субота, 6. јануар 2018.

Na ovaj dan.....


Andrej Mashkovtsev to fly away


I vecno sanjaš, 
svetom putuješ bez putovanja 
Badnje veče dolazi. 


Subota je....Saturnov dan!!!
Saturn na 2* Jarca (danas je prešao sa 1* na 2*)!!!
U Jarcu su Venera, Sunce i Pluton!!! U Škorpiji su Mars i Jupiter!!! Svi oni su u sekstilu!!!
"Kosmos kaže Može"....ovih dana neke konjukcije i sekstili....

Mesec je danas u trigonu sa svim planetama u Jarcu, sa Venerom (11:22), sa Suncem (12:39), sa Plutonom (17:40), Mesec je danas i u sekstilu sa planetama u Škorpiji, sa Marsom (15:22), sa Jupiterom (15:43)!!! Mesec danas pokreće sve konjukcije!!!

Mi danas prema julijanskom kalendaru, slavimo Badnji dan i Badnje veče....sutra nam je Božić! Sa ovim energijama na nebu sve upućuje na jedan lep dan!!! Ispunjen tradicijom!!! Mesec u Devici nas podseća na naše želje, planove....Ako niste pravili spisak novogodišnjih želja u vreme zvanične NG, eto nove prilike :)).



Svi ostali, Mesec u Devici će vas pokrenuti, neko će kuću da sređuje (ormane, kutije i sl.), neko sebe (vikend je), neko svoj život....Odlično vreme u godini da se krene sa nekim drugačijim navikama, u ishrani, zdravlju....Vreme je za fizičke vežebe...Uzmite stare razgažene patike pa ili u teretanu ili u šetnju!!!

Teško je izboriti se pored onoliko jakih energija Jarca i Škorpije, ali eto Merkur u Strelcu, nebeski glasnik zajedno sa (trigon) Uranom u Ovnu uspeće da privuče pažnju :)). Merkur je u Strelcu, još uvek u retrogradnoj senci, Uran od nedavno direktan!!!

07.januar 00:38: Merkur trigon Uran
Merkur u Strelcu, Uran u Ovnu na 24*
Merkur u Strelcu će noćas 38 minuta posle ponoći biti u trigonu sa Uranom u Ovnu!!!
Za nas koji slavimo Božić (ali i za sve ostale) ovo je trenutak za lepe želje....drugačije, originalne...Očekujte i pozive, one koje će vas iznenaditi...Aspekt će trajati nekoliko dana....očekujte neočekivano....ali i sami se potrudite da unesete promene u vaš život!!!
Ono što je kod ovog trigona interesantno je da su vladari Strelca (Jupiter) i Škorpije (Mars) u isto vreme u konjukciji!!! Sa energijama je tako, ponekad idu u krug...Merkur i Uran u vatrenim znacima, sve pršti od energije, ali i vladari u konjukciji u vodenom strastvenom znaku Škorpije nastavlaju priču u tom pravcu!!! Svi zajedno nose jake, intezivne uticaje i moguće događaje...
07.januar 01:38: Mars konjukcija Jupiter
Mars i Jupiter u Škorpiji na 17*
Dugo najavljivana konjukcija egzaktna sat ipo posle ponoći!!!
"Kosmos kaže Može"....ovih dana neke konjukcije i sekstili....




08, 09, 10. januara očekuju nas vrlo intezivne energije!!!
Mnogima će se život značajno promeniti!!! Merkur i Uran (Strelac, Ovan) vas vode dalje u budućnost, energija Jarca je tu da podseti na prošlost, obaveze, tradiciju, profesiju, položaj u društvu....gde ste na nekoj lestvici života, energija Škorpije je tu da ponudi pre svega strast, ali i mogućnost regeneracije i transformacije (neka nešto umre da bi se nešto novo rodilo)!!! Januar je prvi mesec u godini, taman da budete spremni za nove stvari u životu, nove ciljeve, projekte....Vrlo temeljno, organizovano, odgovorno (Jarac), emotivno, strastveno, duboko, intezivno (Škorpija), sa pogledom dalje i šire (Strelac), vrlo lično (Ovan)!!! Ove energije su prisutne od početka godine, i trajaće sa promenljivim uticajem (dozvoljen orbis delovanja) sve do polovine januara!!! 16.januara nas čeka još jedna moćna energija sekstil Jupitera u Škorpiji sa Plutonom u Jarcu (egzaktno), mada njegov uticaj već traje!!! Godina je počela Punim Mesecom u Raku (vrlo intezivno), priča će se zaokružiti Mladim Mesecom u Jarcu 17.januara (Novi početak)!!! Život ide dalje neki novi aspekti od sredine januara, i na samom kraju meseca 31.januara čeka nas Totalno Pomračenje Sunca - Pun Mesec u Lavu!!! Intezivan početak, intezivan kraj meseca!!!
Do tekstova na tu temu, svi aspekti na jednom mestu:

ZVEZDE U JANUARU 2018.



Ne, nije svako veče Badnje, 
al' ovo danas, sasvim slučajno - 
Badnje je.




Нема коментара:

Постави коментар