субота, 30. септембар 2017.

Neka ljubav progovori.... Merkur ušao u Vagu....


I to će proći
sve u skladu aspekata na zvezdanom nebu

Noćas je bilo burno....⭐Mesec u Jarcu kvadrat Uran, kvadrat Jupiter....blago onima koji su mogli da spavaju :)). Ja sam juče "istrošila" energiju opozicije Venere i Neptuna na "filmsko veče", gledala sam po ko zna koji put Sabrinu sa Harisonom Fordom i Džulijom Ormond :))...u filmu je sve moguće pa i da se sin imućne porodice zaljubi u ćerku njihovog vozača :))...lepa romantična komedija za petak veče posle ispunjene radne nedelje....Na TV su bili i Kraljevi mamba....opredelila sam se za ronantiku i Sabrinu :))). Jedna knjiga pravog naslova je tu za one koji žele da "istroše" ovu energiju opozicije Venere i Neptuna :))).
Mesec je noćas bio u praznom hodu od 02:13 do 06:40 CET, kada je prešao u Vodoliju, od jutros je na 1* Vodolije...Očekujte neočekivano :))...Mesec je od jutros 07:22 u trigonu sa Merkurom u Vagi (da Merkur je noćas u 02:42 CET prešao u Vagu)....Lepa energija, harmoničan aspekt, energija lepog raspoloženja, harmonija duše (Mesec) i (ra)zuma (Merkur), lepa komunikacija, druženje sa porodicom majkom (moja današnja namera :-)). Na kraju dana Mesec u Vodoliji biće u trigonu sa Suncem u Vagi na 7*....još jedna harmonična energija, harmonija duše (Mesec) i volje (Sunce)....družite se ljudi :-))), subota je prvi dan vikenda!!!

“Ne brini o malim stvarima... Sve na kraju i onako bude u redu” 
Bob Marli

Samo dva sata posle ponoći na nebu ⭐opozcijija Venere u Devici i RxNeptuna u Ribama na 12*, Merkur prešao u Vagu!!! O opoziciji Venere i Neptuna ali i mnogo više imate ovde:




⭐30.Septembar 02:11: Venera opozicija Neptun
Venera u Devici, RxNeptun u Ribama na 12*
Da li će Neptun ugušiti, "udaviti" Veneru....da li će doneti razočarenja, do mere da će ona poželeti da pobegne negde? Ostaje nam da vidimo. Neptun zna da zavede, da prekomerno romantizuje priču...On je retrogradan pa su moguće i razne retrospekcije, introspekcije i sl. Prošlost na dnevnom redu!!! Najpre je moguće da sa Neptunom dođe i energija izbegavanja realnosti!!! Opozicija ovih planeta bez kojih nema ljubavi, romantike, viših osećanja....mogla bi da stvori kod mnogih odbrambeni mehanizam, neprihvatanje realnosti...Sve je to za ljude, ali ipak, probajte da ne budete previše zavedeni....ako morate da odlutate negde, ako imate potrebu da pobegnete....budite svesni toga, jer vrćanje u realnost je obavezna, život ide dalje....probajte da se bezbolno vratite tamo odakle ste pobegli...Vi koji ćete (možda) doživeti neko razočarenje ili ste ga već doživeli, probajte da nađete mir i ravnotežu (opozicija)...Posle svakog razočarenja dolazi otrežnjenje....Mnogi posle takvog iskustva postanu jači i svesniji grešaka....Posle kiše uvek dolazi sunce....Najbolje će proći u to sam sigurna oni koji će ovu energiju (opoziciju) prihvatiti kao oslobađanje kreativne energije, lepote, umetnosti, estetike....pri tom svesni realnosti, svesno održavajući vezu sa realnošću!!!

Venera je vladar Vage (i Bika), ona je trenutno ovakava, u konjukciji (široj) sa Marsom u Devici i u opoziciji sa RxNeptunom u Ribama i na putu ka egzaktnom trigonu sa Plutonom u Jarcu !!! Merkur je noćas samo 22' posle egzaktne opozicije Venere i Neptuna prešao u Vagu!!! Merkur u Vagi....neka progovori ljubav energija :))))

Leonard Cohen Merkur u Vagi

30.Septembar 02:42: Merkur ulazi u Vagu
Možda baš u pravo vreme planeta komunikacije (Merkur) prelazi u znak (Vaga) koji nudi mir, ljubaznost, slatke reči, diplomatiju, kompromis.... Pre nego se misli izgovore mogle bi biti stavljene na zamišljenu Vagu... Sa ovakvom energijom Merkura trebalo bi da se više razmišlja kakav uticaj imaju izgovorene reči na druge na one preko puta nas (Vaga)... Ali i naš odgovor na reči onih preko puta nas bi mogao da bude takav pažljivo odmeren... 
Možda.... to je negde lajt motiv Merkura u Vagi... Izbeći će sukobe kada god to može... uvek će bar pokušati da smiri situaciju kada proceni da se ona "zakuvava"... Merkur u Vagi je uvek na strani pravde i pravičnosti....uvek će težiti da pravda bude zadovoljena....Imajte to u vidu...Merkur u Vagi će opet sa druge strane neke od vas "izludeti" jer bi mogli da običan poziv na kafu i časicu razgovora pretvorite u noćnu moru.... u smislu da li da odm ili ne.... možda je bolje da ostavim za sutra.... ili idemo u onaj kafić.... ne bolje je onaj novi skoro otvoreni.... i tako unedogled :-)))...
⭐Merkur će boraviti u Vagi od 30.septembra do 17.oktobra!!!

Sve o tranzitu Merkura u Vagi imate ovde:


Нема коментара:

Постави коментар