четвртак, 31. август 2017.

Šta ćete vi raditi ovog vikenda? Merkur ponovo u Lavu.....




Merkur se danas vraća u Lava....
U retrogradnom hodu kroz Lava stići će do 28* i odatle će krenuti 5.Septembra direktno ponovo ka Devici. U Lavu će boraviti do 10.Septembra...





Merkur je boravio na 28* Lava (u direktnom hodu) 24. i 25.Jula. Merkur je 24.Jula zapravo ušao u retrogradnu senku...Sada se Merkur vraća na istu poziciju....na 28* biće 3.Septembra, na 28* tu će biti i 4.Septembra...... 5.Septembra tačno u 13:30 CET krenuće direktno ka Devici....
Vrlo je moguće da se nešto što se događalo 24. i 25.Jula ponovi na neki način 3.4. i 5.Septembra!!! 
I da se setite i da se ne setite ovo je period nekog revidiranja, retrospekcije....Nije ista energija retrogradnog Merkura u Devici i retrogradnog Merkura u Lavu....Zbog energije Lava sve je intezivnije, vatra je u pitanju (Lav - vatra)....Teme su drugačije....Lav - emocija, ljubav, romantika, udvaranje, srce....uživanje, zabava, odmor, hobi, pozornica, šou-biznis :)), i naravno deca!!!

Merkur u Lavu voli da misli, priča i piše o ljubavi :))
Znam to jer ga imam natalno :))

Merkur u svom retrogradnom hodu (ma koliko kratak bio) kroz Lava kod mnogih će na "dnevni red" staviti neku ljubavnu priču....novu ili staru....Da se nešto preispita, revidira, ponovo razmisli, priča o tome, napiše i sl. Moguće je da će poruke da "lete" na sve strane, susreti, ili samo neko podsećanje na nešto....Ali sa energijom vatre to je vatreno, može biti i burno!!! Od 5.Septembra do 10.Septembra Merkur će biti direktan u Lavu....i tu je neko razrešenje, neka istina....
Merkur će onda ući u Devicu 10.Septembra i ponovo u naš život uneti red, rad....:)). 
19.Septembra izlazi iz retrogradne senke sa 11* Device
30.Septembra Merkur prelazi u Vagu (uskoro dolazi i mesečni izveštaj)....



Merkur će se danas tačno u 17:27 CET vratiti u Lava....
Dakle vikend kreće sa ovom energijom...sa ovom energijom se pozdravljamo sa avgustom i ulazimo u septembar!!! Svakako će ljubavne teme biti prisutne ali i one vezane za decu....a deca se vraćaju u škole....itd.
Merkura će "dočekati" u energiji Lava: Mars, RxSMČ i Venera!!! 
Venera se još uvek oporavlja od kvadrata sa RxUranom u Ovnuto je onaj period kada smo imali Mlad Mesec u Lavu i totalno pomračenje Sunca na 28*!!! I eto opet 28*!!!
Mars u Lavu je spreman za trigon sa RxUranom (opet) na 28* 2.Septembra (ovog vikenda), spreman je i za buran susret sa RxMerkurom u Lavu na 28* 3.Septembra (ovog vikenda). Pisala sam već o ovom stepenu pa da se podsetite:

Dakle, ovog vikenda će RxMerkur u Lavu i Mars u Lavu biti više nego aktuelni...zajedno sa RxUranom u Ovnu (Mars vladar Ovna)...Biće ovo zanimljiv vikend!!! Moguća su razna iznenađenja, iznenadna dešavaja i iznenadne promene....stanja u kome ste!!!





Od jutros Mesec je u Strelcu na poslednjim stepinima!!!
Mesec je u trigonu sa RxUranom na 28* još od 06:42 CET, sada je Mesec već na 29* i spreman je za ulazak u Jarca...Od 06:42 do 10:18 Mesec je u praznom hodu u 10:18 prelazi u Jarca gde će boraviti za vreme vikenda!!! Mesec je trenutno u energiji Velikog Vatrenog Trigona: Mesec, Mars i Uran!!! Neka vatra je počela da "gori" još od ranog jutra....Neće je odmah "ugasiti" prelazak Meseca u Jarca...
I ako će Mesec boraviti u Jarcu danas, sutra i delom prekosutra RxMerkur, Mars i RxUran će raditi svoju priču...Vladar Jarca (Mesec u Jarcu) Saturn je u vatrenoj energiji Strelca a on je od skoro u sekstilu sa Jupiterom u Vagi vrlo dominantnoj energiji ove nedelje, sve ide u prilog da će ovaj vikend mnogima biti vrlo značajan za dalji život.....ili za budućnost!!!
Juče sam pisala o tome:




Нема коментара:

Постави коментар