiviše pojedinca da se izrazi preko energije Lava da pokaže svoje talnete, kreativnu energiju, hrabrost, samopouzdanje... (Lavovska energija)!!! Motiviše ova energija da se pojedinac osnaži i snažnom energijom Lava najpre sebe stavi u prvi plan i ovom vatrenom energijom privuče pravu grupu - prijatelja, saradnika...i sl. Drugim rečima Lav - Sunce - Centar!!!
Kako će svako od vas to uraditi? Slušajte svoje srce ono zna!!! Ono zna da li su grupe, prijatelji, društva kojima ste do sada pripadali prava ili je potrebno da tu nešto ppromenite, napustite, ostavite...Možda su vas pritiskali, opterećivali, gušili....vreme je za nove prijatelje ili za one koji zaslužuju da vam ostanu prijatelji....U prirodnom horoskopu Lav vlada 5.kućom, Vodolija 11.kućom sve u vezi njih je u "igri"...jedna od značenja ovih kuća je i ljubav koju dajemo 5.kuća i ljubav koju primamo 11.kuća!!! I ovo je sada na "klackalici" u opoziciji...


★Prvi aspekt RxSMČ u Lavu je trigon sa Merkurom u Ovnu na 29*...pre Merkurovog prelaska u Bika (16.Maj 06:06) trigon sa RxSMČ u Lavu doneće razne mogućnosti da se Merkur iskaže i pokaže...Odlična energija za komunikaciju, pisanje, pregovore, prezentacije....
Merkur (um, intelekt...) je ovde u saradni (trigon) sa energijom SMČ sa energijom sudbine , evolucije (razvijanje)...Merkur je ovde "okidač" da se nešto menja u našim životima....ovaj aspekt će proći ali bitno je šta on upravo sada pokreće kod svakog od nas.....jer SMČ ostaje u energiji Lava, Merkur nastavlja svoj put kroz energiju Ovna....I kada smo kod energije Ovna i ova energija izdvaja pojedinca (Ovan - JA) i u saradnji sa energijom Lava - ego, srce, život....pokreće priču!!! Obe energije su vatrene - strast je prisutna i fizička i svaka druga!!!
★Pogledajte kartu neba, pored ovog današnjeg egzaktnog trigona imamo i energije (aspekti) koje su prisutne već neko vreme:
Merkur konjukcija Uran u Ovnu 10.Maj
Mars kvadrat Neptun 11.Maj
Merkur trigon Saturn 11.Maj
Mars trigon Jupiter 12.Maj
Energije koje uskoro dolaze:
Jupiter inkonjukcija Neptun
Saturn trigon Uran 19.Maj
Venera opozicija Jupiter 19.Maj
Svi aktuelni prošle nedelje ali zbog dozvoljenog orbisa delovanja i dalje su prisutni!!!
Merkur i Uran nameću neku istinu, Mars kvari i zajedno sa Neptunom uvodi obmane, laži...Merkur u saradnji sa Saturnom je tu da nas čini strpljivima i mudrijima....a i sreća je tu, dostižna preko Marsa i Jupitera i svaki zacrtani cilj!!! Nezgodno je što je kvadrat Marsa i Neptuna prilično jak i mnoge je zaveo ili još uvek zavodi i unosi pometnju....Na sve ovo dadatan pritisak je inkonjukcija Jupitera i Neptuna i opet Neptun :))!!!! Saturn trigon Uran će pokrenuti neke stvari u našim životima na bolje to je sigurno....ali na kraju ove balade dolazi Venera (bez retrogradne senke) u opoziciji sa Jupiterom!!!



I opet se vraćamo na RxSMČ u Lavu!!!
On je već sada deo Velikog Vatrenog Trigona, deo jedne snažene vatrene energije između:
RxSMČ u Lavu 29* u trigonu sa Uranom u  Ovnu 26* i u trigonu sa RxSaturnom u Strelcu 26*
RxSaturn i Uran u trigonu!!!
Merkur u Ovnu je OKIDAČ ove energije koja će trajati neko duže vreme skor celo leto!!!
Veliki Vatreni Trigon je snažna energija!!! Energija koja će osloboditi energiju stvaranja, kreativnosti, umetnosti, emocija...SMČ u Lavu, energiju snažnih promena Uran u Ovnu... RxSaturn u Strelcu snažnu energiju sudbinskih dešavanja!!! Obratite pažnju na ovo trojstvo u vašim horoskopima do Septembra!!!
U ovom trojstvu su: Lav, Ovan, Strelac tri vatrene energije. Energija vatre: strast, entuzijazam, spontanost, romantičnost, samodovoljnost... Lav je fiksni znak središnji mesec leta...Ovan je kardinalni znak početak proleća i Strelac je promenljivi znak završetak jeseni!!!
Ovaj Veliki Vatreni Trigon će nešto više osetiti: Strelčevi, Lavovi i Ovnovi....naravno i svi vi koji imate neke planete na oko 26-29* ovih znakova!!!
Pogledajte u kojim kućama se nalaze ove planete...tu je vaše vatreno trojstvo!!!

★Zanimljivost:
Pevčica Zaz (1.Maj 1980 Frrancuska) - Merkur u Ovnu trigon SMČ u Lavu!!!
Evro je predstavljen 1.Januara 1999. - Merkur u Strelcu trigon SMČ u Lavu!!!

Нема коментара:

Постави коментар