петак, 29. септембар 2017.

Nije sve onako kako izgleda...Venera opozicija Neptun...



Danas je petak, petkom vlada Venera ona je u Devici danas na 11*...Mars je takođe u Devici sada na 15*... Venera i Mars su u konjukciji, još uvek ne u egzaktnoj ali oni su u dozvoljenom orbisu delovanja, dakle konjukcija deluje i sada. Egzaktnu konjukciju očekujemo 5.oktobra!!! Merkur je "dogurao" do 28*, sutra prelazi u Vagu. I bez obzira što je Sunce u Vagi, ipak je dominantna energija Device. Posle ⭐opozicije Marsa u Devici sa RxNeptunom u Ribama (još uvek je aktuelna), sada imamo i opoziciju Venere sa RxNeptunom u Ribama!!! RxNeptun je na 12* Riba već duže vreme!!!

30.Septembar 02:11: Venera opozicija Neptun
Venera u Devici, RxNeptun u Ribama na 12*

Venera i Mars će biti u konjukciji 5.oktobra. Pisala sam o ovoj konjukciji da budete spremni. Tada će obe planete biti na 18* Device!!! RxNeptun je svakako i dalje "preko puta" u opoziciji...i dalje na 12* Riba!!! Dakle, obe opozicije i Venere i Marsa delovaće do tada!!! Naravno sve zbog dozvoljenog orbisa delovanja!!! Zbog onih koji uče ili zbog onih koji žele da znaju više ponoviću šta je to orbis delovanja.
Orbis je: odstupenje od egzaktnog (tačnog aspekta). Svaki aspekt (konjukcija, kvadrat, opozicija, sekstil, trigon.....) ima dozvoljeno odstupanje između planeta koje formiraju određeni aspekt, to odstupanje je izraženo u stepenima.
Dozvoljen orbis za: (razlikuje od autora do autora)...Konjukciju je od 7-10*, Sekstil je od 4-6*, Kvadrat, trigon i opoziciju je od 6-8*...
Primer: Konjukcija je 0* ali konjukcija je i -7* pre egzaktnog stepena i +7* posle egzaktnog stepena!



Očijukaju Venera i Mars već neko vreme :)). 
Konjukcije su jako zanimljive....one mogu biti pozitivne ali mogu doneti i negativan uticaj, sve zavisi od planeta i znaka u kome se nalazi konjukcija. Da se podsetimo i na konjukciju:
Konjukcija je aspekt inteziteta. Ako su u odnosu dve pozitivne planete i konjukcija je povoljna, ako su u odnosu negativne planete konjukcija nije povoljna, ako su u donosu jedna negativna i jedna pozitivna to već zahteva više iskustva da bi se napravila prognoza. Sećam se da sam negde davno pročitala ovakvo objašnjenje... zamislite jedno dobro i jedno nevaljalo dete kako se igraju i kako jedno na drugo utiču u toj igri... 

U ovoj konjukciji su Venera I  Mars!!! Kako se ovde pored ostalog (što predstavljaju ove planete) radi o muško - ženskim odnosima, naravno da je ova konjukcija jako bitna, jer mnogo toga u životu zavisi baš od ovih odnosa :-)). Ako se osvrnemo unazad na neke konjukcije ovih planeta stižemo do konjukcije Venere i Marsa na 1* Ovna - 22.februara 2015., sledeća je bila na 14* Lava - 1.septembra 2015., zatim 3.novembra 2015. kada su Venera i Mars takođe bili u Devici konjukcija je tada bila na 23* Device!!! I eto dolazimo do sada aktuelne konjukcije 5.oktobra na 18* Device!!!
2015. godine imali smo tri puta ovu konjukciju!!! 2016. godine je nismo imali, 2017. imaćemo je jednom....sledeća konjukcija ovih planeta biće u 24.avgusta 2019. i tada će Venera i Mars biti u Devici ali na 3*...Sada kada znate ciklus Venere i Marsa....da se vratimo konjukciji.



Kontakt Venere i Marsa donosi:

Ili harmoniju ili sukob!!! 
Muške i ženske osobine u harmoniji ili u sukobu. Savršen spoj muško - žensko ili neki problem. Hrabrost da se voli... Mars-hrabrost, Venera-ljubav, voleti. Hrabrost (Mars) u vezi (vezama). Venera-veze. Hrabrost da se želja ostvari. Seksualni-Mars šarm-Venera. Flert. Korišćenje šarma da se dobije ono što se (po)želi...ili više od flerta :) Intezivne, jake-Mars emocije-Venera. Atraktivnost, otvorenost. Erotika. Preuzimanje akcije, inicijative, osvajanje, udvaranje. Zavođenje. Nametanje svog ukusa, estetike. Muškarac ljut (Mars) na ženu (Venera) ili obrnuto. Svađe i mirenje. Seksualna frustracija...Uvek u potrrazi za novim osvajanjem. Nestrpljivost u odnosima, vezama. Manipulacija da bi se dobilo ono što se želi!!! Problem sa seksualnošću, opredelenjem. Problemi sa kompromisom!!! Privlačenje fizički snažnih ljudi....ili žena. Takmičenje u ljubavi, ali i takmičenja lepote (izbori za lepoticu ...)

erotika
Venera - Mars erotika...
Sa konjukcijom ovih planeta može da bude zdrave erotke, ali i erotkse napetosti...u svakom slučaju jake i intezivne emocije i strasti. Vrlo burne reakcije, negde sklonost sukobima i svađama.  Sve zavisi i od ličnog horoskopa. Nametljivost, želja i potreba za emocionalnom i seksualnom vezom jaka... ljubav  i sex po svaku cenuSa ovim aspektom dakle moguće su jake strasti i emocije, snažne ljubavi, ali i sukobi, svađe pa i raskidi (ako tako nešto podržavaju i ostali aspekti u vašem horoskopu). Rekla bih da ova konjukcija može biti okidač!!! Negde će se sa ovim aspektom probuditi i rasplamsati strasti, ali tako da će se ona pametno iskoristiti, negde te strasti mogu odvesti u svađu, sukob i možda raskid.



Udario tuk na luk :))
Svađe i mirenje....
Ne zaboravite da je često tanka granica između svađe, besa i seksualnog uzbuđenja, svađa kao okidač. Dok traje ovaj aspekt to i nije ni nemoguće ali nije ni retkost. Međutim ako je tako stalno u nekoj vezi, onda stavite prst na čelo i dobro razmislite (posebno ako ovu konjukciju imate u natalnom horoskopu). Ponekad se problemi mogu rešiti u krevetu, ali ako je to redovna pojava, to je već alarm za uzbunu....Sa ovim aspektom moguća su (pre)velika očekivanja otuda i nezadovoljstvo, ljutnja...jer očekivanja se nekada i ne ispune...Rekla bih da je ovde sve u intezitetu, ako je on pod kontrolom onda je ovo jako dobra energija, ako se izmakne kontroli onda ovo može da bude teška energija...
Negde je sa ovim aspektom moguća i biseksulanost...
Nije isto da li ovaj aspekt neko ima u natalnom ili je on samo u tranzitu... Ali uticaji su negde slični. 

flert
Flert....
Poseban (skriven) jezik seksa :)
Da li je to nešto sa čim se rodimo ili se uči? :)). Naučnici kažu da je urođeno :)). I ja mislim da se flertovanje ne uči, to je ono "nešto" što imate ili nemate :)). Mada mislim da svi imamo tu sposobnost, kod nekog vrlo razvijenu, kod drugih možda manje, retki su oni koji ili te veštine nisu svesni ili imaju neki problem u socijalnosti..
Muškarci i žene vekovima koriste ovu veštinu da bi osigurali produžetak gena :)). U prirodi imamo toliko primera udvaranja recimo kada gorila isturi grudi :), golub se nakostreši....:)


Pogled ispod obrva :))

Pogled ispod obrva...
Neverbalna komunikacija
Jedan od znakova da počinje igra zavođenja kod ljudi je širenje zenica :), gde je zainteresovanost više nego očigledna...Da li ste nekada bilo kada doživeli ono što se zove "skidanje pogledom" :))....ne skidati pogled sa nekog i sl. Zatim tu su i neki gestovi, držanje tela, izraz lica, pogled, izvijanje obrva na gore :)), boja glasa vas takođe može "odati"....Mada i bez i jedne izgovorene reči ponekad sve bude jasno :)). Telo samo odaje nečije misli....Telo govori :))). 
Oči su širom otvorene, zenice proširene....svetlost može i da zasmeta :))), a onda se trepće...li trepće ;))). Sviđanje, kao ni ljubav se ne mogu sakriti. 
Sa ovom konjukcijom veća sposobnost flerta i flertovanja, zaođenja :). I ako je neko ima u natalnom horoskopu ali i kada se javi ovako kao sada u tranzitu....


Osim pogleda bitan je miris...
Venera vlada mirisima... Venera vlada i emocijama... Emocije i mirisi, šta im je zajedničko?
Zašto nas nekada privuku baš određene osobe? Određen muškarac i određena žena? Lekari kažu da je to zbog mirisa ljubavi ili feromona :-))). Ova stručna reč je grčkog porekla i može se prevesti kao: nosilac uzbuđenja. Miris ljubavi ili poruka tela, odgovor na neki susret... 
A sve je u nosu :-)). Uz pomoć njega osetimo miris koji nas uzbuđuje. Nosem vlada gle čuda Mars :-)) Gde je Venera tu je i Mars :-)). Pored Marsa nos se vezuje i za Škorpiju...
Lako zar ne? Izgleda lako ali nije... Koliko ste puta čuli ili izrekli to je hemija... kada ste nekog upoznali? Bez hemije nema ni ljubavi, mnogi će reći, ili nema sexualne privlačnosti a onda mu to dođe na isto :-))). I ne treba ovde mešati miris parfema i ovaj drugi miris ljubavi... Ni jedan parfem na svetu ne može zameniti ovaj drugi miris... tako kažu naučnici, ja im verujem :-))). 
Šta nas kod nekog privuče? Miris parfema ili njegov/njen miris. Miris ljubavi se zapravo ne oseća, osećamo ga podsvesno... dakle ipak prvo osetimo parfem :-)). Međutim naš nos ide dalje.... njuška, njuška.... i eto sexa, eto ljubavi :-)))). 
Sa ovim aspektom sve ovo je još izraženije i jače i negde očiglednije :))

"Poljubac je susret najveći na svetu" - J.Dučić


Poljubac...
Kao početak zbližavanja...
I o poljupcu sam pisala :)), evo koga interesuje ima OVDEI opet naučnici :)), kažu da je poljubac biološka i psihološka potreba, posledica hemijskih reakcija (opet hemija) u organizmu. Mala digresija, kada smo kod poljupca, da li se sećate prvog? :))). I kako pesnik kaže "poljubac je najlepši susret na svetu", ovde je i reč o "susretu" Marsa i Venere....Venera vlada poljupcima, Mars je akcija, Mars je spreman za akciju uvek, ovako zajedno to su poljupci...ljubavni... bilo koji poljupci. Nema ništa lepše kada vas neko poljubi za dobro jutro ili laku noć :)))



Zagrljaj....
Za konjukciju često kažemo zagrljaj...

Konjukcija je aspekt gde se planete nalaze u istom znaku na istom stepenu, to je čvrst zagrljaj (egzaktna konjukcija), ali zbog dozvoljenog orbisa delovanja (odstupanje od egzaktnog - tačnog aspekta) imamo i manje čvrste zagrljaje planeta :)). Za konjukciju dozvoljen orbis delovanja je 7*!!! Konjukcija je aspekt inteziteta, nagalsak, inaguracija :), pojačavanje, koncentracija, nova aktivnost...
Kada ovo povežemo sa Marsom i Venerom :)))
Zagrljaj (konjukcija) Marsa i Venere: U ovoj konjukciji su Venera planeta ljubavi, zadovoljstva, uživanja..... i Mars planeta želje, akcije, seksualne energije.... Venera - ženski princip i Mars - muški princip. Venera svakako spada u "dobre" planete, Mars može biti i dobar i manje dobar....Sam po sebi Mars nije loša planeta, ali energija koju on nosi može da se pretvori u nešto loše u nasilje, agresiju, destruktivnost. Sa energijom Marsa može se ili stvarati ili rušiti, sve zavisi kako se energija troši, gde se u kom znaku pre svega se Mars nalazi - tranzitira. Ali i od aspekata koje će praviti. Ovde je taj aspekt konjukcija....da li je Mars "dobar ili loš" zavisi i od ostalih aspekata koje on pravi sa drugim planetama, zato je teško objasniti u kom pravcu će ići ova konjukcija u ravnotežu ili sukob!! Zagrljaj će svakako biti najjači kada su ove planete najbliže, pre toga i posle toga zagrljaj je slabiji (dozvoljen orbis delovanja). Sada i neko vreme dalje ove dve planete nude zagrljaj, na vama je da vidite šta ćete sa njim. Ali i da li je to zagrljaj strasti ili zagrljaj pomirenja :)). I ovde treba nagalasiti da obe planete imaju opoziciju sa Neptunom a to priču o konjukciji Venere i Marsa prilično menja....

Zanimljivosti:
*Za ovu konjukciju (u natalnom) mnogo je bitan odnos sa roditeljima koji obično odredi i odnos prema suprotnom polu, braku, javnosti, finansijama, vrednostima...Zašto roditelja? U vreme odrastanja nekog ko ima ovu konjukciju u natalnom, roditelji su ti koji će "objasniti" detetu neke potrebe i želje, intezitet ovog aspekta i sl.
*Za Veneru i Marsa u istom znaku i ako nisu u konjukciji važi skoro sve ovo samo u nešto manjem intezitetu!!!
*Ako se Venera jedne osobe poklopi sa Marsom druge osobe (konjukcija u uporednom horoskopu) to je nesumljiva seksualna i emotivna privlačnost, međutim ovaj položaj ne garantuje dugotrajnost veze, ako postoje neki drugi aspekti može doći do raskida! Ili ako se ova konjukcija pogrešno koristi.


Odri Tatu...ona ima Veneru u Devici

Konjukcija Venere i Marsa u Devici
Konjukcija Venere i Marsa je priča o ljubavi (Venera) strasti (Mars), intezitetu, željama...Jaka je ovo konjukcija u bilo kom znaku. Ovde se radi o Devici!!!
Ova energija će pomoći i već pomaže svima onima koji žele da svoj emotivni život bolje organizujuda urede muško ženske odnose... Ovo je energija koja pruža preciznost, tačnost, pouzdanost, analizu, pre svega emotivnog odnosa (Venera konjukcija Mars), muško ženskih odnosa, ali i svih drugih odnosa (Venera - odnos). Ima ova energija dozu suzdržanosti, trezvenosti, kontrolisanja emocija, energiju nenametanja, skromnosti, poštenja...mada je to uglavnom teško kada se Venera i Mars ovako približe...Ima ova energija dozu kritičnosti, sitničavosti, mrzovolje, sebičnosti, zajedljivosti...sa njom ponekad od drveta ne vidimo šumu....Devica je promenljiv znak i donosi nam sposobnost adaptacije, Devica je zemljani znak pa nam donosi i sklonost ka materiji i materijalizmu. Merkur je vladar Device pa u ovoj energiji ima i logike....Ovde se nameće pitanje ima li ljubav veze sa logikom...uglavnom nema :))). Sada u ovoj energiji i Venera i Mars trpe pritisak razuma i logike....

⭐Poznati sa Venera konjukcija Mars u Devici: Bruno Mars, Sting, Louis de Funès, Romina Power, Guy de Maupassant, Emily Brontë, Bob Geldof, Deborah Kerr...




Čemu ovoliki tekst :))
Svakako da je ova konjukcija jako bitna za sve nas...I kako se uvek vodim činjenicom da najbolja predviđanja nisu ona koja se ispunjavaju, već ona koja nas upozore da se pripremimo, ja vas često i više puta (do dosade) pripremam na ono što dolazi....
Bitna je ova konjukcija i zbog RxNeptuna u Ribama koji je preko puta ovih planeta:
Prvo je Mars bio u egzaktnoj opoziciji sa RxNeptunom u Ribama na 12* - 24.septembra:
Ova opozicija je jako zanimljiva pa sam još pisala o njoj:

Sutra će i Venera (kao i Mars ali ne egzaktno) biti u egzaktnoj opoziciji sa RxNeptunom u Ribama. I posle Marsa koji je i još uvek zaveden Neptunovim "talasima", sada će i Venera biti zavedena, negde obmanjena, uvedena u iluziju, bajku....
Ova opozicija će se tačno - egzaktno dogoditi u 02:11 CET 30.septembra!!!

Da li su na vidiku problemi? Izgleda da jesu....
Ovu opoziciju imamo svake godine....uvek u vreme Venere u Devici....i imaćemo je dokle god je Neptun u Ribama. Imali smo je 17.oktobra 2015. na 7*, 15.avgusta 2016. na 11*, imaćemo je sutra, sledeća je 24.jula 2018 na 16*....

Kada se ovako Venera nađe nasuprot Neptunu...
Za nju kažemo....Zbunjena ili smušena :)) Venera. Zavedena, opčinjena...Ili isprovocirana (Neptun) da zavodi, opčinjava. Možda "sluđena" što bi mladi daanas rekli...Sve je bolje nego paranoična...
Kako i ne bi bila takva kada je preko puta nje Neptun...Neko bi rekao: šta je u ovome loše, prva ja :)). Nije loše, svakako nije, ali Venera je u praktičnoj Devici a Neptun ne mari puno ili ni malo da bude praktičan. On razmišlja kako da opusti Veneru, kako da je ulenji....:)). Mami on Veneru, otvara joj čarobni svet mašte, romantike, romanse....Boji njen svet u ružičasto. Mami je da skoči u vode Riba....duboke vode Riba, gde je sve drugačije...mnogo drugačije nego u energiji Device, energiji zemlje... Kako se oseća Venera? Kao da joj neko izmiče tlo pod nogama... pa se pita, plivati ili zaroniti :))


Mogući "simptomi" ovog aspekta:
* trebalo da nešto radite, a vi ste zagledani kroz prozor :-)
* sanjarite umesto da radite...
* odjednom pomislite: kako (do sada) nisam primetio/la kako ima lepe oči...
* ili pomislite: kako je šarmantan/na
* pušite više, pijete više, jedete više, i baš imate i želju i volju da preterujete..
* ruka vam češće ide ka novčaniku...
* rekli ste nešto, možda pocrveneli....i kao slučajno dodirnuli nos (Pinokio sindrom)...
* imate želu i potrebu da budete Mata Hari ili Džejs Bond poznatiji kao 007
* nadahnuti ste...muzika vam lepše zvuči, napisali bi pesmu...



Kada ništa nije onako kako izgleda...
Simptoni su tu, mada ih je teško zbog Neptuna odmah uočiti.....
Oni u vezama gledaju se preko "nišana" (opozicija). Vidite li vi uopšte dobro svog partnera ili on vas? Ko koga tu postavlja na pijedestal ljubavi? U nekim trenutcima to može biti čak i magično, očaravjuće ali u isto vreme i vrlo varljivo, obmanjujuće. Laže li me on/ona, pitanje koje će mnogi postaviti sebi, mnogi će ga i glasno izgovoriti. Sumnja se uvlači kao magla, lagano sve dotle dok nećete videti ni svoj prst ispred nosa, a kamoli osobu preko puta vas. Sumnjičava je Venera u Devici "po difoltu". 
Savet: čekati da se magla raziđe .... jer nije sve onako kako izgleda...




Vi koji ste sami, neće vam biti teško (ako se i druge kockice slože) da se zaljubite baš pod ovim uticajem dveju planeta ljubavi, Venere (mala sreća, velika emocija) i Neptuna (viša oktava Venere)... Mogli bi imati onaj osećaj da ste upoznali svoju srodnu dušu, ma šta to značilo. Kada magla (opozicija) prođe videćete i da li je to stvarno, ima li smisla ta nova ljubav. Mada zaljubiti se mogu i oni koji su u vezi...



Svi i vi u vezama i vi koji ste sami.....na neki način opijeni ljubavlju, idejom o univerzalnoj ljubavi, a vid zamagljen, onaj koji nema objektivnosti u sebi.... Svi možete biti u nekoj iluziji, obmani, samoobmani....sumnjičavi, lažljivi...
Kada sve ovo prođe, kada maske padnu, kada zanos prođe, mnogi će biti suočeni sa realnošću i istinom. Za neke sledi razočarenje, za neke kao da se ništa dogodilo nije, pomisliće: niko nije savršen na kraju krajeva :-))). Mnogi će imati osećanje da su se probudili sa teškim mamurlukomMeđutim biće i onih koji će se probuditi sa stvarnim realnim mamurlukom jer će preterati u uživanjima (alkohol, droga, cigarete...) i to je sve energija ove opozicije. Neke od vas će proganjati tajne, to je takođe energija ove opozicije. Mnoge veze koje su tajne biće na iskušenju, ali izvesne su i nove tajne veze, opet bilo da ste u vezi ili niste...

⭐Poznati sa opozicijom Venere i Neptuna: Prince George of Cambridge, Mia Farrow, Boy George, Tori Spelling, Venus Williams, Zsa Zsa Gabor, Zaz, Uma Thurman, Prince, Bob Marley, Kylie Minogue, George Harrison, Laetitia Casta, Carlo Ponti...


Mali dodatak:
Svi vi koji imate natalnu Veneru u Devici na oko 12* ovaj aspekt imate kao dugotrajan, jer Neptun ide sporo kroz Ribe. Ovaj sadašnji tranzitni aspekt između Tran Venere i Tran Neptuna na 12* trajaće nekoliko dana ali aspekt Tran Neptuna i Nat Venere trajaće mnogo duže. 
Ne brinite previše vi koji imate opoziciju Tran Neptuna i Nat Venere:
Opustiće Neptun Veneru, promeniće je, učiniće drugačijom. Teorija kaže da ovaj aspekt donosi zablude, obmane, iluzije u ljubavi. Mogu da se složim ali ne sasvim. Ja mislim da je taj aspekt poklon za sve one koji imaju Veneru u Devici. Poklon u smislu predavanja ljubavi, i put ka pronalaženju srodne duše. Jer Neptun otvara i prevazilazi granice. Neptun donosi čuda i čaroliju. Ja nemam ništa protiv.... naprotiv :-))). Naravno potreban je oprez, potrebno je napraviti razliku između iluzije, obmane i onog što se zove čarolija, magija, romantika....Ja sam jedna od onih koja će imati ovu opoziciju relativno uskoro, zapravo tek sledeće godine....ali neke uticaje već i sada osećam (zbog dozvoljenog orbisa delovanja). Ja očekujem ovaj tranzit....spremno :)))

Ovako ja doživljavam ovu opoziciju

Izlaz iz svega ovog? 
Izabrati: Stvaranje, kreativnost, umetnost, romantiku. Za one manje kreativne pomaže i muzika... Javiće se i osetljivost prema lepoti, estetici, umetnosti.... osetljivost na slike, zvukove, boje.... 
Iskoristite ovu energiju za opuštanje, kreativnost, maštovitost....Probajte da što realnije sagledate emocije...vaš ljubavni život, vašeg partnera (ako ste u vezi), vaše odnose, one vama bitne....Pokušajte da budete što svesniji....jer Neptun je taj koji razlaže, rastače....razvodnjava energiju Device....utiče na njenu realnost, praktičnost....I čuvajte novac....da se ne zapitate u nekom trenutku gde ste potrošili tolike pare :)).



Ako vam je Tran Venera u nekoj od ovih kuća:
(Tran Neptun je preko puta u kući nasuprot Venerinoj, pa pročitajte i za tu kuću)
Ako je Tran Venera u 1.kući, Tran Neptun je u 7., ako je Tran Venera u 2.kući Tran Neptun je u 8.kući i tako redom....
1. kući - moguća kriza indentiteta, želja da se "nešto" uradi sa izgledom, da se uradi nešto ludo recimo tetovaža :-). Drugi ljudi oni preko puta vas su u nekoj magli, veze kao gore opisano....A vi vidite ono što želite da vidite....partner je u magli...rade ružičaste naočari :))
2. kući -  pripazite kada su finansije u pitanju... novac nećete videti u pravom svetlu, mogli bi da napravite neku glupost... Vrednovanje i vrednosti pod velom magle...
3. kući - veoma zbunjujući stil komunikacije, kome će to nos da poraste Pinokiju ili vama :-), mašta radi 200 na sat ...
4. kući - zbunjuući odnosi u porodici u najamanju ruku.... ili nešto kriju od vas ili vi nešto krijete od njih... želja da se preselite pored vode, ili da odete negde pored vode gde će privremeno to biti vaš dom....voda u stanu ....nešto sa vodom...
5. kući - emocije......pod velom magle....negde možda i čipke (što i nije tako loše .-) ako znate šta hoću da kažem.... ali i mogućnost da prevarite ili da budete prevareni.... deci raste nos....previše su slušali o Pinokiju :-), .
6. kući - ko će to da bude lenj.... ko će da izmisli hiljadu razloga da mora ranije sa posla...kolege imaju slične ideje .... ko će prvi uspeti u toj igri obmana... Zdravlje .... nešto nije kako treba samo još da otkrijete šta...kada prođe magla možda otkrijete da vam nije ništa... ipak proverite...
7. kući - neko će poželeti da "udavi" svog partnera.... laži plivaju sa svih strana..oni sami možda upoznaju nekog sa energijom Riba....ako želite da saznate kakva je čitajte o njoj na ovim stranama...nešto morate i sami :-)
8. kući - što primamljivo zvuči tuđi novac....baš vam samo treba još neka kreditna kartica ni ove što imate niste "počistili"....pripazite i zaobiđite banke bar dva tri dana :-))). Sex može biti interesantan ovih dana.... ili ekstaza ili šta to beše ekstaza....
9. kući - vaš pogled na svet u magli.... vidici ni na vidiku...:-))), želja za putovanjem velika....zov daljina jak....neka čudna filozofija, moral, estetika....
10. kući - pitanje kuda plovi ovaj brod što se vašom karijerom zove....posebno za obične smrtnike... ne pokušavajte šefa ili direktora da zavodite ni u prenosnom ni u stvarnom smislu te reči....Ali ako ste umetnik.....blago vama ovo je baš vaše vreme....
11. kući - gde su to prijatelji....baš kada vam trebaju ne vidite ih dobro....ili ako su tu....nešto tu nije kako treba....da li vam se to prijatelj udvara ili vi njemu...nećete ih videti onakvim kavi jesu (prijatelji) već onako kako bi to želeli....Dobro je priključiti se nekoj umetničkoj grupi....tu ova magla pomaže....
12. kući - zbunjujući signali ....podsvest pokušava da vas zavara....tajne izgledaju primamljive, tajne svakave vrste ali najviše one emotivne....neke podsvesno hoće da ne budu više tajne....pripazite kada sve prođe možda se pokajete... ulazak u tajne veze "lakši" nego inače, ne izgledaju loše pod uticajem ove tajanstvene kuće i energije....



Нема коментара:

Постави коментар