среда, 31. мај 2017.

"Time of my Life".....Veliki vatreni trigon!!!




Danas na zvezdanom nebu:
★Mesec:
Kretanje Meseca
Mesec je u Lavu
07:53 Mesec trigon Venera
10:23 Mesec trigon Saturn
12:50 Mesec trigon Uran
13:14 Mesec sekstil Mars
Mesec u praznom hodu od 13:14 do 18:15
15:07 Mesec konjukcija SMČ
18:15 Mesec prelazi u Devicu
★Planete:
31.Maj 04:39: Mars sekstil Uran
31.Maj 14:02: Merkur trigon Pluton

Mesec je u Lavu, od jutros na 25*
Danas je Mesec u Lavu deo jedne moćne konfiguracije, deo je Velikog Vatrenog trigona!!! Mesec je u trigonu sa Venerom, Uranom u Ovnu i RxSaturnom u Strelcu!!! Mesec je u konjukciji sa RxSMČ u Lavu koji je takođe u trigonu sa istim planetama kao i Mesec!!!
Veliki Vatreni trigon već deluje od ranije: RxSMČ je u trigonu sa Uranom u Ovnu i sa RxSaturnom u Strelcu!!! Mesec je danas "okidač"....On će nastaviti put ali ostaće i dalje vatreni trigon da deluje....



★Prvi put sam spomenula ovaj trigon nedavno:
Veliki vatreni trigon je moćna konfiguracija. Tri energije su ovde u trigonu:
RxSMČ u Lavu je na 28*
Uran u Ovnu je na 26*
RxSatrun u Strelcu je na 25*
Danas se ovoj konfiguraciji pridružio Mesec u Lavu! Venera u Ovnu je dovoljno blizu Urana u Ovnu tako da je i Venera deo ove konfiguracije!!! Mesec će produžiti dalje...Venera će uskoro biti u egzaktnoj konjukciji sa Uranom pa će i ona biti "okidač"!!!
U ovoj konfiguraciji možda se izdvaja trigon RxSaturna i Urana:
On je 19.Maja bio egzaktan ali je i dalje prisutan. RxSMČ u Lavu je u trigonu sa Uranom i sa Saturnom, još uvek nisu egzaktni trigoni ali su dovoljno jaki da deluju i deluju!!!
RxSeverni Mesečev Čvor prešao u Lava
RxJužni Mesečev Čvor prešao u Vodoliju
Od tada su oni postali deo velikog vatrenog trigona....zapravo od tada je krenuo ovaj uticaj....



Kraj Maja....
Još jedan "okidač" imamo danas to je ★Mars u Blizancima koji je danas u egzaktnom sekstilu sa Uranom u Ovnu (deo vatrenog trigona)!!! Mars je u trigonu sa RxJMČ u Vodoliji koji je deo opozicije sa RxSMČ u Lavu!!! Mars je i u sekstilu sa RxSMČ u Lavu!!! Mars je još uvek i u opoziciji sa RxSaturnom u Strelcu tako da su sve ove energije vrlo povezane!!!
Mars je ovde pokrenuo neku priču i globalno i lično!!! Pre svega Mars je "probudio osu SMČ/JMČ, sa njim imamo mogućnost akcije....i situaciju prošlost (JMČ) i sadašnjost (SMČ)...Sekstil Marsa sa Uranom je samo "bonus"....Mislim da ove energije sasvim lepo amortizuju opoziciju Marsa i Saturna i sprečavaju da se dogode neke jako loše stvari. Mada prema vestima dogodile su se neke stvari koje nikako isu prijatne....i kod nas i u svetu!!!
Mars nam ipak daje mogućnost izbora!!! Pokreće priču koja ukratko glasi: nešto je potrebno ostaviti, napustiti...da bi išli dalje (JMČ/SMČ)....




Ovde je kao "šlag na tortu" i današnji ★trigon Merkura u Biku sa RxPlutonom u Jarcu. Oni nemaju direktan kontakt sa vatrenim trigonom ali imaju indirektan!!! Merkur je u Biku, Bikom vlada Venera a Venera je deo vatrenog trigona!!! Pluton je u Jarcu, Jarcem vlada Saturn, Saturn je deo vatrenog trigona!!! 
Sve u svemu ovo su sve zaista moćne energije....odlične za kraj i početak...ovde pre svega za kraj Maja i početak Juna!!! Ali i za sve naše krajeve i početke!!!
Veliki vatreni trigon će biti aktuelan još neko vreme....iskoristite pametno ovu energiju!!!




Нема коментара:

Постави коментар