понедељак, 16. октобар 2017.

⭐Šta rade zvezde u periodu od 16.oktobra do 23.oktobra...

Ove nedelje na zvezdanom nebu:


16.oktobar 13:13: Sunce sekstil Saturn
17.oktobar 09:58: Merkur ulazi u Škorpiju
18.oktobar 10:54: Merkur konjukcija Jupiter
19.oktobar 19:34: Sunce opozicija Uran
19.oktobar Mlad Mesec u Vagi na 26*
22.oktobar 20:28: Mars ulazi u Vagu

16.oktobar 13:13: Sunce sekstil Saturn
Nedelja za nedeljom bile su ispunjene zvezdanim promenama i aspektima...i ova nedelja pred nama neće se razlikovati od nekoliko prethodnih... 
Ponedeljak, Mesečev dan, sa Mesecom u Devici u opoziciji sa RxNeptunom u Ribama (10:31 CET) i u trigonu sa Plutonom u Jarcu  (19:44 CET)!!! Dve različite energije u jednom danu...opozicija sa Neptunom nas tera u beg od stvarnosti i realnosti i opšte i pojedinačne, teže buđenje i stvarno i u prenosnom smislu...dok trigon sa Plutonom donosi snažnu energiju koja pokreće, tera na uspeh....
Ponedeljak je obeležen energijom ⭐sekstila Sunca u Vagi sa Saturnom u Strelcu na 23*!!! Nema odustajanja...Ako imate potrebu za mirom, stabilnošću, upornošću, istrajnošću....tu je energija saradnje (sekstil), a Sunce u Vagi i Saturn u Strelcu će uraditi svoje....Pravi je trenutak da na samom početku nedelje uradite nešto za sebe....ili ako više volite ili vam se nameće možda uradite nešto za nekog do koga vam je stalo!!! Energije vam neće faliti!!! Trajaće ovaj aspekt nekoliko dana.

17.oktobar 09:58: Merkur ulazi u Škorpiju
Misli kao 
Hercule Poirot, Sherlock Holmes ili Miss Marple

⭐U utorak nebeski glasnik Merkur prelazi u mističnu Škorpiju i narednih nekoliko nedelja nas uvodi u svet čarolije, mistike, tajni, strasti...Koliko će onaj repić Škorpije raditi, ostaje nam da saznamo....Hoće li da "bocka"....malo ili više :)). Brutalna istina je deo ove energije i tranzita...Merkur u Škorpiji se ponaša kao detektiv....Hercule Poirot, Sherlock Holmes ili Miss Marple...Koji god od njih da vam se dopada, budite sigurni da će Merkur u tranzitu u Škorpiji odigrati dobro ulogu detektiva....iskoristite ovu energiju na najbolji mogući način!!! Na putu do istine sve sa šešiom, lupom i lulom :))).

18.oktobar 10:54: Merkur konjukcija Jupiter
Gledaj širu sliku :))

Sve ovo će biti začinjeno u sredukonjukcijom Merkura i Jupitera u Škorpiji...Jupiter od skoro u Škorpiji, tek se snalazi sa tom energijom i eto Merkura da malo pomogne :)). Njihov susret će se dogoditi na 1* Škorpije. Ovo je ujedno i Jupiterov prvi aspekt od kako je prešao u Škorpiju. Taman da se Jupiter raspriča, naravno i mi sa njima (Jupiter/Merkur)...Joj...kada strast progovori...biće svega....Jupiter čega god se dotakne proširi, uveća....biće zanimljivo!!! Očekujte više vesti, poruka...komunikacije. Očekujte i neku zanimljivu poštu erotski obojenu :)). Tamo gde nema mesta erotici, očekujte duboko istraživanje svih činjenica, podataka i sl.

Mlad Mesec u Vagi (Mesec konjukcija Sunce)
Mesec i Sunce opozicija Uran
Mesec i Sunce inkonjukcija Kiron
Merkur konjukcija Jupiter
Jupiter opozicija Uran

⭐U četvrtak će se Sunce u Vagi i RxUran u Ovnu na 26* naći jedan nasuprot drugog!!! E, dragi moji očekujte neočekivano...Na sve to imamo i 🌚Mlad Mesec u Vagi - konjukcija Meseca i Sunca u Vagi na 26*!!! ⭐Dakle, i Mesec i Sunce u opoziciji sa Uranom u Ovnu!!! RxUran umešan u celu priču!!! Zaista očekujte neočekivano...U isto vreme ⭐Mesec i Sunce u Vagi u inkonjukciji (prilagođavanje) sa RxKironom u Ribama.
U centru zbivanja je konjukcija Meseca i Sunca u Vagi na 26*!!! Energija novog početka!!! Energija Vage upućuje na naše odnose, veze, javnost, sva partnerstva koja imamo....RxUran u Ovnu preko puta vuče na svoju stranu....traži i ima potrebu za slobodom, oslobađanjem, iznenadnim dešavanjima, promenama...On je taj koji donosi i nervozu, uznemirenost, ishitrene odluke i postupke....RxKiron u Ribama, u sve ovo upliće ranjivost....rane i bol iz prošlosti, potrebu za (iz)lečenjem....
Mlad Mesec je svakako početak, ali ovaj neće biti lagan...nosiće i nervozu i bolne trenutke...⭐Konjukcija Merkura i Jupitera u Škorpiji je i dalje prisutna, pozitivan stav je tu (Merkur konjukcija Jupiter)....samo ona je u Škorpiji i sve je obojeno strašću...i energijom inteziteta i energijom "sve ili ništa"!!! Put ka istini i lakši i teži, zavisi iz kog ugla se gleda!!!
Ko se od vas još uvek seća ⭐opozicije Jupitera u Vagi sa RxUranom u Ovnu? Mislim da se svi sećamo ove opozicije!!! Ovo je kraj te priče. Jupiter je u četvrtak u Škorpiji na 2*, Mesec i Sunce su u Vagi na 26* preko puta njuh je RxUran u Ovnu na 26*!!! Poslednji trzaj opozicije Jupitera i Urana!!! Jupiter je i ako je u Škorpiji još uvek u širokoj opoziciji sa RxUranom u Ovnu.
Mlad Mesec i novi početak ima veze i sa ovom opozicijom ili ova opozicija sa Mladim Mesecom i novim početkom....

19.Oktobar 21:12: Mlad Mesec u Vagi 

Da se potsetimo ove opozicije, ja sam vas tada pitala: Da li ste spremni za promene...
Nadam se da jeste spremni i da će vam i ovaj Mlad Mesec u Vagi takođe pomoći da krenete napred u budućnost....Jupiter više nije u Vagi, sada je u Škorpiji....vreme je za mnogo intimnije stvari....
Ako priču o novom početku doživite na neprijatan način, ako Uran uradi umesto vas na brzinu neke promene, a Kiron doda neprijatnosti....ne očajavajte, život ide dalje, nekada tek mnogo kasnije shvatimo da su promene bile zapravo dobre po nas!!!

22.oktobar 20:28: Mars ulazi u Vagu

⭐U nedelju Mars prelazi u Vagu
....Naš ratnik Mars u Vagi može nositi ružu....Da, Mars u Vagi - oficir sa ružom :)). Mnogi su mišljenja da je Vaga neprimerena energija za jednog ratnika (Mars)...Mars se mnogo lakše snalazi u nekom vojnom okruženju, kasarni nekoj i sl. (Ovan) ili u nekoj zemunici (Škorpija)....Nije on za gore - dole energiju, diplomatiju, estetiku, lepotu....Umesto mača (ili nekog drugog oružja) on ovde u Vagi nosi bele rukavice :)). Ali ne opuštajte se on mač negde nosi ili ga skriva to je sigurno....Ako i nije (Mars) u ovoj energiji (Vaga) izraženo agresivan, pasivno-agresivan i može da bude i obično jeste!!! Zapravo sve je ovde jasno....Mars u Vagi znači da je u vreme tranzita kroz Vagu Mars u opoziciji sa Ovnom (Ovan je inače vladar Marsa). Još ako tamo u Ovnu ima i nekih planeta....U Ovnu je u tranzitu Uran, ali u Ovnu se nalaze i neke planete u našim natalnim planetama!!! 




Čuvam ti mesto pored prozora




Нема коментара:

Постави коментар