понедељак, 5. јун 2017.

Šta rade zvezde u periodu od 5.Juna do 12.Juna...


"Netko je davno davno rekao
U zvijezdama je zapisano sve
Pogledaj nebo i upitaj se
Što se desilo u srcu tvom

A k`o što zvijezde mogu pričati
Tako i tvoje oči govore
Zar riječi su uopće potrebne
Samo smo korak sad do sreće
Ljubav dolazi

Dolazi ljubav"



06.Jun 09:26: Venera ulazi u Bika
07.Jun 00:15: Merkur ulazi u Blizance
9.Jun 15:11: Pun Mesec u Strelcu na 18*
9.Jun 16:02: Jupiter kreće u direktan hod sa 13*
09.Jun 17:40: Venera sekstil Mars

06.Jun 09:26: Venera ulazi u Bika

Utorak 6.Jun...
Prvi značajniji događaj ove nedelje je ulazak Venere u Bika
To će se dogoditi u 09:06 CET...Sreća za Veneru, ona je u Biku "kod kuće". Vladar je Bika (i Vage). Biće zadovoljna Venera u narednom periodu a nadam se i mi sa njom! Malo (ili više) će se smiriti Venera u energiji Bika! Dokle je boravila u Ovnu bila je brza, energična, impulsivna, nestrpljiva (nervozna)....Sada je vreme da uspori i uživa "za sve pare" :-)). U svim čulima!!! I sve tako do 5.Jula kada će preći u Blizance!!!

07.Jun 00:15: Merkur ulazi u Blizance

Sreda 7.Jun...
I baš kao Venera i Merkur se vraća kući :)). Ulazi u znak kojim vlada Blizance u 00:15 CET. I Merkur će uživati u energiji koju odlično poznaje...uživaćemo i mi...Merkur u Blizancima će doneti potrebu da se razgovara....o svemu! Baš kao i Venera biće u punoj snazi jer obe planete će boraviti u energijama gde su najjače, gde će imati puni potencijal, mogućnosti i snagu! Tako će biti sve do 21.Juna kada će preći u Raka!!!

9.Jun 15:11: Pun Mesec u Strelcu na 18*
9.Jun 16:02: Jupiter kreće u direktan hod sa 13*
09.Jun 17:40: Venera sekstil Mars

Petak 9.Jun...
Imaćemo čak tri značajna događaja...sva tri vrlo bitna za sve nas...najavljuju interesantan vikend!
Prvi prema satnici delovanja je ★Pun Mesec u Strelcu u 15:11 CET. I ako na spomen Punog Meseca mnogi "prevrnu očima" zbog energije kulminacije i nekog završetka, ipak je to samo redovna pojava, redovni Mesečev ciklus koji proživljavamo svakog meseca. Pun Mesec je samo poziv da završimo započeto...Mladim Mesecom u Blizancima 25.Maja!!! Pun Mesec se dešava u vreme konjukcije Meseca i RxSaturna, kvadrata Sunca i Neptuna!!! RxSaturn ovde donosi neku težinu...mogao bi kao kamen da pritisne dušu (Mesec), a kvadrat Sunca sa Neptunom (od ranije) da donese i neko raazočarenje (kvadrat Neptun)!!! Kako se Pun Mesec dešava u Strelcu sve bi moglo da se "vrti" oko neke istine!!! Naravno i oko svega što Strelac predstavlja!!! 
★Strelcem vlada Jupiter, (vladar Punog Meseca) on će takođe biti zvezda ove nedelje....posle četiri meseca retrogradnog hoda kreće u diektan hod u 16:02 CET!!! Otvara nam se novi put (direktan), tu su nove mogućnosti, (pro)širiće se sve što Jupiter dotakne (i dobro i na žalost loše sve zavisi od aspekata)....Krenuće ponovo naša priča o Veri, Nadi i Ljubavi.....
Na kraju ove nedelje poslednji aspekt a za početak vikenda biće ★sekstil Venere u Biku sa Marsom u Raku u 17:40 CET!!!...Ljubavni vikend je pred nama...Mars se ne oseća najbolje od kako je ušao u Raka, Venera uživa u Biku...moramo se nadati da će Venera popraviti raspoloženje Marsu...Mogućnosti su razne....mogli bi Venera i Mars da se nađu u kuhinji :)), ili u nekom restoranu, na nekoj livadi, meditirajući zajedno u nekom samo njihovom prostoru itd. :)).
Više o svim aspektima ovde:

Нема коментара:

Постави коментар