понедељак, 4. децембар 2017.

⭐Šta rade zvezde u periodu od 04.decembra do 11.decembra...



Ove nedelje na zvezdanom nebu:
05.Decembar Kiron u Ribama kreće direktno sa 24*
06.decembar 13:05: Merkur konjukcija Saturn
06.decembar 16:57: Merkur sekstil Mars
06.decembar 22:20: Mars sekstil Saturn
09.decembar 09:59: Mars ulazi u Škorpiju
10.decembar 10:28: Merkur trigon Uran
10.decembar 14:47: Venera kvadrat Neptun
⭐⭐⭐


U nedelji pred nama zvezde nebeskog programa biće Merkur i Mars...Merkur je od skoro retrogradan, od jutros je na 29* Strelca u sredu će ponovo biti u egzaktnoj konjukciji sa Saturnom u Strelcu na 28*!!! 

Nedelja kreće sa jakim stelijumom u Strelcu: Venera na 3*, Sunce na 12*, Saturn na 28* i RxMerkur na 29*...U osnovi ova energija (Strelac) je pozitivna, optimistična...sve ono što zovemo u zdravom telu zdrav duh :-))). Saturn polako prelazi poslednje stepene Strelca...vreme je da se sabiraju utisci, vreme je i da se pređu sve lekcije do kraja!!!


05.Decembar Kiron u Ribama kreće direktno sa 24*

U utorak Kiron u Ribama kreće u direktan hod!!!
Kiron u Ribama je u retrogradnom hodu od 01.jula ove godine! U retrogradni hod krenuo je sa 28* Riba. Kiron je stigao do 24* Riba, nije puno prešao od 28* do 24*!!! On sada usporava u utorak će biti stacioniran direktno i zapravo taj položaj kod mnogih će biti vrlo zapažen!!! U danima stacioniranog položaja uticaj može biti vrlo očigledan!!! Uticaj Kirona je bitan i u retrogradnom i u direktnom hodu! Dokle je retrogradan imamo iskustva sa ranam iz prošlosti! Sada u direktnom hodu možemo videti gde smo kada su te rane u pitanju... Da li ste se suočili sa bolom tokom retrogradnog perioda ili ste još dublje zarili glavu u pesak kao što to radi noj?! Da li ste izašli iz začaranog kruga boli i patnji? Da li ste rasčistili sa prošlošću? Imali ste pet meseci...Sada krećemo zajedno sa Kironom dalje u budućnost...⭐Kiron će biti u direktnom hodu do 05.jula 2018. kada će krenuti retrogradno sa 2* Ovna!!! U Ovna će preći 17.aprila 2018. u Ribe će ponovo preći 26.septembra 2018. godine!!!
Kretanjem Kirona direktno neće nestati naši problemi (ko ih ima), ako smo izvršili duboku introspekciju (retrogradnost) možda već znamo odgovore i način izlečenja...Sve zavisi kako smo naučili i da li smo naučili lekcije iz prethodnog perioda. Neko će lakše krenuti napred, nekome će i dalje biti teško....Ali svi zajedno imamo šansu da shvatimo gde smo i kada su kolektivne rane u pitanju i kada su lične rane u pitanju...Naravno da prvo treba početi od sebe...kada naučimo da volimo sebe, kada smo se suočili sa bolom, oprostili najpre sebi pa i drugima, tek onda možemo krenuti dalje i biti od koristi drugima kojima je lek i lečenje potrebno!

06.decembar 13:05: Merkur konjukcija Saturn
U sredu ubrzo posle konjukcije RxMerkura i Saturna (podrugi put) u Strelcu na 28* Strelca, imaćemo i ⭐sekstil RxMerkura u Strelcu sa Marsom u Vagi na 28*!!! Kada se potsetimo da je svaki kraj zapravo novi početak, možemo da krenemo dalje...

06.decembar 16:57: Merkur sekstil Mars
Snagom i energijom uma Merkur sekstil Mars možemo dalje ali sa osvrtom unazad (RxMerkur)...Dovršiti nešto da bi krenuli dalje u ostvarivanje želja i ciljeva (Mars u Vagi)!!!

06.decembar 22:20: Mars sekstil Saturn
Istog dana posle konjukcije RxMerkura i Saturna u Strelcu, sekstila RxMerkura i Marsa u Vagi, imamo i ⭐sekstil Marsa u Vagi sa Saturnom u Strelcu na 28*!!! Mars polako ide ka Škorpiji, ali pre toga nudi nam zajedno sa Saturnom snagu da idemo dalje, posebno ako se pametno i odlučno suočimo sa problemima (RxMerkur)...

09.decembar 09:59: Mars ulazi u Škorpiju

U subotu će Mars iz Vage preći u Škorpiju i pčeće novi ciklus. Mars ulazi u energiju koju dobro poznaje, Mars je vladar Škorpije. Mars će konačno biti svoj na svome :-)). Teme kao što su intima, strast, sex, tuđi novac i podrška biće na dnevnom redu, kako za koga i već prema aspektima koje će praviti sa vašim planetama!!!

10.decembar 10:28: Merkur trigon Uran

U nedelju ⭐RxMerkur u Strelcu ponovo u trigonu sa RxUranom u Ovnu:
Imaćemo i kvadrat ⭐RxMerkura u Strelcu sa sada direktnim Kironom u Ribama!!! I ovaj aspekt smo imali u isto vreme kada trigon Merkura i Urana 24. i 25. novembra!!! Vratiće nas Merkur ponovo u neku priču o ranama, patnji...bolima!!! Mogući su bolni razgovori, bolne teme!!!
Trigon sa RxUranom donosi iznenadne promene i mogućnosti, kvadrat sa Kironom bolne situacije makar kroz sećanje! 

10.decembar 14:47: Venera kvadrat Neptun
10.decembar: RxMerkur kvadrat Kiron

I na kraju balade...⭐Venera u Strelcu u kvadratu sa Neptunom u Ribama na 11*. Energije Strelca i Ovna (vatra) se slažu (sekstil), donose strast i akciju....energije Strelca i Riba (vatra i voda) se ne slažu (kvadrat)...Iluzija ljubavi u najmanju ruku...pa onda i sve ostalo što ovaj kvadrat može da donese...Kvadrat RxMerkura i Kirona neće puno pomoći ako ga pravilno ne iskoristimo, kao akciju a ne kao još veću bol...bol na bol...Slušajte šta vam duša i srce poručuju...ali budite oprezni, jer Neptun (kvadrat Venera) je tu da vas zavede, odvede u obmane, razočarenja iluzije....
Pokušajte da iskoristite trigon RxMerkura i RxUrana i iznenadite i sebe i druge....da se oslobodite (Uran) stega, "lanca", rutine....

O svim aspektima više ovde:



Нема коментара:

Постави коментар