четвртак, 6. јул 2017.

Idem tamo gde je sve po mom.....Danas na zvezdanom nebu....




Danas na zvezdanom nebu:
★Mesec:
Kretanje Meseca
Mesec je u Strelcu
11:46 Mesec kvadrat Neptun
11:58 Mesec sekstil Jupiter
★Planete:
06.Jul 02:19: Merkur ulazi u Lava
06.Jul 02:45: Sunce trigon Neptun
06.Jul 04:43: Sunce kvadrat Jupiter


Idem tamo gde je sve po mom....♫♬♪
Kada ovako kao ovih dana planetarni događaji budu intezivni i zgusnuti....ja i pored najbolje volje da stignem sve ne uspevam....ili uspevam :))), ali padam od umora.....Nije da se žalim...."žaba sama skače u vodu" :))). Ustajem sve ranije i ranije, i opet sam u manjku sa satima :))). 
Od jutros razbuđivanje uz kafu ali onu jaku, crnu domaću, cigarete više ne brojim.....Šurda bez kafe ne može....Šurda je mislima u Grčkoj....ali ima još do Grčke....
Zemlja zove Zvezdanu :))))

11:46 Mesec kvadrat Neptun

Mesec je u Strelcu, od jutros na 12*
★Od jutros je Mesec u Strelcu u kvadratu sa RxNeptunom u Ribama.....i iskušava samo tako.....Luta moj pogled kroz prozor....a prozor mi je iza leđa :)))). Talasi Neptuna šume u mojoj glavi.....Ova energija (Mesec kvadrat Neptun) će mnoge zbuniti, bićemo pogubljeni od ranog jutra, nerealni, osetljivi, nepraktični...pospani. Kako i da budemo praktični sa RxNeptunom...kako kada nas izaziva da budni sanjamo, da "uhvatimo maglu" i "nestanemo"...da odlutamo negde...Obično to je neki zamišljeni oblak, naš unutrašnji svet....tamo gde nam je lepše nego što je stvarnost....K'o poručen je ovaj aspekt za umetnike (ako su budni), za stvaranje...jer mašta može svašta :))... Međutim ova energija nosi sa sobom laži, obmane...teško je sa ovom energijom razdvojiti stvarnost od fikcije...Gubitak realnosti...Lakše je pobeći nego se suočiti sa realnim svetom.. 

11:58 Mesec sekstil Jupiter

I kao da si, da si, da si anđeo...♫♬♪
Da budemo još zbunjeniji u isto vreme kada i ovaj kvadrat ★Mesec će biti u sekstilu sa Jupiterom u Vagi.... Ma divno.... Sa jedne strane čeka oblak ili ćilim :))), ko šta voli :-))), sa druge strane jedna baš lepa energija, koja kaže ostani ovde: Energija lepog raspoloženja...i sve onako široko (Jupiter). Duša (Mesec) široka (Jupiter) otvorena za radost i sreću i lepe trenutke sa ljudima (Vaga - odnosi). Veselo, optimistično, široko, vatreeno (Mesec u Strelcu). Energija koja mami osmeh....onaj širok. Energija koja donosi glasan smeh...Često ćete čuti da povoljne aspekte Meseca i Jupitera (sekstil, trigon, konjukcija) nazivamo aspektima"anđela čuvara". Divno je imati takav aspekt u natalnom horoskopu, u dugotrajnim aspektima (tranzitima, predikcijama) ali lepo je i ovako na kratko na nekoliko sati...zar ne? 
I tako....dilema....odlutati ili ostati, ili odlutati na krilima anđela :)))).
Ja bih rado zauzela poziciju na nekom oblaku i domunđavala se sa anđelima, ali raditi se mora....a što se mora nije teško....Sem toga, Merkur je prešao u Lava u moj znak, uskoro će biti na poziciji (konjukcija) sa mojim Nat Merkurom i Nat Suncem.....ima da se raspričam, raspišem.....:-)), blago meni a i blago vama :))).

06.Jul 02:19: Merkur ulazi u Lava


Za mene lično danas jedna baš lepa vest....Merkur je ušao u Lava....
Energija Ja pa ja...:-))... Dragi moji, ako vam treba bilo koja vrsta promocije iskoristite ovu energiju od danas pa do 26.Jula. Odlična energija za sve one koji su ispod nekog reflektora, na daskama koje život znače, na bilo kojoj pozornici, crvenom tepihu....Odlična je i za sve one koji žele da se njihov glas, reč....čuju!!! Lav je energija koja voli publiku....iskoristite to...I svi vi koji niste sebe prepoznali ovde, iskoristite ovu energiju u vašem mikro svetu....zamislite svoj reflektor, pozornicu i prezentujte sebe....Budite u centru pažnje (Lav)....Neka se sve vrti oko vas :))). Budite suncokret :)))



Merkur u Lavu će svima doneti inspiraciju za ljubavne reči, izjave....romantika u vazduhu...Budite hrabri (Lav), srčani (Lav) i recite nekome da ga volite....Objavite to na spektakularan način, romantično, dramatično....onako Lavovski prepotentno :)))). Šalu na stranu ali ova energija je odlična da se ljubav širi....sve sa osmehom, lepim rečima...Iskoristite energiju Lava ( Ja ću....) i magnetsku privlačnost ove energije....
Naravno ako je Merkur u Lavu lepo aspektovan sa vašim planetama ovo će biti jedan baš lep period za vas. Ako ipak neće biti lepo aspektovan (kvadrati, opozicije) budite oprezni....jer neke izjave mogu da budu nezgodne....Uvek birajte pravo vreme....Oni kojima neće odgovarati energija Merkura u Lavu, neka sačekaju svoju energiju Merkura, Merkura u znaku koji će biti dobro aspektovan sa vašim planetama....Svi zajedno možete se osloniti na aspekte Merkura u Lavu sa tranzitnim planetama.....ovi aspekti su sve do prelaska Merkura u Devicu zaista jako dobri, sve sami sekstili i trigoni :))). Dakle, Merkur u Lavu će svima pružiti priliku da kažu i da se pokažu :).

Merkur u Lavu (tranzitni)

★Aspekti Merkura u Lavu:
07.Jul 15:18: Merkur sekstil Venera
14.Jul 22:45: Merkur sekstil Jupiter
19.Jul 21:15: Merkur trigon Saturn
24.Jul 18:32: Merkur trigon Uran
26.Jul 01:40: Merkur ulazi u Devicu
Danas još dva egzaktna aspekta....rekoh već, gužva na zvezdanom nebu :)):
★Sunce trigon Neptun
★Sunce kvadrat Jupiter
I dokle je danas Mesec u kvadratu sa Neptunom i u sekstilu sa Jupiterom, Sunce je u trigonu sa Neptunom i u kvadratu sa Jupiterom.....Mislim šta reći....ko ovde koga zbunjuje...:))).
Miriše more .....zovu daljine.....zapravo to je zov RxNeptuna....Ovde je trigon u pitanju, trigon sa Suncem u Raku....voda Rak, voda Neptun....osećanja jaka, empatija, i ono osećanje "život je more"...Lepa energija za sanjare, umetnike i one prave i one u duši....za sve kreativce. Možda baš danas, sutra...pronađete svoju srodnu dušu, ili se sretnete sa nekim iz prošlosti (RxNeptun). Ovaj susret bi bio lep (trigon)...Još ako svoje "prste" umeša Mesec sekstil Jupiter (anđeoski aspekt) sve je moguće...Budite danas humani....setite se svih koji trebaju neku pomoć!!!
Ipak budite oprezni, jer Sunce danas ima i kvadrat sa Jupiterom....aspekt arogancije, sukoba sa moralom, zakonom....ne treba vam još jedna kazna za parkiranje, ili kazna za neki neplaćen račun i sl. Pripazite da vas ne povuče euforija, pripazite da ne preterate u jelu, piću...Pripazite i sa autoritetima (Sunce - šef, direktor, profesor...), sa muškarcima generalno (Sunce - otac, muž, partner....)!!!

Ja sam popila već drugu kafu od jutros....cigarete brojala nisam :))). Šurda se razbudio i sada ide da radi....Vidimo se sutra ovde....Dotle ja....Idem tamo gde je sve po mom....makar u pauzama kada ne radim.....Ipak radujem se svakom susretu sa vama, a danas će ih biti više....:-))). Idemo....da radimo, uz podršku zvezda....




Нема коментара:

Постави коментар