недеља, 17. децембар 2017.

Šta rade zvezde u periodu od 18.decembra do 25.decembra...


Ove nedelje na zvezdanom nebu:
18.Decembar 07:30: Mlad Mesec u Strelcu na 26*
20.decembar 05:48: Saturn ulazi u Jarca
21.decembar 00:13: Venera trigon Uran
21.decembar 17:27: Sunce ulazi u Jarca
21.decembar 22:08: Sunce konjukcija Saturn
23.Decembar Merkur u Strelcu kreće direktno sa 13*

⭐⭐⭐Najvažniji događaj ove nedelje je svakako ulazak Saturna u Jarca u sredu 20.decembra!!! U taj događaj će nas uvesti zapravo 🌑Mlad Mesec u Strelcu koji će se dogoditi u ponedeljak 18.decembra... U ponedeljak na nebu u Strelcu: RxMerkur na 14*, Venera na 21*, Sunce i Mesec na 26* i Saturn na 29*!!! I Sunce i Saturn i Mesec će preći jedan za drugim u Jarca!!! Prvo će u Jarca preći Mesec u ponedeljak 18.decembra (14:33) odmah posle Mladog Meseca, za njim će Saturn preći u Jarca u sredu (05:48), i na kraju će i Sunce u četvrtak 21.decembra (17:27) preći u Jarca...I tako kreće vladavina energije Jarca!!! U Strelcu ostaju: RxMerkur i Venera!!!



U ponedeljak 18.decembra osvanućemo sa jakim stelijumom planeta u Strelcu!!! Sve je spremno za prelazak Saturna u Jarca...Sve je spremno za promenu energije koja će nas pratiti narednih oko tri godine...Naš život se menja uskoro....sada smo na samim vratima nove priče!!!
⭐Dan pre tog zvezdanog događaja biće Mesec Mlad - konjukcija Sunca i Meseca u Strelcu na 26*, Saturn na poslednjem 29* Strleca!!! Zakoračiće Saturn, zakoračićemo i mi...u ponedeljak još uvek ni tamo ni ovamo...u sredini!!! Još uvek u Strelcu ali Jarac ispred....dočekuje radosno svog vladara (Saturn je vladar Jarca)!!! Ovaj 29* je snažna energija, mnogi ovu energiju mogu osetiti na snažan način... Obratite pažnju u ponedeljak i utorak i na globalnom i na ličnom planu....jer Saturn će na neki način sigurno obeležiti njegov ulazak u Jarca!!! 
Ono što ova energija 29 stepena može doneti je da nas nešto snažno vuče napred, ali i da nas u isto vreme nešto i dalje drži i ne pušta... Na nivou podsvesti naravno mnogi će biti nespremni za nešto novo, više će biti onih koji bi želeli da ostanu u poznatoj energiji i priči... Zapravo mislim da će vladati neka vrsta neizvesnosti....kuda to idemo!?




18.decembar: 03:45: Mesec trigon RxUran 
18.Decembar 07:30: Mlad Mesec u Strelcu na 26*
18.Decembar 14:09: Mesec konjukcija Saturn na 29*
18.decembar: 14:33: Mesec prelazi u Jarca 


18.Decembar 07:30: Mlad Mesec u Strelcu na 26*

Da li će u svemu ovome pomoći 🌑Mlad Mesec u Strelcu i energija novog početka!!! Novi početak u optimističnoj energiji Strelca....širine, novi vidici, optimizam, entuzijazam....istina, sloboda... Idemo dalje, idemo šire...Sunce i Mesec na 26* Strlelca, ispred njih na 29* Strelca Saturn...Novi početak je tu ali sa možda više nego neodlučnim Saturnom (skok sa 29* i prelazak u Jarca). Međutim tu je gle čuda RxUran u Ovnu ovih dana vrlo aktivan. U vreme Mladog Meseca on će biti u trigonu sa Suncem, Mesecom, Venerom i Saturnom!!!  Sa jedne strane tu je Saturn koji će možda malo prikočiti ali sa druge strane tu je Uran da prodrma i ubrza stvari!!! Pa kako kome, već prema pojedinačnom horoskopu!!!
Da li će Mlad Mesec (Sunce konjukcja Mesec) zajedno sa RxUranom olakšati Saturnov prelaz iz Strelca u Jarca.... nekome hoće, nekome ne....posebno zbog konjukcije Sunca, Meseca sa Saturnom!!! Kod nekih ova konjukcija može biti snažna kočnica!!! Dakle, opet sve zavisi od ličnih horoskopa, nema univerzalnih odgovora kada je astrologija u pitanju!!!
Ovaj Mlad Mesec u Strelcu na 26* posebno će osetiti Strelčevi (konjukcija), Blizanci (opozicija), Device i Ribe (kvadrat), kao i svi oni koji imaju neke planete na oko 26* ovih znakova. Kako se ova energija dešava na poslednjim stepenima jednog znaka, ovu energiju će osetiti i ovi znaci na svojim prvim stepenima od 0 do 1* Jarčevi (konjukcija), Rakovi (opozicija), Ovnovi i Vage (kvadrat) kao i svi oni koji imaju neke planete na oko 0/1* ovih znakova!!!
⭐Ovaj Mlad Mesec je poslednji ciklus Meseca u ovoj godini!!! U sledećoj godini čeka nas Pun Mesec u Raku na 11* 02.januara!!!


20.decembar 05:48: Saturn ulazi u Jarca

U sredu 20.decembra Saturn će preći u Jarca u 05:48 CET!!!
Saturn je putovao kroz Strelca od decembra 2014. Na kratko je u junu/septembru ponovo boravio u Škorpiji i do 20.decembra boravi u Strelcu!!! Oko tri godine Saturn je boravio u energiji Strelca, energiji vere, idealizma, uverenja.. ⭐Sada Saturn prelazi iz vatrenog znaka u zemljani znak u znak kojim inače vlada!!! Menjaju se energije suštinski, menjaćemo se i mi sa njima!!! Posebno će biti interesantno kada se Uran sledeće godine u maju premesti u Bika, koji je takođe zemljani znak...I on će iz vatre (Ovan) u zemlju (Bik)...Čvrsto tlo (Jarac, Bik) za mnoge od nas!!!
Ovaj prelazak iz vatre u zemlju osetićemo svi ali ne svi podjednako. Neko energija zemlje prija više, nekome manje, nekome nikako! Pisala sam o tome u tekstovima o ulasku Saturna u Jarca pa se neću ponavljati, i ako me "ubi" ovih dana RxMerkur u Strelcu od širine, dužine i vraćanja na neke teme :).
Dok je Saturn boravio u Strelcu mogućnosti su bile široke i velike, bilo ih je više...i ideja i uverenja, nadanja i svega što Strelac predstavlja. Ulaskom Saturna u Jarca mogućnosti će biti sužene, realnije i temeljnije...Neće biti puno izbora!!! Iz optimizma, avanture, širine i pogleda na život i stvarnih događaja u životu ulazimo u realnost, ozbiljnost, disciplinu, naproni rad i trud (penjanje ka nekom vrhu)!!! Ako na vreme budete shvatili i otkrili koji je vaš cilj, ako otkrijete ambiciju sve će ići lakše pa i to "penjanje"....Ulaskom Saturna u Jarca svi ćemo osetiti da se nešto menja!!!






21.decembar 00:13: Venera trigon Uran
21.decembar 17:27: Sunce ulazi u Jarca
21.decembar 22:08: Sunce konjukcija Saturn


U četvrtak 21.decembra posle Sunca i Meseca i ⭐Venera u Strelcu pravi trigon sa RxUranom u Ovnu na 24* 13 minuta posle ponoći!!! Još slobode, originalnosti, lepih iznenadnih dešavanja sada na emotivnom planu ali i na materijalnom (Venera)!!! Sve je u "igri" od zaljubljivanja na prvi pogled, iznenadnih susreta novih ali i starih (RxUran)!!! Ti su i materijalni dobici...taman u doba godine kada nam to najviše treba!!! Možda neko konačno dobije premiju na lutriji :)))). 
Istog dana u 17:27 CET i Sunce će posle Meseca i Saturna preći u Jarca, i eto jake energije Jarca i novog stelijuma!!! Na kratko jer će Mesec preći u Vodoliju...U Jarcu ćemo tako imati: Sunce, Saturna i Plutona!!!  Merkur će u Jarca preći 11.januara, Venera će u Jarca preći 18.januara!!!
Ulaskom Sunca u Jarca počinje zima, 21.decembra imamo i dan najduže noći....Jarčevi će početi da slave svoje rođendane i solarne povratke!!!
⭐Čim Sunce uđe u Jarca srešće se (konjukcija) sa Saturnom u Jarcu 22:08 CET na 0*!!! Ova konjukcija može biti dobra - upornost, akcija, uspeh ali može biti i loša - pesimizam, kočnice, zastoj, neki "kamen na putu"!!! Ili odluka da se krene napred ili suprotno strah od kretanja napred!!!


23.Decembar Merkur u Strelcu kreće direktno sa 13*

U subotu 23.decembra još jedan važan događaj Merkur u Strelcu će konačno krenuti direktno!!! ⭐Merkur kreće u direktan hod sa 13 Strelca* U retrogradnu senku ušao je 15.novembra sa 13* Strelca, isti stepen sa koga će krenuti u direktan hod!!!
Retrogradan je od 03.decembra do 23.decembra
10.januara 2018. Merkur će izaći iz retrogradne senke sa 29* Strelca
Posle nekoliko nedelja retrogradnog kretanja Merkur će konačno da nas oslobodi problema u komunikaciji i u donošenju nekih važnih odluka. Ako ste se osećali kao izgubljeni u prostoru i vremenu, ako niste uspevali da ostvarite komunikaciju na neću reći normalan način ali jasnu i bez zbunjenosti, ako je mnogo toga što ste započeli moralo da čeka ili da se odloži... došlo je vreme da lakše dišete i da krenete napred!!! Ako je vaše razmišljanje bilo na neki način iskrivljeno, nelogično... vreme je da se tu stvari poprave!!!  Ali....ima nešto što treba da znate!!! Nije uvek sve jednostavno kako na prvi pogled izgleda... Merkur zaista kreće (polako) napred ali ima tu i neka caka :-))), biće još neko vreme u retrogradnoj senci!!! Mali oprez i sve će biti kako treba!!!


U vreme retrogradnog Merkura u Strelcu:


Нема коментара:

Постави коментар