уторак, 10. октобар 2017.

Srećo, gde si.... Jupiter u Škorpiji za znakove i kuće....





Nastavljamo priču o sreći i Jupiteru....
Juče sam pisala o sreći ovako:
✨Danas Jupiter prelazi u Škorpiju tačno u 15:20 CET
Sreća nije tamo negde u budućnosti ona je tu, ona je sada, ona je u vama, u vašem karakteru.
I kako je ovo astrološki Blog i zvezdani zapis sreća je negde u našem horoskopu koji je zapravo naš karakterZa sreću je "zadužen" Jupiter (ali i Venera). Naravno nikada sami, već u saradnji sa ostalim planetama. Preko Jupitera možemo prepoznati nečiji stav ili odnos prema sreći. Često ste sigurno čuli da je neko rođen pod sretnim zvezdama...
Ok, ali svi smo rođeni pod nekim zvezdama....
Moj Jupiter u Ribama u 5.kući će vam o sreći reći i ovo: 
Sreća je dostižna, ona je u vama....ako pogledate malu decu videćete prirodnu čistu sreću, možda ćete reći mala deca nemaju brige, deca su slobodna....ali sloboda je u vama....sloboda izbora....možete izabrati brigu ili sreću (radost), ono što izaberete upravo ćete i privući....brige privlače još briga, sreća (ili radost) privlače još sreće...
Možda ćete reći: Svako će izabrati sreću.... razmislite još jednom....
Satite se svog detinjstva, setite se kakvo ste dete bili.... deca ne mare mnogo za budućnost, ona žive u sadašnjosti. I igra im je radost... Probudite dete u vama i igrajte se.. Pronađite decu u drugim ljudima, isprovocirajte ako ne može drugačije i neka se "vaša deca igraju". Okružite se takvim ljudima, ljudima koji se sećaju kako je bilo biti dete....I uživajte!!!


Jupiter u Škorpiji...
Priča o tranzitnoj sreći :))
Sa Jupiterom se kreće u avanturu, sa Jupiterom se uči, putuje, šire vidici, filozofira... Sa Jupiterom ide optimizam, vera, duhovnost, sa njim vidimo širu sliku sveta oko nas... Jupiter je naš odnos prema istini, pravdi, idealima... Sa Jupiterom idu i preterivanja...
Kada Jupiter promeni znak on bude obojen energijom tog znaka... 

Jupiter u Škorpiji od 10.Oktobra 2017. do 8.Novembra 2018



Tamo gde se Jupiter nađe - otvara put ka sreći.....
Prvo što treba da pronađete znak Škorpije u svom horoskopu.
Zatim da ustanovite kojom kućom vlada Škorpija.
Ta oblast će biti pod uticajem Jupitera sve dokle boravi u Škorpiji
Jedna mala primedba. Obično jedan znak bude u dve kuće: pre vrha kuće i posle vrha kuće. Jupiter će naravno ići od početka Škorpije do kraja i prolaziće dakle (negde) i kroz dve kuće. Vrh kuće u Škorpiji je bitan jer je to "osetljiva tačka" prelazak Jupitera preko te tačke obično osetimo. A to je zapravo samo menjanje energija koje određene kuće nose.


Iz primera se najbolje uči:
Ovde je Škorpija na vrhu 2.kuće, dakle Škorpija vlada 2.kućom!!! Juipter će na samom ulasku u Škorpiju najpre boraviti u 1.kući i nosiće energiju 1.kuće, tek kasnije kada uđe u 2.kuću nosiće i tu energiju i opis i moguća scenarija za tu kuću!!! ✨Jupiter će u ovom primeru boraviti u Škorpiji u 1.kući od 10.oktobra 2017. do 07.januara 2018. Tada će pričati neku drugu priču....priču vezanu za 2.kuću. Kada uđe u 2.kuću Jupiter će biti na 18* !!! Jupiter će imati svoj redovni retrogradni ciklus od 09.marta 2018. do 10.jula 2018. Dakle u ovom primeru Jupiter će krenuti retrogradno u 2.kući sa 23* Škorpije i ✨vratiće se (retrogradno) u 1.kuću 12.Maja 2018. opet na 17*....10.Jula kada Jupiter krene direktno krenuće sa 13* Škorpije krenuće iz 1.kuće!!! 06.septembra Jupiter će ponovo preći u 2.kuću!!! 
Dakle, Jupiter će dokle bude prolazio kroz Škorpiju jednim delom (oko tri meseca) boraviti u 1.kući, preći će u 2.kuću i tu će boraviti oko tri meseca, ponovo će ući u 1.kuću gde će boraviti oko četiri meseca, ponovo će ući u 2.kuću i tu će boraviti do 8.novembra!!! Za boravak Jupitera kroz Škorpiju u ovom primeru bitne su 1. i 2.kuća i te oblasti života!!! Kada Jupiter pređe u Strelca ostaje neko vreme (duže) u 2.kući!!!

I da ne paničite :) ako vam ni jedna kuća ne počinje u Škorpiji!!!
To znači da vam je Škorpija "uklještena". A to nikako nije kao kada se uklještite u vrat ili krsta recimo :)), ne boli u svakom slučaju. Uklješteni znaci imaju svoju priču...Uklješten znak nosi energiju kuće u kojoj se nađe (ako je uklješten recimo u 2.kući onda nosi energiju te kuće...)
Uklješten znak ima energiju zastoja, nekih (po)teškoća....
Planete u uklještenom znaku nazivaju se umetnute....U ovom slučaju Jupiter ima nekih poteškoća da se izrazi sasvim. On je ovde pomalo sputan i ograničen.... ne ispoljava sve osobine u punoj energiji.... Sve ostalo je isto....


Tranzitni Jupiter u Škorpiji se nalazi negde u vašem horoskopu potrebno je samo da ga locrate....Ako znate kroz koju kuću ili kuće će Jupiter prolaziti za vreme tranzita kroz Škorpiju vama je lako jer ćete samo uklopti priču Jupitera u Škorpiji sa kućama!!!
Teže je za one koji to ne znaju. Zbog njih sledi objašnjenje: 

Prema prirodnom horoskopu Jupiter u Škorpiji....donosi:



  • Ovnovima - Škorpija je 8.kuća I sve su šanse da Ovnovi budu hodajući magnet strasti i seksipila (inače 8.kuća je prirodna kuća Škorpije). Imaće Ovnovi dovoljno vremena da isprobaju svoje moći. Jupiter je planeta avantura, ovako ovde u 8.kući moguće su razne seksualne avanture!!! Ovo je i kuća suštinskih promena, svih promena koje nosi energija Škorpije (nešto da se završi da bi nešto počelo). Te promene mogu da se odnose na bitne oblasti vaših života: ljubav, posao, finasije...Jupiter ovde donosi i zaštitu od kriza, olakšaće proces regeneracije i transformacije. Ovo je i kuća tuđe podrške psihološke i materijalne. Priča o tkz. tuđem novcu će imati svoju širinu. Neko će da uđe u kredit neki, neko će dobiti stipendiju, neko zlatnu kreditnu karticu :-)), neko će samo da pozajmi novac, neko će se baviti nekim tajnim finansijskim transakcijama... Nekima sledi regeneracija i transformacija, nešto će da "umre da bi se nešto novo rodilo". Neko će se baviti pričom o začetku dece, možda na žalost i neki problem sa začećem.
  • Svim Ovnovima ali i vama koji niste Ovnovi a Jupiter vam prolazi kroz 8.kuću ovo je dobar period za intimu, strast, sex, za zajedničke finasije (ako ste u nekoj vezi, partnerstvu, braku), kredite, poreze, stipendije, dobitak kroz špekulacije, nasledstvo, za psihološka istraživanja, transformaciju, regeneraciju, period lečenja, zaštite od kriznih situacija...Finansijski dobitak kroz partnerstvo, bolji prihodi partnera ako ste u vezi ili braku, zajednički resursi, možda i neko nasledstvo. Ovo je i kuća miraza, stanja posle razvoda. Pripazite na zdravlje, posebno zbog inkonjukcije, obratite pažnju na genitalije, bešiku, rektum. Ovo je i kuća operacija i hiruških intervencija...Jupiter ovde predstavlja zaštitu (ali opet sve zavisi od ličnih aspekata)!!!
  • Ovnovi, vreme je za suštinske promene, iscelenje, regeneraciju i transformaciju!
Ovnovima će Jupiter u Škorpiji  biti u inkonjukciji, što prevedeno znači da će biti potreban period prilagođavanja. Inkonjukcija nije trigon ali nije ni opozicija već je "nešto između" i zbog toga je potrebno prilagođavanje. Ovnovima je Jupiter u Vagi bio u opoziciji, kada Jupiter sledeće godine bude u Strelcu biće u trigonu (i sve će biti bolje). Zbog svega ovog sadašnji tranzit Jupitera u Škorpiji je za Ovnove period prilagođavanja. Bez obzira na znak, svi vi koji imate neke planete u Ovnu, Jupiter u Škorpiji će biti u inkonjukciji sa tim planetama (u nekom trenutku). Pripazite!
  • Bikovima - Škorpija je 7.kuća Jupiter ulazi u znak koji je tačno preko puta vašeg znaka, to je ona priča JA - TI ili JA - SVI ostali. Ovo je i priča o odnosima "jedan na jedan". Sve veze, odnosi emotivni, bračni, porodični, prijateljski, poslovni, biće obojeni energijom Jupitera u Škorpiji. Očekujte ili višak ili manjak strasti (zavisi od aspekata). Jupiter će tu da proširi ono što zatekne! Jupiter ovde pruža lepe mogućnosti, mada one zavise i od aspekata! Da li se to negde već čuju svadbena zvona (jer se mora :)), da li će se kupovati burme :-)). Da li se tamo preko puta vas Bikovi nalazi ljubav vašeg života, ona "izgubljena" druga polovina? Da li je na pomolu veza, brak ili neki odnos pun strasti.? Ako ste u braku da li je ovo vreme za obnavljanje strasti ili će Jupiter proširiti nedostatak strasti. Zbog opozicije vašeg znaka sa Jupiterom u Škorpiji svakako vas čeka neki izazov i neko (raz)rešenje odnosa (7.kuća). Energija Škorpije ovde će mnoge od vas naučiti da je kraj samo novi početak i da ono što ne želi da ostane treba pustiti da ode!!!
  • Svim Bikovima ali i vama koji niste Bikovi a Jupiter vam prolazi kroz 7.kuću ovo je odličan period za partnerstvo, brak, dobre međuljudske odnose, učenje o sebi kroz partnera, period da se veze učvrste ili ostvare nove, kroz energiju strasti, intime, sexa...period u kome možete raskinuti partnerstvo ako ono već neko vreme ne funkcioniše dobro i ako to aspekti kažu (sa Jupiterom ovde to se lakše podnosi), ovo je i dobar period za kontakte sa bogatim ljudima, bolje finasije kroz partnerstvo, partnera, uspeh u ortačkim poslovima, dobitak od javnih poslova, uspeh pred publikom, uspeh u sudskim procesima... sve na jedan Škorpionski način i začin :)). Međutim ako aspekti nisu povoljni sve ovo može da bude drugačije (obrnuto), pa umesto finansijski dobitak kroz partnera doživite gubitak novca kroz partnera. Ovo je i kuća takmičenja, borbi, duela, rivalstva, javnih neprijatelja, oponenata, kuća razvoda, tužbi, obratite pažnju na sve ovo posebno ako ćete imati i neki lični aspekt u vreme ovog tranzita! 
  • Bikovi, nadam se da ćete pronaći to za čim tragate u ogledalu Jupitera u Škorpiji! 
Bikovima će Jupiter u Škorpiji biti u opoziciji, što bi ovaj boravak Jupitera u Škorpiji mogao da oteža. Opozicija je aspekt suprotnosti. I ako važi ono suprotnosti se privlače, imajte na umu da se slično sličnom raduje! Mogući su antagonizmi,  razdvajanja, raskidi... Naravno da do ovoga dođe mora biti potvrde u pojedinačnom horoskopu, ovo je ipak samo uopštena priča!!! Bikovi vama je Jupiter u Vagi bio u inkonjukciji dakle bili ste u periodu prilagođavanja, sada će ova opozicija delovati na mnoge od vas. Čuvajte svoje veze i odnose!!! Razmislite da li je nedostatak strasti (jedan od razloga) dovoljan razlog za raskid. Kada Jupiter pređe sledeće godine u Strelca očekuje vas još jedna inkonjukcija i prilagođavanje, tek kada Jupiter uđe u Jarca moći ćete da odahneteBez obzira na znak, svi vi koji imate neke planete u Biku, Jupiter u Škorpiji će biti u opoziciji pa budite oprezni. 
  • Blizancima - Škorpija je 6.kuća Jupiter ovde obećava sam po sebi više radosti, više optimizma, što za ovu kuću dnevne rutine i svakodnevnog života i nije loše zar ne? Ovo je i kuća usluga, posla i zdravlja, odevanja. Neki Blizanci će se posvetiti nekom novom načinu ishrane i pristupu zdravom životu, isprobati neko novo sredstvo koje podiže energiju i čisti organizam (nešto što nosi energiju Škorpije). Neki Blizanci će promeniti posao, ili samo kancelariju a ona će možda biti u nekom podrumu - Škorpija, blizu neke vode ili negde gde su podzemne vode jake... neko će proširiti znanje u vezi posla kojim se bavi, neko će i da radi i da uči, neko će više putovati zbog posla, možda dobiti neku značajnu povišicu... Možda je to i neki posao vezan za inostranstvo. Gde je ovde strast? Negde tu na poslu. Nije strast samo fizička strast, mada moguće je da vas neki kolega magnetski privuče. Možda ćete se baviti nekim poslom koji ima veze sa nekim dubokim istraživanjima, tajnama i sl. Ako ste u medicini i farmaciji eto povoljnog perioda za vas. Blizanci čuvajte zdravlje u vreme ovog tranzita.
  • Svim Blizancima ali i vama koji niste Blizanci a Jupiter vam prolazi kroz 6.kuću ovo je dobar period da se bavite poslovima koji traže duboko istraživanje, otkrivanjem ili pak skrivanjem nekih tajni...Dobar period za poslove koji imaju veze sa zakonima, pravdom, jedinstvom...nekim ugovorima, pregovaranjima, posredništvom, politikom....Bolji odnosi sa kolegama. Nekome sledi duži poslovni put. Biće i onih koji će želeti da se pozabave oblačenjem. Neko će dobiti ili kupiti nekog kućnog ljubimca, priuštiti sebi pomoć u kući. Obratite pažnju na zdravlje,  na genitalije, bešiku, rektum, posebno zbog inkonjukcije!!! Svaka vrsta preterivanja (Jupiter) nije dobra za vaše zdravlje (6.kuća)...
  • Blizanci, opustite se život je lep!
Blizancima će Jupiter u Škorpiji biti u inkonjukciji, što prevedeno znači da će biti potreban period prilagođavanja. Inkonjukcija nije trigon ali nije ni opozicija već je "nešto između" i zbog toga je potrebno prilagođavanje. Blizancima je Jupiter u Vagi bio u trigonu, kada Jupiter sledeće godine bude u Strelcu biće u opoziciji. Zbog svega ovog sadašnji tranzit Jupitera u Škorpiji je za Blizance period prilagođavanja za nešto što tek dolazi ali za godinu dana. Bez obzira na znak, svi vi koji imate neke planete u Blizancima, Jupiter u Škorpiji će biti u inkonjukciji sa tim planetama (u nekom trenutku). Pripazite!
  • Rakovima - Škorpija je 5.kuća Tako da Rakovi mogu da očekuju emotivno širenje i buđenje, buđenje romantike i romanse, buđenje "unutrašnjeg deteta", pojačanu kreativnost i otkrivanje i širenje svih talenata koje imaju, bez obzira da li ste u vezi ili niste. Negde je to potreba za zabavljanjem, uživanjem, druženjem. Oni koji su u vezi potreba da se ljubav proširi, možda "podigne na viši nivo", kruniše brakom. Oni koji su već u braku Jupiter će proširiti ono što zatekne (dobro ili loše). Ovo je i potreba za decom, rađanjem i ako ste sami i ako ste u vezi, čak i ako imate već decu, možda je vreme za drugo, treće...dete. Negde je to potreba da vašu decu pošaljete negde na neko školovanje, ulaganje u obrazovanje dece...Jupiter u Škorpiji će ovde od vas tražiti i duboko istraživanje vaših osećanja, emocija. Lepo se slaže sa vašom energijom tako da to istraživanje može imati povoljan uticaj. I bez obzira na trigon ovde je reč o Škorpiji, možda ćete zaključiti da je za vas bolje nešto drugo nego ono u čemu ste sada a vezano je za vaša osećanja.
  • Svim Rakovima ali i vama koji niste Rakovi a Jupiter vam prolazi kroz 5.kuću ovo je dobar period za ljubav, romantiku, zabavu, uživanje, kreativnost, hobi, odmor, decu...Za fizičko i mentalno uživanje. Ovo je pre svega kuća ljubavi pa više (Jupiter) ljubavi, romantike, promiskuiteta... Sve ovo začinjeno strašću (Škorpija)...Mnogi od vas će se u ovom periodu veriti. Češći odlazak na mesta gde se uživa i zabavlja, izleti, restorani, stadioni, koncertne dvorane, koncerti...Ovo je i potreba za rekreacijiom, nekim hobijem, koji je možda povezan sa nekim onostranim stvarima (Škorpija)...Mnogima će u vreme ovog tranzita u život ući nova ljubav, ali ne obična već ona strastvena Škorpionska. Neko će zaploviti u neku tajnu vezu. Neko će se baviti lutrijom, rizičnim ulaganjima. Odnosi sa decom mnogo bolji, trudnoća je ovde vrlo moguća... Intezivniji društveni život, period za godišnji odmor koji se pamti...Period za kreativno izražavanje i istraživanje.... 
  • Zablistaćete Rakovi, na pozornici života, poklonite se i počnite!!!
Rakovima će Jupiter u Škorpiji biti u trigonu, što je jako lepa energija i vrlo povoljan uticaj. Rakovi će zajedno sa Ribama osetiti vrlo povoljan uticaj tranzita Jupitera kroz Škorpiju nešto više od ostalih znakova. Rakovi i Ribe (vodeni znaci). Bez obzira na znak, svi vi koji imate neke planete u Raku, Jupiter u Škorpiji će biti u trigonu sa tim planetama (u nekom trenutku). Blago vama!
  • Lavovima - Škorpija je 4.kuća Ovde sve u vezi tranzita Jupitera u Škorpiji se prenosi na domaći i privatni teren. Od nekih aspekata zavisiće da li je porodica utočište i potreba ili porodica guši i sputava, tu je i dilema ostati ili otići. Da li je dom u kome ste dovoljan ili je potrebno proširenje, uređenje, preselenje možda. Da li je potrebno ulagati u nekretnine, ili videti kako izaći na kraj sa postojećimNeki Lavovi bi mogli da razmišljaju o proširenju porodice. Neki drugi Lavovi bi mogli da razmišljaju o zajedničkom životu sa partnerom sa kojim su neko vreme u strastvenoj vezi ili će razmišljati o nekom svom kutku gde bi mogli da se viđaju sa nekim tajno Škorpionski. Biće i Lavova koji će možda napustiti svoj dom, porodicu, bilo zbog putovanja bilo iz nekog drugog razloga. Negde je to priča o prošlosti, negde o nekim privatnim stvarima, porodičnom moralu, filozofiji, negde o pravnim pitanjima vezanim za nekretnine, finasijskim i sl. Lavovski sjaj i ego bi mogli biti ugušeni (kvadrat) energijom Škorpije. A Lav voli da dominira. 
  • Svim Lavovima ali i vama koji niste Lavovi a Jupiter vam prolazi kroz 4.kuću ovo je dobar period za porodicu, porodične odnose, odnose sa roditeljima, partnerom, dobar period za privatni život i privatne poslove. Ovo je vreme da se porodični odnosi poprave ili pokvare, Jupiter širi ono što zatekne. Posebno ako se u vaš život mešaju roditelji, svekrva, tašta...Finansijska podrška od nekog iz porodice, možda i neko nasledstvo, aspekti će pokazati ishod. Ovo je period u kome možete proveriti u kom stanju je vaša duša, ima li nostalgije ako ste negde daleko i sl. Neko će krenuti u istraživanje svojih korena, u obilazak svog zavičaja...Ovo je period dubljeg istraživanja korena, porodičnog stabla, porodičnih tajni i svega onog što je porodica sakrila ili potisnula.
  •   Lavovi otkrijte da li je vaša porodica vaše utočište ili kamen spoticanja... 
Lavovima će Jupiter u Škorpiji biti u kvadratu, kvadrat nije najbolja energija sem ako je ne posmatramo kao akciju. Kvadrat donosi napetost, nervozu, sukobe, svađe....pa budite oprezni za vreme ovog tranzita. Bez obzira na znak, svi vi koji imate neke planete u Lavu, Jupiter u Škorpiji će biti u kvadratu sa tim planetama (u nekom trenutku). Budite oprezni!
  • Devicama - Škorpija je 3.kuća Tranzit Jupitera u Škorpiji pojačaće i raširiti radoznalost, potrebu za novim informacijama, komunikacijom, kretanjem. Sve ovo će imati jaku energiju Škorpije znači duboke misli, duboko umno istraživanje. Ovo je i veći opzimizam, više radosti, takve i misli, reči i izgovorene i napisane. Pišite Device... Mnogi će od vas pisati strasno Škorpionski ili će pisati o strasti, seksu...erotici. Potreba za obrazovanjem, neki će se i vratiti u škole, neko će na neki kurs, testiranje (možda jezika, možda vožnje). Više kretanja, pređenih kilometara. Više druženja od onog "staromodnog" do onih preko društvenih mreža. Neko će se ponoviti kada je prevozno sredstvo u pitanju, to može biti i poklon od nekog bliskog. Odnosi sa braćom i sestrama, rođacima će se proširiti, poboljšati. Moguć je rad u medijima, promocije, pisanje, nove ideje...Neko će na neki put. Svi vaši ciljevi (3.kuća) biće obojeni energijom Škorpije....dakle straću, dubinama, tajanstvenošću...
  • Svim Devicama ali i vama koji niste Device a Jupiter vam prolazi kroz 3.kuću ovo je dobar period za nova znanja i saznanja (duboka Škorpionska), bolje (lepše) misli, lepšu komunikaciju generalno...ali strastvenu, intuitivnu, duboku Škorpionsku...Više optimizma, srećnih vesti i saopštenja, informacija, druženja kraćih putovanja, izleta... Otkrivanja nekih tajni!!! Mnogi će vam poveriti neke svoje tajne!!!
  • Uživajte Device u vožnji, biće uzbudljivo!
Devicama će Jupiter u Škorpiji biti u sekstilu, lep aspekt saradnje, lepih odnosa....povoljan uticaj.  Bez obzira na znak, svi vi koji imate neke planete u Devici, Jupiter u Škorpiji će biti u sekstilu sa tim planetama (u nekom trenutku). Ovo je lepa energija gde se zemlja (Devica) i voda (Škorpija) slažu, gde zemlja voli vodu! Uživajte!
  • Vagama - Škorpija je 2.kuća Vage će se u vreme tranzita Jupitera u Škorpiji okrenuti praktičnim stvarima, pitanjima vrednosti i onih životnih vrednosti i onih od kojih se živi - novac. Ovo je priča o zaradi, ličnoj zaradi pre svega, prihodima, profitu, priča o sigurnosti, bezbednosti (koju novac ovde donosi), boljem vrednovanju sebe pre svega. Razmatranje finasijske situacije i širenje iste, i kako privući energiju novca. Sa energijom Škorpije to je duboko istraživanje). Možda neki novi poslovi bolje plaćeni. Osećanje da je novac sloboda,  a Vage će već znati kako da se on potroši, one pre svega vole da potroše na partnera. Bitno je da će para biti, ali tu je i mogućnost preteranog trošenja...
  • Svim Vagama ali i vama koji niste Vage a Jupiter vam prolazi kroz 2.kuću ovo je dobar period  za ličnu imovinu, finasije, materijalnu i emotivnu sigurnost. Razmatranje da li ste zadovoljni svojom profesijom. Zarada od svega što ima veze sa energijom Škorpije. Moguće je i sklapanje nekog ugovora koji će doneti u narednom periodu više novca, bolja primanja. Ovo je i dobar period za poklone, da ih dobijate ali i da vi nekome poklanjate. 
  • Vage osetićete šta je u životu vredno, ali da ste najvredniji zapravo vi!
    Vagama će Jupiter u Škorpiji biti u polusekstilu, ne previše jak aspekt ali svakako povoljan. Do skoro ste vi Vage bile zvezde programa, jer je Jupiter boravio u vašem znaku, red je da još malo osetite blagodeti ovog tranzita. Bez obzira na znak, svi vi koji imate planete u Vagi, Jupiter u Škorpiji će biti u polusekstilu sa tim planetama (u nekom trenutku). Lepi trenuci!

    • Škorpijama -  Škorpija je 1.kuća :)) Dugo ste vi Škorpije čakali na ovu priču, čitavih 12 godina.  Vreme je da pre svega uživate u ovoj energiji. "U nebeskoj lutriji vi ste izvučeni." Imali ste čitavih godinu dana da se pripremite dok je Jupiter bio u Vagi (a u vašoj 12.kući). Meditirali ste koliko ste meditirali, duhovno se pripremili, radili na sebi, imali svojevrsnu zaštitu....sada dolazi vaše vreme vaših godinu dana! Naravno da će energija Jupitera u vašem znaku najviše uticati na vas....Priča o ovom tranzitu je vaša priča. Koliko će vam ovaj tranzit doneti zavisi i od ostalih aspekata koje će Jupiter praviti sa vašim planetama!!! Bitno je i da znate da će Jupiter u vašem znaku proširiti ono što zatekne!!! Jeste povlađeni, ali ipak bitno je i sve ostalo!!! Jupiter proširuje a često i preteruje i to imajte na umu :)). Ovo je vaša priča o strasti, seksualnosti, pojačanim željama i apetitima...
    • Svim Škorpijama ali i vama koji niste Škorpije a Jupiter vam prolazi kroz 1.kuću ovo je dobar period  za ličnu sreću i samopouzdanje, bolje raspoloženje, optimizam, entuzijazam. Sreća (Jupiter) koja se vidi na licu (1.kuća). Uspeh u bilo čemu što preduzmete. Ovo je dobar period za učenje, putovanje, širenje vidika...Za one koji su emotivno sami mogućnost upoznavanja vašeg idealnog partnera, vašu "drugu polovinu" nekog sa kim možete da planirate zajednički život ili brak. Mada vam se ovo može dogoditi i ako niste sami!!! Moguća je i ljubav na dužem putu. Ili tajna ljubav na putu. Bolji odnosi sa ljudima generalno, drugi ljudi (oni preko puta vas) osetiće u narednih dana da ste drugačiji, rekla bih srećniji. Jupiter ovde hoće da proširi telo (1.kuća) naročito bedra i zadnjicu, vene, pa pripazite malo.  
    • Škorpije, sreća je na vašoj strani iskoristite to!
    Škorpijama će Jupiter biti u konjukciji, ova konjukcija sa Jupiterom spada u bolje posebno ako je sa ličnim planetama: Sunce, Venera, Mars, Merkur....Škorpije su zapravo u ovom "izvlačenju" najsrećniji znak. Srećni su i oni sa podznakom Škorpije...Bez obzira na znak, svi vi koji imate planete u Škorpiji, Jupiter u Škorpiji će biti u konjukciji sa tim planetama (u nekom trenutku). Blago vama!

    • Strelčevima - Škorpija je 12.kuća  Kažu da je Jupiter tu u toj kući anđeo čuvar, a tu u toj kući je sve što je skriveno, tajne neke, tu je i vaša podsvest... On je tu da vas Strelčeve pripremi za boravak Jupitera u vašem znaku sledeće godine. Malo će Strelčevi da uspore, neko će da se povuče, neko da posveti duhovnosti, neko meditiranju. Neki Strelčevi će možda imati posla sa nekim tajnama, ljubavnim, seksualnim, porodičnim, poslovnim, finansijskim. Strelčevi spremite olovku i papir i zapisujte snove, jer snovi će vam reći mnogo... Strelčevi imaju energiju koja uvek ide napred, ovako sa Jupiterom u Škorpiji moraće da se osvrnu iza sebe, jer Škorpija je znak iza njih...Škorpija ovde nudi dublji uvod u suštinske stvari i promene...Duboki uvid u sve što ste skrivali ili skrivate. Jupiter je vaš vladar tako da ovde u Škorpiji on će vas možda malo promeniti, usamiti, staviti na iskušenje vaše ideale i životnu filozofiju, ali shvatite to kao proces sazrevanja.... Period pre izlaska Jupitera iz 12.kuće  u vašu 1.kuću!!!
    • Svim Strelčevima ali i vama koji niste Strelci a Jupiter vam prolazi kroz 12.kuću ovo je dobar period  za sve što se odvija daleko od očiju javnosti, negde u pozadini, "iza kulisa"...Za sve ono što želite da sakrijete i od sebe i od drugih.  Kako ovde imamo energiju Škorpije, potreba da se usamite, odvojite je velika...možda čak i na nekom pustom ostrvu. Moguć je daleki put. Ulazak u tajnu seksualnu ljubavnu vezu. Radite na sebi, klonite se zatvorenih ustanova, prostora, bolje obilazite crkve, manastire ili druge verske objekte...Suočite se sa podsvešću i strahovima, ovo je dobar period da se "obračunate" sa njima. Posetite nekog terapeuta ako smatrate da je to potrebno. Obratite pažnju na zdravlje, posebno  na genitalije, bešiku, rektum, jer ovo je takva kuća, skriva ponekad nešto očigledno.
    • Strelčevi, nadam se da ćete osetiti svojevrsnu zaštitu Jupitera!

    Strelčevima će Jupiter u Škorpiji biti u polusekstilune previše jak aspekt ali svakako povoljan. Strelčevi zapravo prikupljaju energiju za ono što sledi u novembru 2018. kada će Jupiter preći u njihov znak. Bez obzira na znak, svi vi koji imate neke planete u Strelcu, Jupiter u Škorpiji će biti u polusekstilu sa tim planetama (u nekom trenutku). Uživajte!
    • Jarčevima - Škorpija je 11.kuća  Jupiter će ovde proširiti društveno angažovanje, neki Jarčevi će ostvariti nova prijateljstva, osnažiti stara, možda ćete se učlaniti u neki klub sa grbom nekim, neki tajni klub, tajna udruženja, klub zatvorenog tipa (Škorpija) krenuti na tenis, plivanje...jogu. Bićete spremni za timski rad, zajedničke ideale... suštinske promene. Ovo je i kuća želja, nadanja i ideja, neće vam faliti ništa od toga... Samo sve ovo je na dubljem nivou, baš onako kakva je energija Škorpije. Ili ćete pozvati prijatelja iz inostranstva u goste ili ćete otići kod prijatelja u inostranstvo. Sreća kroz prijatelje i sreća preko prijatelja. Ovo je i kuća iznenađenja i iznenadnih dešavanja, otkrivanja nekih tajni Ovo je i kuća tehnike, interneta, neki Jarčevi mogu postati internet zvezde, posebno ako se bavite nekim dubljim istraživanjima, nekim tkz. onostranim stvarima, psihologijom, filozofijom, ali i medicinom, farmacijom...
    • Svim Jarčevima ali i vama koji niste Jarčevi a Jupiter vam prolazi kroz 11.kuću ovo je dobar period  za druženje, društvenost, prijateljstvo, nove ideje, želje, nadanja... Period za prihode od posla i karijere. Međutim moguća su i iznenadna dešavanja u vezi svega što predstavlja energija Škorpije. Mnoga prijateljstva će biti na ispitu. Ko čuva vaše tajne, a ko ih otkriva, da li su vam svi prijatelji odani ili nisu. Neka vrsta rasčišćavanja prijateljskih odnosa u smislu energije Škorpije neka će se završiti a roditi neka nova!!!
    • Jarčevi, očekujte neočekivano!
    Jarčevima će Jupiter u Vagi biti u sekstilu, lep aspekt saradnje, lepih odnosa....povoljan uticaj.  Bez obzira na znak, svi vi koji imate planete u Jarcu, Jupiter u Škorpiji će biti u sekstilu sa tim planetama (u nekom trenutku). Ovo je lepa energija gde se zemlja (Jarac) i voda (Škorpija) slažu, gde zemlja voli vodu! Uživajte!
    • Vodolijama - Škorpija je 10.kuća Vreme je za dostizanje nekog vrhunca, zenita. Vrh je tu treba ga samo osvojiti. Ili ćete biti veliki igrači ili ćete upoznati velike igrače. Budite spremni za stepenik više u vašoj profesiji, karijeri. Za neko priznanje, bolji položaj, status. Uspeh je tu, samo da se slože sve kockice i aspekti! Sa položajem idu i neka finansijska dešavanja, kako je Škorpija u pitanju tu je i neka tuđa pomoć (sponzori, banke, stipendije, krediti...). Drugi ljudi će videti (10.kuća) vaš ponos, moć, samozadovoljnost...vi se neće buniti, vi ćete znati da je ovo vaša prilika da dostignete zenit u karijeri, znaćete i da prepoznate i zgrabite svaku priliku koja vam se pruži, možda ćete i da iskoristite ovo vreme za samopromociju. Samo sve ovo će imati i dozu tajanstvenosti (Škorpija). Ovo je dubok pogled u dalju budućnost. Pobenike vole svi... 
    • Svim Vodolijama ali i vama koji niste Vodolije a Jupiter vam prolazi kroz 10.kuću ovo je dobar period za uspeh, prestiž, visok položaj. Ovo je dobar period za nove poslove, napredovanje u karijeri, ali uz negativne aspekte mogući su i problemi i period profesionalne krize. Probleme shvatite kao akciju (kvadrat), kako je ovde u pitanju Škorpija nešto ćete završiti i početi nešto novo, suštinska promena karijere je izvesna. Ako to sada ne osetite i ne prihvatite, dolazi vaše vreme sledeće godine kada će Jupiter biti u Strelcu u vašoj 11.kući, a tada vas čekaju razna prijatna izenenađenja!!!
    • Vodolije, nadam se da ćete osetiti da nebo nema granice ako se malo potrudite!
    Vodolijama će Jupiter u Škorpiji biti u kvadratu, kvadrat nije najbolja energija sem ako je ne posmatramo kao akciju. Kvadrat donosi napetost, nervozu, sukobe, svađe....pa budite oprezni za vreme ovog tranzita. Bez obzira na znak, svi vi koji imate planete u Vodoliji, Jupiter u Škorpiji će biti u kvadratu sa tim planetama (u nekom trenutku). Budite oprezni!!!
    • Ribama - Škorpija je u 9.kući Ribe spremite se za avanture razne vrste, avanture koje nose energiju Škorpije. Neko će možda da promeni mesto boravka, radi učenja, istraživanja ili samo radi avanture neke. Neke Ribe će se baviti pravnim pitanjima, sudstvom, moralom, etikom, religijom, duhovnošću. Neke Ribe će na put, neki dalji i duži put...Većina nigde neće otputovati već samo u mislima, ali proširiće vidike to je sigurno. Naučiti nešto i to je sigurno, ali na dubljem suštinskom nivou (Škorpija). Neko će napisati knjigu o nekim tajnama, seksu, erotici....drugi će se baviti  reklamiranjem, poslovima sa inostranstvom...Jupiter je vladar Riba, ovako u Škorpiji on vama Ribama nudi zaista velike mogućnosti, ali bez obzira na sve baš ovaj položaj (trigon) mnoge od vas može ulenjiti i uspavati, setite se da sreća ne pada sa neba (uglavnom je tako), nešto morate i vi sami!!!
    • Svim Ribama ali i vama koji niste Ribe a Jupiter vam prolazi kroz 9.kuću ovo je dobar period  za širenje vidika, učenje, putovanje, filozofiranje. Dobar period za optimizam, sreću, sve što ima veze sa daljinama, inostranstvom, strancima, reklamiranjem, promocijom... Dobar period i za pravna pitanja, zakone i sl. Ovo je i kuća daljih rođaka možda neka priča sa njima. Ovo je kuća medenog meseca, neko od vas će na taj put, na tom putu možda začnete bebu :)). Vi stariji, možda dobijete unuke, ili ako ih već imate možda će oni da se otisnu na neki dalji put, radi učenja...Neko će u ovom tranzitu spoznati svoju životnu misiju, nešto vrlo duboko, istraživački...Neko će u neku tajnu misiju (Škorpija). Većina će osetiti jaku energiju mašte, kreativnosti...
    • Ribe, ovaj tranzit vam poručuje da su vam mogućnosti neograničene i da je sreća na vašoj strani!
    Ribama će Jupiter u Škorpiji biti u trigonu, što je jako lepa energija i vrlo povoljan uticaj. Ribe će zajedno sa Rakovima osetiti povoljan uticaj tranzita Jupitera kroz Škorpiju nešto više od ostalih znakova. Ribe i Rakovi (vodeni znaci). Bez obzira na znak, svi vi koji imate planete u Ribama, Jupiter u Škorpiji će biti u trigonu sa tim planetama (u nekom trenutku). Blago vama!




    Svi znate svoj znak, oni koji znaju i podznak, mogu da pročitaju (pored značenja za znak) i za znak u kome vam se nalazi podznak (on je čak i tačniji i najpribližniji kući Škorpije u vašim horoskopima)...
    Primer: Ja sam Lav(ica) i čitam za Lava :))), podznak sam Vaga, pročitam i za Vage. Ako čitam za Lava Jupiter u Škorpiji je u 4.kući (prirodan horoskop), ako čitam za podznak Vaga, Jupiter je u 2.kući (prirodan horoskop). Ali nije sasvim tako, realno Jupiter u Škorpiji boraviće jedno vreme u mojoj 1.kući a jedno vreme u mojoj 2.kući, ja ću pročitati i značenje za te kuće :))).

    ⭐Još nešto, vi koji imate Jupitera u 8.kući natalno, ili Jupitera dobro aspektovanog sa Marsom i Plutonom (vladari Škorpije) konjukcija, trigon, sekstil, vi imate bolju predstavu o ovoj energiji Jupitera u Škorpiji. Jer Škorpija je vladar 8..kuće (u prirodnom horoskopu), a sama pozicija Jupitera u Škorpiji je kao konjukcija Jupitera i Marsa/Plutona!!! 
    ⭐Ako imate oko 24, 36, 48, 60, 72 ili 84 godina, onda vi doživljavate upravo sada Jupiterov povratak, drugim rečima ako imate natalnog Jupitera u Škorpiji - sada je tkz. Jupiterov povratak!!! Sve u vezi Jupitera u Škorpiji proživljavate dublje i jače od nas ostalih!!!
    Svi pogledajte još jednom godine u kojima je Jupiter boravio u Škorpiji, možda vam pomogne da shvatite njegov uticaj!!! Pogledajte i tadašnje svetske događaje!!! Pogledajte i koji su poznati ljudi rođeni sa ovim aspektom i to vam može na neki način pomoći!!! Pogledajte i koje će tranzite Jupiter u Škorpiji praviti, koji su (da vas samo potsetim) mnogo bolji od onih koje smo imali dok je Jupiter boravio u Vagi!!! Pogledajte i kada je retrogradni ciklus Jupitera!!! Uvek imajte u vidu (za vreme Jupiterovog tranzita kroz Škorpiju) gde se nalaze vladari (i koje aspete prave) Škorpije: Mars i Pluton!!!
    Sve ovo ćete pronaći ovde:


    ✨✨✨Nadam se da ćete ispuniti sva vaša velika (Jupiter) očekivanja, bez obzira koji ste znak i podzna i gde vam Jupiter tranzitira (prolazi) ovih godinu dana ispred nas!!!
    Neka je sreća uvek sa vama!!!


    Нема коментара:

    Постави коментар