недеља, 17. септембар 2017.

Šta rade zvezde u periodu od 18.Septembra do 25.Septembra...


Ove nedelje na zvezdanom nebu:

18.Septembar 06:26: Venera trigon Uran
19.Septembra Merkur u Devici izlazi iz retrogrdane senke sa 11*
20.Septembar 03:15: Venera ulazi u Devicu
20.Septembar 19:30 Mlad Mesec u Devici na 27*
20.Septembar 05:49: Merkur opozicija Neptun
22.Septembar 20:01: Merkur trigon Pluton
22.Septembar 22:01: Sunce ulazi u Vagu
23.Septembar Jupiter inkonjukcija RxKiron na 26*
24.Septembar 21:49: Mars opozicija Neptun



Jučerašnji dan je prošao u znaku ⭐konjukcije Merkura i Marsa u Devici na 6*, i od jutros je ova konjukcija jaka i Merkur i Mars su danas na 7*!!! Na početku meseca 3.Septembra imali smo već ovu konjukciju u Lavu na 28*!!! Reči su juče letele na sve strane ali letele su i pesnice...Ako pročitate šta sam pisala o ovoj konjukciji videćete ovo: "Ali prisutni su i impulsivnost, neprijateljstvo....". Pisala sam i o takmičenju, bilo je i toga....između medijskih kuća....⭐Preko puta Merkura i Marsa u Devici je RxNeptun u Ribama....oni su dakle u opoziciji što ovoj konjukciji dodaje nešto nevidljivo, nejasno, mutno, skriveno, obmanjujuće....Dakle, nije sve kako izgleda!!! Imajte to na umu i globlano i lično...⭐Prvo će Merkur ove nedelje da bude u egzaktnoj opoziciji sa RxNeptunom na 12* (Sreda, 20.Septembar), i na kraju nedelje i Mars (Nedelja, 24.Septembar)!!! U mesečnom izveštaju detaljno sam opisala obe opozicije, ovde ukratko mogu da kažem da je potrebno da budemo oprezni i sa mislima, rečima, komunikacijom...(Merkur) i sa postupcima, akcijama, željama, energijom....(Mars), sve zbog RxNeptuna koji može da zavede, "zamuti vodu", razočara, slaže, obmane, odvede u pogrešnom pravcu....Budite oprezni....serviraće nam se ovih dana mnogo toga....laži, obmane, pogrešne informacije...i sl. 



Priča o Veneri iz prošle nedelje se nastavlja...Pre nego Venera izađe iz Lava, što će se dogoditi u Sredu 20.Septembra, Venera će na samom početku ove nedelje ⭐u Ponedeljak 18.Septembra biti u trigonu sa RxUranom u Ovnu na 27*....Kako bi drugačije Venera u Lavu mogla da promeni znak nego zapaženo :))), originalno, drugačije....Zajedno sa RxUranom u trigonu obeležiće Venera svoj izlazak iz Lava....Dramatično, pompezno, emotivno.....sa elementima iznenađenja - Uran nebeski alarm!!!! Sa ovom energijom i čuda su moguća....
U Utorak, 19.Septembra ⭐Merkur u Devici na 11* izlazi iz retrogradne senke....i sa te strane to je dobra vest, samo tu je opozicija sa RxNeptunom što će na neki način ličiti na energiju retrogradnog Merkura!!! Tek kada ta opozicija prođe možemo se sasvim opustiti, bar do sledećeg Merkurovog retrogradnog ciklusa koji nas čeka 3.Decembra, kada će Merkur u Strelcu sa 29* krenuti u retrogradni hod koji će trajati do 23.Decembra kada će Merkur krenuti direktno sa 13* Strelca!!!



U Sredu 20.Septembra ⭐Venera će preći u Devicu....postaće stidljivija, praktičnija, vrednija, uslužnija..."U srcu devojka sa zelenih polja"....Volim ovu Veneru jer sam rođena sa njom, poznajem je dobro, sve njene vrline i mane :)). Možda nije idealan položaj za Veneru....jer ona ovde ima potrebu za savršenstvom, a savršeno i idealno ne postoji :)). Venera u Devici je u padu...Ona je ovde sumnjičava, sklona preispitivanju, analizi....Ima potrebu da analizira, napiše...i piše. Piše lepa pisma, dnevnike, knjige....Čuva sve sitnice, pravi herbarijume ili nešto slično...Stalno nešto uči, jer mora da bude pametna :)). Pomalo je konzervativna, uzdržana...I za razliku od Venere u Lavu gde je imperativ da se lepota pokaže, ovde u Devici, Venera neće biti po svaku cenu u centru pažnje, ali opet baš ta povučenost i stidljivost skreće pažnju i zanimanje za nju....Venera u Devici prosto nije na svom terenu...zato se i kaže da je tu u padu!!! Drugim rečima u energiji Device ne može da se opusti i uživa. Venera sama po sebi voli da uživa, da se zabavlja, druži, koketira itd. Samo ona ovde u Devici to radi na drugačiji način....voli da se druži sa perom, knjigom, voli da priča i piše o ljubavi...analizira do besvesti :)). Previše brine o detaljima, pravi spiskove, dugo razmišlja šta će obući, da li je sve čisto, uredno...:)). Brine o hrani, da li se dovoljno zdravo hrani isl. Brine o svom i tuđem zdravlju...Uvek je zaposlena :)). I ume da u emocije unese glas razuma....Ali je verna, odana i kao žena i kao prijatelj....Ponekad je preterano radoznala, i postavlja razna pitanja :))). 
⭐Venera će dakle, od 20.Septembra do 14.Oktobra boraviti u Devici...Kako ćete vi ostali koji nemate kao ja Veneru u Devici reagovati na ovaj tranzit zavisi pre svega od vaše natalne Venere!!! Ali i od drugih pložaja planeta u vašim horoskopima!!! Nekoga će ova Venera nervirati: posebno one sa Venerom u Blizancima i Venerom u Strelcu (kvadrat), ali i sve one koji imaju tu neke planete....nerviraće se i oni sa venerom u Ribama (opozicija), kao i svi oni koji imaju tu neke planete....Venera u Devici će prijati: onima koji su rođeni sa Venerom u Biku i Venerom u Jarcu (trigon), kao i svi oni koji imaju neke planete u ovim znakovima!!! Prijaće i onima sa Venerom u Raku i Venerom u Škorpiji (sekstil), kao i svima onima koji imaju tu neke planete!!!
⭐Kada u Sredu Venera uđe u Devicu, pridružiće se ostalim planetama u ovom znaku: Mars na 9*, Merkur na 12*, Sunce na 27* i Mesec na samom islazku iz Device (tog dana)!!! Jaka je ovo energija Device...Vladar Device Merkur u svom sedištu!!! Ali baš tog dana u opoziciji sa RxNeptunom u Ribama....Dodaće na sve ono što ineče Venera u Devici znači još sumnji, još nejasnoća, stidljivosti itd. Venera će na svom putu kroz Devicu, naići na energiju ⭐Saturna u Strelcu (kvadrat) i na energiju RxUrana u Ovnu (kvadrat). Sudariće se energije zemlje (Devica) i energija vatre (Ovan i Strelac)!!! Biće i ⭐Venera (kao sada Merkur i Mars) u opoziciji sa RxNeptunom u Ribama, sa RxKironom u Ribama!!! Biće Venera u Devici i u trigonu sa RxPlutonom u Jarcu!!! Svakako ni Veneri ni nama neće biti dosadno sa ovim aspektima....Ljutiće se Venera jer joj neće prijati energija vatre, možda će biti i nekog sukoba...Moguća su i razočarenja, preterana osećanja, idealizacija, zbog Neptuna, zaboleće je u nekom trenutku kada se susretne u opoziciji sa Kironom...Međutim u energiji trogona sa Plutonom ima šansu i mogućnost regeneracije i transformacije....Prvi aspekt Venere u Devici biće opozicija sa RxNeptunom u Ribama 30.Septembra!!!



Istog dana u Sredu 20.Septembra, pored opozicije Merkura u Devici sa RxNeptunom u Ribama, ulaska Venere u Devicu imaćemo i 🌑Mlad Mesec u Devici na 27*!!! Jaka energija Device na delu!!! Energija novog početka pre svega (Sunce konjukcija Mesec), novi Mesečev ciklus...




U Petak 22.Septembra ⭐Merkur u Devici u trigonu sa RxPlutonom u Jarcu, lepa vest posle svih događaja vezanih za konjukciju Merkura i Marsa i njihovu opoziciju sa RxNeptunom!!! Ovaj trigon je jaka mentalna energija, intuicija, snaga uma....Mnogi će se "igrati detektiva" :))). Istraživaće se puno, kopati duboko...U Petak nam dolazi jesen....Sunce prelazi u Vagu....

Sunce u Vagi (tranzitno)





U Subotu 23.Septembra, ⭐Jupiter u Vagi na 26* (sve bliži prelasku u Škorpiju ali još uvek u Vagi) biće u inkonjukciji (prilagođavanje) sa RxKironom u Ribama....Pre nego pređe u Škorpiju Jupiter u Vagi ima još mnogo toga da dovrši...U ovom aspektu trebalo bi da se suoči sa nekim ranam iz prošlosti...Vrlo brzo posle toga Jupitera u Vagi čeka treća poslednja opozicija sa RxUranom u Ovnu na 27*...Ovo su teške energije za Jupitera koji završava svoj tranzit kroz Vagu!!! U pitanju su iskušenja koja nam slede...svakome već prema svom natalnom horoskopu!!! Inkonjukciju sa Kironom imamo prvi put, opoziciju sa Uranom treći....Svakako pre nego što Jupiter pređe u Škorpiju (10.Oktobra) imamo mi još da se zanimamo sa ovom energijom Jupitera u Vagi, već sam negde napisala nije kraj dok sudija ne odsvira kraj!!!

A na kraju nedelje, 24.Septembra, konačno i Mars u Devici u opoziciji sa RxNeptunom u Ribama...i početak i kraj nedelje sa energijama Merkura, Marsa i Neptuna....


Želim vam uspešnu nedelju 
Zvezdana

⭐Leonard Koen (Venera u Devici)


Нема коментара:

Постави коментар