понедељак, 28. август 2017.

Šta rade zvezde u periodu od 28.Avgusta do 4.Septembra






Ove nedelje na zvezdanom nebu:
31.Avgust 17:27: Merkur ulazi u Lava

Septembar 
02.Septembar 14:13: Mars trigon Uran
03.Septembar 11:37: Merkur konjukcija Mars


Poslednja nedelja Avgusta....
⭐Merkur se vraća u Lava 31.Avgusta u 17:27....Krenuće direktno sa 28* Lava 5.Septembra, 10.Septembra će preći u Devicu! 19.Septembra Merkur će izaći iz retrogradne senke sa 11* Device, sa istog stepena odakle je krenu u retrogradni hod!!!
Merkur se vraća u Lava, deca se vraćaju u škole :)))....Dečija graja, smeh, radost ponovo sa nama!!! Gužve u saobraćaju, puni gradski autobusi....Nekoliko dana bar dok je Merkur i dalje retrogradan biće tu svega....vozači pripazite na mališane ali i na one veće mališane!!! Glave će im bar na početku školske godine "biti u torbi"....srećni što se vraćaju u školske klupe, ali još uvek negde bar u mislima (Merkur) na školskom raspustu (Lav)!!!

Merkur se vraća u Lava...


Merkur u Lavu (tranzitni)


U vreme Mladog Meseca u Lavu i totalnog pomračenja Sunca na 28*, pisala sam da će baš to što će Merkur krenuti direktno sa istog stepena Lava biti na neki način značajno!!! I sada mislim da će biti značajno...Taj 28* Lava je tada a i biće 5.Septembra kada Merkur krene direktno bitan za neku vašu priču. Inače Merkur je ušao u retrogradnu senku 24.Jula sa 28* Lava!!!
Pogledajte šta se vama dešava na oko 28* Lava!



02.Septembar 14:13: Mars trigon Uran
Mars će u Subotu, 2.Septembra doći do 28* Lava, tako da će prvo on da aktivira taj stepen (Pun Mesec u Lavu i pomračenje 21.Avgust)!!! Zapravo aktiviraće ga ⭐u trigonu sa RxUranom u Ovnu na 28*!!!

Kada proradi adrenalin...
02.Septembar 14:13: Mars trigon Uran
Mars u Lavu, RxUran u Ovnu na 28*
Ima sve da pršti od energije...od iznenađenja i originalnih stvari u našim životima. Ovo je kreativna energija (vatra), ovo je i pojačana želja za slobodom i nezavisnošću, neustrašivost, sposobnost donošenja brzih odluka, i neka iznenađenja su vrlo moguća. Kako je u "igri" trigon iznenađenja bi trebalo da budu pozitivna. Ovo je aspekt biti drugačiji....od drugih :-))). Pokušati ili uraditi nešto drugačije, nešto novo, neuobičajeno, iznenađujuće... Očekivati neočekivano. Ne prihvatanje ograničenja je odlika ovog aspekta. Ovaj aspekt podržava sve sportove gde se adrenalin podiže: letenje, paraglajding, padobranstvo. Osećanje slobode iz perspektive nebeskih površina :-))). 
Okruženje ili uticaji ostalih planeta su takvi kakvi su....mi biramo....ili drugim rečima izbor je naš. Iskoristite energiju trigona Marsa i Urana i uradite nešto za sebe....izađite iz okvira slike u kojoj ste trenutno i napravite novu sliku za ram života!!! 
Sve se dešava u energiji Lava, pa je povezano sa emocijama, srcem, kičmom, kreativnošću, zabavom, uživanjem, odmorima, decom....


03.Septembar 11:37: Merkur konjukcija Mars
U Nedelju, 3.Septembra ⭐Mars i Merkur će se sresti na 28* Lava (konjukcija)...Sve govori u prilog da je taj 28* Lava jako bitan!!! Napisala sam tada da je bolje da sačekate 5.Septembar za donošenje bitnih odluka, svih odluka ali posebno odluka vezanih za nove početke...5.Septembra će Merkur krenuti direktno sa 28* Lava i tada sve može da počne....


"The Winner Takes It All"....

03.Septembar 11:37: Merkur konjukcija Mars
Merkur i Mars u Lavu na 28*
Mentalna (Merkur) energija (Mars) u porastu, mnogi čak raspoloženi za raspravu...ipak mudro birajte svoje bitke... Neko će napadati neko će se braniti... U vreme ovog tranzita: Um oštar, brz... mi sa ovom energijom nemirni, radoznali, nestrpljivi.. Svi spremniji za direktnu komunikaciju. Ovde misli imaju moć.... Ali prisutni su i impulsivnost, neprijateljstvo....Oštar um....oštrinu ovde daje Mars. Brzo razmišljanje. Ovo je i energija vrlo aktivne (Mars) komunikacije (Merkur). Kaže se uglavnom sve ono što se misli i misli se sve ono što se kaže sa ovom energijom...Ovde reči (Merkur) mogu i da zabole (Mars)...Rat (Mars) rečima (Merkur)....Biti prvi sa rečima, idejama, takmičenje u govoru, ali i sva druga takmičenja. Sa ovom energijom "The Winner Takes It All"....
Sa ovom energijom smo hiperaktivni, uvek zaposlenog uma....Uvek u potrazi za informacijama, idejama..Uvek se kaže ono što se misli bez obzira da li se to nekome sviđa ili ne....Hrabrost (Mars) da se kaže ono što se misli (Merkur)....uvek stoje iza svojih reči...Kud puklo da puklo :-))... Sa ovom energijom biće i vrlo agresivnih medijskih kampanja....Uskoro kreće nova septembarska "šema" i teško nama :))). Lav je energija umetnosti, kreativnosti, estrade.....svih "crvenih tepiha", kamera, reflektora, režiserskih stolica :)), počinje život na "daskama koje život znače".....Sa ovim aspektom ipak "jezik brži od pameti" ponekad...
Već sam naglasila da je Merkur retrogradan (samo nekoliko dana ponovo u Lavu), da je ranije u Julu već boravio u Lavu i da će stići do "onog" 28* Lava!!! Da će iz pozicije konjukcije sa Marsom krenuti u direktan hod sa 28* Lava!!! Toliko sam puta napisala ovaj 28*....da sam i sebi dosadila, ali skrećem vam pažnju na ono bitno!!!
⭐Ponovo će Merkur i Mars biti u konjukciji: 16.Septembra u 21:01 na 7* Device!!! Ovo će se dogoditi samo 3 dana pre Merkurovog izlaska iz retrogradne senke! Sve je isto samo je energija drugačija. U vreme konjukcije u Lavu, Merkur je skoro pa na izlasku iz retrograadnog ciklusa, u vreme konjukcije u Devici skoro pa na izlasku iz retrogradne senke!!! Mnogo se Merkur nećka :)), komplikuje....sve je nekako nejasno i zamršeno. Ova konjukcija 16.Septembra ima energiju zemlje (za razliku od Lava - vatra), a sa njom se više obraća na detalje, svakodnevne poslove i rutinu, posao, zdravlje....itd. Otom potom, pisaću još o ovoj energiji....Za sada je dovoljno da znate da ćemo ovu konjukciju (malo drugačiju) imati još jednom u septembru!!!!

Kraj Avgusta 2017. obeležiće Merkur, početak Septembra i Merkur i Mars!!!
Želim vam uspešnu nedelju pred nama!!!
Zvezdana

Ja slikala 28.Avgusta 2015.

I moja omiljena:
(Do te mere da sam morala da se popenjem na tu stenu na Skopelosu i obiđem mesto gde je sniman ovaj po meni kultni film...)


Нема коментара:

Постави коментар