четвртак, 13. јул 2017.

Eh, taj Mars u Raku.....



Eh taj Mars u Raku....
On je sada dok pišem ovaj tekst na 25* Raka....Polako ide ka Lavu, u Lava će preći tačno u 14:19 CET 20.Jula....Mars je ušao u Raka 4.Juna....posle dve godine kada je poslednji put boravio u Raku od 24.Juna 2015. do 9.Avgusta 2015.
Pogledajte sami šta se dešavalo u ovom periodu 24.Jun-9,Avgust 2015.



Ovih dana Mars u Raku je vrlo (na žalost) aktuelan!!!
Ranije sam o Marsu u Raku pisalao ovako:
Mars je u energiji Raka u padu, drugim rečima ne dopada mu se baš previše ova energija... On je ratnik neustrašivi borac..... ratniku nije mesto u kući....zato se on bori za svoje ognjište za svoj dom, porodicu.... Motiv mu je zaštita i obezbeđenje....Njegova osnovna priroda je borba ovde je on više pasivno-agresivan, ali može postati i fizički agresivan! U tranzitu Marsa kroz Raka nasilje u porodici je češće nego obično....Nekako ovaj i ovakav Mars ima kratak fitilj i muškarci i žene češće planu tokom ovog tranzita, planu gotovo bez opipljivog razloga... Bes u kući je skoro a redovna pojava, neke nezgode u kući, ne igrajte se sa vatrom, noževima, oštrim predmetima u ovom periodu.....
Mars u Raku traži i ima potrebu za puno ljubavi... ako toga nema ili on misli da nema onda postaje pasivno-agresivan ali i stvarno agresivan. Sve je dobro dok se ne oseti zanemarenim, zapostavljenim i sl..... Mars je ovde gotovo u isto vreme vrlo tradicionalan ali ima i potrebu da se pokaže u masi (Rak-Mesec), potrebu da bude slavan u nekom svom svetu, okružen ljudima koji mu se dive... Ovaj Mars često razmišlja o začeću, o bebama.... to ga na neki način čini besmrtnim. Mada o svojim osećanjima ne priča više očekuje da oni pored njega sami shvate šta mu treba i šta želi. Odan je ali želi odanost za uzvrat....On je uvek za akciju kada dobije signale iz svog srca... Osećanja su ta koja ga pokreću.... Ako mu srce nije zainteresovano svaka akcija se na neki način pretvara u interes.... Intuitivno oseća... Ponekad zbog energija Raka radije zaobiđe neke ljude i nove aktivnosti, traži prečice umesto da ide direktno.... Žestoko se ponaša zaštitnički prema onima koje voli....prema porodici pre svega.... 
Ponekad kada podredi svoje želje drugima zna da bude više nego nezadovoljan...a to ponekad znači sukob.. Često zna da bude mrzovoljanmanipulativandefanzivan... Uglavnom je vrlo uporan, ali dogodi se da se obeshrabri a sve zbog osećanja moguće odbačenosti, kritike koju ne voli....tada se kreće vrlo oprezno. Ako se oseća sigurno onda je sve dobro. On se bori za svoju porodicu, tradiciju, patriotizam mu je urođen.... Ponekad tu ide u ekstreme...Kada je besan sve ide u želudac (Rak-stomak)....čirevi su ovde mogući pratioci. 
Ono što je važno za ovaj tranzit je da je Mars ovde u energiji Raka u "padu", i ne funkcioniše baš najbolje... Ima smisla Mars je ratnik to je jedna od njegovih uloga....U različitom okruženju (energija znaka) različito i reaguje...tako da vas podsetim jako voli okruženje Škorpije i Ovna. Ovde u Raku njegova borbenost se svodi na borbenost u kući, domu, porodici ali van kuće ako je porodica u pitanju. Kada boravi u Raku mogući su sukobi u porodici, sukobi sa majkom, sa ženama.... U vreme ovog tranzita moguće su neke štete u kući, kvarovi....vreme je letnjih odmora čuvajte svoje stanove, obezbedite ih ako putujete negde svi porodično.... Uglavnom možete da budete mirni sve do trenutka kada neko dotakne na bilo koji način nešto što volite.... Tada bi mogli da planete...koliko zavisi i od karaktera - natalnog horoskopa! U vreme ovog tranzita moguće je da ćete se braniti napadom od povređivanja.
Povećana želja za uživanjem, za alkoholom, za svim boemskim aktivnostima.... pojačana sklonost ka cigaretama ali i drugim opojnim sredstvima.....mame pozabavite se decom... Sklonost ka ljubavnim zadovoljstvima...ali moguć i zločin iz strasti.....U vreme ovog tranzita zbog pojačane nervoze mogući problemi sa stomakom, gastritis recimo, čirevi i sl., kod nekh problemi sa očima...

Poznati sa Marsom u Raku: Kijanu Rivs, Mocart, Pablo Pikaso, Robin Vilijams (glumac), Odri Hepbern, Izabela Ađani, Rodžer Federer, Ričard Gir, Zidan, Mesi, Vilijam Šekspir, Gadafi, Novak Đoković, Al Kapone, Vivijan Li, Natali Vud, Doli Parton :)), Karl Marks, Paolo Kueljo, Maradona, Albert Kami, Sidni Loper, Ingrid Bergman, Onore De Balzak, Rej Čarls, Kim Vajld, Tom Džons, Brajan Feri, ....

Do danas Mars u Raku je pravio ove aspekte:

25.Jun 08:07: Mars kvadrat Jupiter
26.Jun 08:18: Mars trigon Neptun
28.Jun 21:50: Merkur konjukcija Mars
02.Jul 14:02: Mars opozicija Pluton

Oslobodila je ova energija puno strasti, opsesija, posesivnosti, ljubomore, pokušaja kontrole....ali i na žalost nasilja!!! Nema ove opozicije već nekoliko dana....ali ta opozicija je kada je bila aktuelna zapravo oslobodila mnogo negativne energije! 




Sada u ovom trenutku (13.Jul), Mars je u Raku na 25* jako blizu (konjukcija) Sunca u Raku koji je na 21*!!! Ova konjukcija nije egzaktna....ali je dovoljno jaka (blizina ovih planeta) da vrši uticaj....i što je najbitnije vršiće i dalje....sve do 27.Jula ali i koji dan duže!!!
★Sunce konjukcija Mars u Raku 
Visoki napon! Mnogi su pod uticajem ove energije "puni sebe"...Sa ovom energijom se ne mari puno za tuđe potrebe i osećanja. Sa ovom energijom često se upada u razne nevolje, opasne situacije....Besni muškarci (Sunce, Mars - muškarci...). Oslobađa ova energija bes, ljutnju, agresiju (ne naravno kod svih), već kod onih koji imaju takav karakter, ostali ovo sve mogu da osete kao višak energije. Ovu energiju je najbolje iskoristiti na fizičke vežbe ali i za neku akciju.... Mnogo je usijanih glava sa ovom energijom (Mars - glava)....Sa ovom energijom mnogi žele da dobiju nešto bez obzira šta drugi misle o tome.. To često izaziva agresiju, sukobe i nasilje....Ako do sukoba dođe biće onih koji će po svaku cenu želeti da "pobede"...Ali ako se ova energija koristi pametno i pametno kanališe mnogo toga možete da uradite, započnete, ostvarite....Svoju moć i višak energije radije pokažite na sportskom terenu ili na sportski način uradite ili dobijte ono što želite...Fair play... Oprez sa mašinama, oštrim predmetima, vatrom!!!

★Sunce konjukcija Mars u Lavu
Sunce i Mars će biti u konjukciji (dozvoljen orbis delovanja) tokom celog boravka Marsa u Raku, dakle sve do 20.Jula...Tada će Sunce biti na 27* Raka....Dakle svo vreme će biti jako blizu jedan drugog!!! 22.Jula i Sunce će ući u Lava i opet će biti u konjukciji (Mars i Sunce)....U EGZAKTNOJ konjukciji biće 27.Jula!!!!

Još jedan aspekt Marsa je neko vreme prisutan:
★Mars u Raku kvadrat Uran u Ovnu....
Ni ovaj aspekt nije egzaktan ali je očigledno prisutan...Ovo je aspekt eksplozije, kratkog fitilja, izliva besa, šokantnih situacija...Ovaj aspekt biće uskoro ehzaktan 18.Jula!!!
Sve o ovom aspektu pročitajte u mesečnom izveštaju:




Na žalost ovih dana rubrika crne hronike je puna....Najstrašnije što se moglo dogoditi su dva ubistva za kratko vreme ispred Centra za socijalni rad....ubijene su dve majke i jedno dete...Deca su ostala bez majki....Očevi monstrumi....Ubice...Tri radinika socijalnog povređena...i ako nisu životno ugroženi povrede su teške....Jedan ubica je sam presudio sebi....drugi je uhapšen....
I ako mi se kosa diže na glavi....pitam se kako je ljudsko biće sposobno da malo dete baci na beton i zadavi a majku tog deteta zakolje.....Ne znam....nisam pametna....Piše se na društvenim mrežama masovno o uvođenju smrtne kazne....Da li bi tako nešto zaustavilo potencijalne monstrume? 
I tragedija koja se dogodila na Zakintosu na žalost je pod jakim uticajem Marsa u Raku...Majka sam i razmišljam kao majka....ne mogu ni da zamislim kako je roditeljima nastradolog ali i roditeljima mladića koji su učestvovali u toj tuči sa tragičnim iskodom...A kažu da se sve dogodilo u nekih 20 sekundi....Za 20 sekundi je očigledno moguće da se život promeni iz korena....
Eh taj Mars u Raku.....:(((

P.S. Ovaj tekst započet i završen u vreme kvadrata Meseca u Ribama sa Venerom u Blizancima...


Silueta se davno nazire.

Neko uzdahne, neko zazire.
Isto vide a razno tumače,
đavo prste u farbu umače.



Нема коментара:

Постави коментар