понедељак, 29. мај 2017.

Kreni - stani....Mars opozicija Saturn...


Danas na zvezdanom nebu:
★Mesec:
Kretanje Meseca
Mesec je u Blizancima
08:58 Mesec kvadrat Uran
Mesec u praznom hodu od 08:58 do 14:11
14:11 Mesec prelazi u Lava

★Planete:
29.Maj 08:54: Mars opozicija Saturn


Nebeski alarm Uran!!!

Mesec je u Raku, od jutros na 27*, od jutros u kvadratu sa Uranom u Ovnu na 26*!!! Od jutros promene raspoloženja očas posla!!! Brze, impulsivne, iznenadne reakcije....Nervozno buđenje....Sve vas može iznervirati....Ova energija traži strpljenje. Najviše nešto iz kruga porodice (Mesec), ali i prijatelji, poznanici...(Uran). Možda vas nešto neprijatno iznenada zaskoči...neka vest, nešto pročitano negde na internetu, telefonu....Drama u vazduhu, skandali i sl. Njaviše će uticati tamo gde postoji neki ritual, neka rutina....neka dosada! "Zatrešće se kavez" :))). Jaka želja za promenama, slobodom i sl.
Ova energija voli da šokira!!! Voli da se buni, uznemirava....oslobađa!!!
Mesec je sada u praznom hodu, u 14:11 CET prelazi u Lava!!!



Danas ipak u prvom planu Mars opozicija Saturn:
Sa ovom energijom smo se probudili!!! Baš u vreme kvadrata Meseca i Urana! Nisam stigla da pogledam ili pročitam vesti....strašno žurim :)), a znam da ima onih koji vole dnevni izvešataj o zvezdama...ne mogu bez njega u vreme prve (druge) kafe :))). I ako sam pomalo napeta ipak pišem...zbog vas koji volite da dan započnete sa ovim Blogom :-*
O ovom aspektu sam već pisala....da vas ranije pripremim za njega! On je danas najjači ali biće aktuelan još neko vreme! Evo još jednog saveta "zlu ne trebalo"... Ne opirite se previše...ova energija donosi neku vrstu blokade!!! Što se više odupirete sve će vas više pritiskati!!! Zato mirno! Kontrolišite bes, nije rešenje ni da ga potiskujete....ali nije ni rešenje da ga "prospete" na druge...Teško je i skoro neizvodljivo za vas koji radite da izađete sa posla i da odete u šetnju, neko vežbanje i sl. Ali nije teško da se kontrolišete izbrojite do____ ! Kako je Mars u Blizancima...pripazite na reči, jednom izrečeno ne može se povući. Opozicija je energija suprostavljenih energija! Ovde ne treba birati strane. Najbolje je pronaći ravnotežu, balans. Mars vas gura u akciju, brzopletost, impulsivnost, borbenost...Saturn koči, traži odgovornost, vraća unazad...Budite u akciji...ali setite se šta Saturn u Strelcu hoće od vas....on je u energiji Strelca odavno, odavno vas "muči i uči"!!! Mars gura napred, Saturn vraća unazad. Lako ćete napred, razmislite šta vas vuče unazad!!! 
★Pogledajte i u kojim kućama se nalaze Mars u Blizancima 25* i RxSaturn u Strelcu 25*....te oblasti vaših života su bitne!!!





Ovaj aspekt ne radi sam....Bitno je i okruženje, ostali aspekti....
Više o svemu ovde:

★Ove nedelje na nebu:
★Ovog meseca na nebu:

Нема коментара:

Постави коментар