уторак, 20. јун 2017.

"Ti živiš u oblacima mala".....Danas na zvezdanom nebu....



Danas na zvezdanom nebu:
★Mesec:
Kretanje Meseca
Mesec je u Biku
17:21 Mesec sekstil Mars
23:24 Mesec sekstil Neptun
00:24 Mesec konjukcija Venera (21.Jun)
★Planete:
10:25 Venera sekstil Neptun
11:30 Merkur sekstil Uran
23:01 Merkur kvadrat Kiron


Mesec je u Biku, od jutros na 5*
Sve je nekako usporeno kada je Mesec u Biku...evo ja prva :)). Kada je Mesec u Biku ovako kao jutros on je u kvadratu sa mojim Nat Suncem i Merkurom u Lavu....Budna sam ali ko da nisam :)). Malo sam i nervozna kada pomislim šta me sve danas čeka...Ali tu je "pomoć prijatelja" Merkur u Blizancima je "preko" (konjukcija) mog Nat Meseca i u sekstilu je sa mojim Nat Uranom u Lavu i ja nekako znam da će sve biti baš kako treba....Ovo je ona situacija kada imamo neki aspekt duplo....Tran Merkur u sekstilu sa Nat Uranom ali i današnji aspekt sekstil Tran Merkura i Tran Urana!!! Ima sve da pršti od ideja, komunikacije....možda doživim i neki Eureka momenat :))).
Da se vratim na dnevne tranzite Meseca u Biku!!!
★Mesec je na 5*, Venera je na 14*....tek noćas 20' posle ponoći oni će biti u egzaktnoj konjukciji, ali ova energija već deluje....Venera je inače vladar Bika i sve ovo je još jače i intezivnije...
★Najpre će Venera biti u sekstilu sa RxNeptunom u Ribama na 14*, a onda kasnije večeras i Mesec u Biku će biti u sekstilu sa RxNeptunom u Ribama na 14*!!! 
Ovde su u ovoj priči Venera i Mesec u istoj energiji u Biku i u lepom odnosu (sekstil) sa od skoro retrogradnim Neptunom u Ribama!!! I jedan i drugi aspekt je kratkog daha....traju tek jedan dan i možda nešto duže Venera i Neptun!!! Međutim ovo su jake energije koje nose sa sobom razne mogućnosti, predispozicije da se nešto dogodi ili da se oseti neki psihološki uticaj!!!
Ovde je Neptun jako bitna energija....Ako želite da saznate nešto više o ovoj magičnoj (meni omiljenoj planeti) pogledajte ovaj tekst:



10:25 Venera sekstil Neptun
23:24 Mesec sekstil Neptun
00:24 Mesec konjukcija Venera (21.Jun)

00:24 Mesec konjukcija Venera (21.Jun)

★Da krenemo od konjukcije Meseca i Venere u Biku!!!
Žene gracioznije, lepše...Muškarci šarmantni, uživaju u društvu žena... Lepota, lepe stvari, kreativnost, umetnost u porastu...Spremanje hrane kao čin ljubavi :)). Zavođenje "preko stomaka" :)). Uživanje u društvu...uz lepe detalje, muziku....Ljubavni susreti....Otkrivanje lepote....

"Volim te ne znajući kako, ni kada, ni odakle. 
Volim te izravno bez problema i gordosti, tako te volim jer ne znam voleti drugačije. 
Volim te na način na koji ti nisi ti, a ja nisam ja." 
Pablo Neruda (Mesec konjukcija Venera)

Ova energija može vaš život obojiti lepim nijansama. Vratiti osmeh tamo gde ga nema već neko vreme... Dan za lepotu....za posetu nekog salona lepote, dan za uživanje, druženje, najpre ono ljubavno, ali i svako drugo... Lepota i harmonija, nežnost, maženje...paženje :))), poljupci....majka grli dete....ljube se ljubavnici.... Posebno ako vam se ova konjukcija nalazi u 5.kući. Ljubavni, romantični susreti....ali i uživanje sa decom (5.kuća) ko ih ima....Ako je ova konjukcija u 11.kući druženje sa prijateljima, iznenadna dešavanja uglavnom lepa, iznenadni ljubavni susreti, "mešanje" ljubavi i prijateljstva, prijateljstvo sa benefitom :)).... Ako je ova konjukcija u 3. ili 9. kući neko će na kraći ili duži put, ljubav na putu ili sa puta...neće svi na put, nekima predstoji dobra komunikacija, ljubavna komunikacija, poruke, pisma... 
1. i 7.kući doneće takođe lepe trenutke....sa partnerom ali ako ga nema možda se baš sada pojavi....u 8.kući proširiće strast....ublažiti neke krizne situacije, u 2.kući trošićete novac na neke lepe stvari....ove kuće nagoveštavaju možda i neke poklone, bilo da vi poklanjate ili poklanjaju vama. U 12.kući eto prilike da se "napune baterije"... neko će se upustiti u tajnu vezu, možda na kratko povući... Ako vam se ova konjukcija nalazi u 4.kući, ljubav u kući, lepi odnosi sa porodicom, druženje sa porodicom....ili "samo" lepi trenuci u dvoje. U 6.kući ako radite bar da vam rad bude ugodniji, a možda vam se smeši neka ljubav na poslu...u 10.kući nešto slično, ali ova energija ovde može da učini da svi vide vašu lepotu, da lepotom zračite...a što zračite to i privlačite :)

★Mesec i Venera su već u konjukciji i ako će se ona egzaktno dogoditi tek u 00:24 CET (21.Jun), sada su u dozvoljenom orbisu delovanja!!! 

10:25 Venera sekstil Neptun

★Uskoro će 10:25 CET Venera i Neptun biti u egzaktnom sekstilu:
Venera sekstil Neptun - san (Neptun) o idealnoj Ljubavi(Venera)....  Sa ovim aspektom bićete osetljivi na lepotu, i bićete željni lepote, harmonije i dobrote... želećete da se okružite lepotom, harmonijom....Ovaj vrlo kratak ali prijatan aspekt doneće u vaš život kreativnost i maštu... a mašta može svašta :-). Ima li bilo koga ko će reći da nam nije potreban makar jedan takav dan (ili više takvih dana)? Opustite se i uživajte.... predahnite malo. Vaše čulo vida biće izoštreno... slikajte mislima.... Ono što ste nekada sanjali sada može (uz malo napora) da postane stvarnost... Muzika i umetnost će vam doneti potrebnu inspiraciju...uživajte!!! Zadovoljstvo vam je na raspolaganju na mnogo načina, na vama je da ovu energiju prepoznate, "zgrabite je", opustite se i uronite u ono što vas čini srećnima... :-).
Zaplešite... što u mislima, što stvarno... jer ovakva Venera voli ples...Osvrnite se, možda je nekome potrebna vaša podrška, možda je to vaš partner, možda samo prijatelj... pružite mu ruku i zaplešite zajedno.. Ako ste vi taj neko kome treba podrška i pomoć... osvrnite se možda sada bolje vidite ispružene ruke ka vama.... I ne zaboravite da unesete boje u vaš život.... možda malo crvene... ili bilo koje druge... Možda karmin, lak za nokte, šal ili rukavice, kravata ili šta god... nek zrači... Umetnici.... ovo je vaše vreme - stvarajte. Šarm cveta, suptilnost, senzualnost i zavodljivost su na sceni :-))). Idealne ljubavi na snazi....Opustite se i uživajte... dan, dva ili tri ali uživajte!!!

23:24 Mesec sekstil Neptun
★Već oko podneva Mesec će biti u sekstilu sa Neptunom, egzaktno večeras u 23:24 CET
"Izvadimo čarobni ćilim" pa na neki oblak :))). Šalu na stranu ali ovaj aspekt je aspekt mašte, kreativnosti, umetnosti... Aspekt za opuštanje, meditiranje....Ono.... pogled u daljinu pa kuda nas odvede :)). Samo pazite sa glavom u oblacima..... Lako je upasti u ovu energiju, teško je iz nje izaći....ono kada vam se svidi pa nebi silazili sa oblaka....U tome je poenta vratiti se posle kraćeg odmora od svakodnevice....Ova energija je dobra za umetnička stvaranja (poezija, slikanje, gluma, pevanje.., dobar je za ritam i ples... Za duhovnost, saosećajnost....Dobar je i za povezivanje sa porodicom....opet na nekom dubljem duhovnom nivou....Ja ga imam ove godine u solarnom aspektu i mislim da je moj ćilim više u funkciji nego što nije :-)))

17:21 Mesec sekstil Mars

Ostaje nam još jedan današnji Mesečev aspekt sekstil sa Marsom u Raku u 17:21 CET
Kod mnogih će se javiti zaštitnički odnos prema porodici...jake strasti, spontane reakcije, ova energija pojačava temperament...jak entuzijazam, potreba za takmičenjem (i pobedom), popularnost, šarm....jake želje... Bik ovde donosi energiju uživanja, Rak energiju emocija, porodice, bliskih ljudi...
Ovo je aspekt jakog emotivnog reagovanja...Muško (Mars) ženski odnosi (Mesec) na visokom nivou ili naponu :))).

11:30 Merkur sekstil Uran
Eureka!!!

Šta na sve ovo kaže Merkur u Blizancima :))
★On je danas u egzaktnom sekstilu sa Uranom u Ovnu 
Energija sekstila ovih planeta može doneti: neočekivane (dobre) vesti, poruke, pisma, pokrenuti neki razgovor, pregovor!!! Sa njim smo opušteniji, spontaniji, ekscentričniji nego inače :). Razmišljaćete drugačije, neobičnije, van ustaljenih okvira. Um je nemiran, ali i jezik :). Tu su i neke ideje koje vam u nekim drugim okolnostima ne bi pale na pamet :). Ovo je i bljesak ideja ali i intuicije, ovo je "Eureka"... nešto genijalno bi moglo da vam padne na pamet :). Neko će da kaže, da priča...neko će da napiše... Društvene mreže danas, sutra vrlo aktivne :)



23:01 Merkur kvadrat Kiron

★Merkur je danas i u kvadratu sa Kironom u Ribama na 28*
Najradije ne bi pisala o ovom aspektu danas....ono da ne pokvarim utisak....Ali....biće onih koji će ovu energiju osetiti i pitati se a možda i pitati mene zašto ja ne osećam ovo što pišeš...
Jako osetljiva komunikacija, bolna komunikacija (kvadrat)....takve i misli....Osetljivost na izgovorene reči...ali i napisane! Reči koje mogu nekoga da povrede!!! Bolni razgovori....Bolne misli....Kako je Kiron negde ključ izlečenja....ili put ka lečenju i izlečenju, sa ovom energijom moramo najpre utvrditi šta nas boli...prihvatiti bol....jer bez toga nema lečenja ni izlečenja...

Ukradi me :))))



1 коментар:

  1. bol bolujem , nikom ne kazujem ,
    a sta me boli ,mislim da mi je jasno ,
    a mozda i nije ,
    uglavnom ,
    hvala za pominjanje kvadrata merkura sa kironom / hironom /
    tj. sto me ne ubije , to ce me ojacati ,
    lep dan ,
    vesna zdravkovic

    ОдговориИзбриши