субота, 3. фебруар 2018.

Život je nekad siv nekad žut......Danas na zvezdanom nebu.....


Subota je, Saturnov dan, Saturn na 5* Jarca....lagano putuje Saturn, i već nam priča svoju priču, koju nešto više osećaju svi oni koji imaju neke planete na oko 5* Raka (opozicija), Ovna i Vage (kvadrat), Blizanaca i Lava (inkonjukcija)....pritiska Saturn kao kamen negde... Strelčevi još uvek sabiraju utiske trogodišnjeg boravka Saturna u njihovom znaku, Vodolije znaju da će za tri godine biti Saturnovi domaćini...Škorpije i Ribe ali i svi oni koji imaju neke planete na oko 5* tih znakova lakše savlađuju Saturnove lekcije (sekstil), tu su i Bikovi i Device (trigon)....Jarčevi možda najviše osećaju ovu energiju (konjukcija)
Ide Saturn...put putuje i mi sa njim kako ko u ovom "izvlačenju"...
10.januara 2018. Saturn je već ušao u retrogradnuu senku na 2* Jarca...u retrogradni hod će ući 18.aprila sa 9* Jarca....direktno će krenuti 06.septembra sa 2* Jarca!!! Tek da znate šta sve možete da očekujete od Saturna!!!



U februar smo ušli dramatično...sa Mesecom u Lavu koji je dan pre toga 31.januara bio u opoziciji sa Suncem - Pun Mesec u Lavu i sa Totalnim Pomračenjem Meseca....Mesec je bio Plav, Super, Krvav....Preživeli smo sve ovo kao i uvek do sada....Mesec ide dalje....najbrže od svih menja znakove....Putuje ka novom pomračenju, jer pomračenja uvek idu u paru...Na sredini meseca 15.februara očekuje nas Mlad Mesec u Vodoliji i Delimično Pomračenje Sunca, jer pomračenja uvek idu sa Punim Mesecom - Mesečeva Pomračenja i sa Mladim Mesecom - Sunčeva Pomračenja!!!
Ako je Pun Mesec u Lavu doneo dramatičan kraj januara i dramatičan početak februara, sredina meseca nas vodi ka buđenju, oslobađanju...

Još uvek osećamo vibracije Punog Meseca u Lavu i pomračenja Meseca....
Pomračenja nam donose priliku za čišćenje, i priliku da pustimo sve ono što treba da ode ili hoće da ode...Dogodilo se šta se dogodilo idemo dalje....ka drugom pomračenju!!! Svako pomračenje intezivno osećamo oko dve nedelje posle pomračenja...onda dođe drugo i još dve nedelje intezivnog uticaja i tog drugog pomračenja (15.februar)!!! Ipak sve ukupno oba pomračenja 31.januar/15.februar imaće efekat na naše živote narednih šest meseci!!!
Sledeći ciklus pomračenja čeka nas u julu ove godine - 12.jula Mlad Mesec u Raku i još jedno delimično pomračenje Sunca, 27.jula Pun Mesec u Vodoliji i totalno pomračenje Meseca, 11.avgusta Mlad Mesec u Lavu i delimično pomračenje Sunca.....i tako sve do sledećih pomračenja 2019. - prvo delimično pomračenje Sunca 06.januara 2019. - Mlad Mesec u Jarcu na 15*!!!
Ove godine se bavimo pitanjima srca - Lav i univerzalnim pitanjima - Vodolija! 
Pitanjima koja su pod uticajem Lava: detinjstvo, mladost, ljubav, srce, dete u nama, naša deca, kreativnost, umetnost.....drama života! Pitanjima koja su pod uticajem Vodolije: univerzalna osećanja, univerzalna ljubav, sloboda, oslobađanje, originalnost, iznenadnost i iznenađenja, pitanja društvenosti, prijateljstva, grupa kojima pripadate ili ne pripadate (zbog čega), pitanja ideja, nadanja, želja, stremljenja.... I na kraju kao zaključak: koliko volite sebe u okviru društva!!!
Pomračenja donose mrak....ali posle mraka uvek dođe svetlo!!! Imajte to na umu u prvih narednih šest meseci!!! 



U februar smo ušli sa energijom Vodolije.....
Merkur, Sunce, RxJMČ i Venera u Vodoliji!!!
Posle Vodolije idu Ribe....i vladavina Riba:
11.februara Venera će prva preći u Ribe, za njom Merkur 18.februara i na kraju Sunce istog dana 18.februara!!! Februar je mesec kada se aktiviraju Ribe poslednji znak u zodijaku!!! Sa Ribama ide kraj, završetak jednog ciklusa....čeka nas novi ciklus koji kreće sa Ovnom - 20.mart ulazak Sunca u ovaj znak i početak proleća!!! Ljubav se ovog meseca slavi kao i svake godine 14.februara, Venera - ljubav u Ribama...kao i Neptun i Kiron!!! 

Da se vratimo na početak....Subota je...vikend....
Mesec u Devici od noćas u trigonu sa Plutonom u Jarcu...intezivna energija za petak na subotu :)), od jutros tu je sekstil Meseca sa Jupiterom u Škorpiji....za one koji nigde nisu bili lagano i lepo buđenje...od 08:06 Mesec je u praznom hodu....mnogi će misli staviti u prazan hod :))
Na žalost tu je i opozicija Meseca sa Kironom u Ribama...tuga neka...sećanja....bol....


03.februar 16:57: Merkur sekstil Mars

Ali da nikada ništa nije crno ni belo danas je tu....
sekstil Merkura u Vodoliji  i Marsa u Strelcu!!!
Prvi egzaktni aspekt u ovom mesecu....
Egzaktno danas u 16:57 CET
Veliki potencijal da mislite hrabrije, da govorite hrabrije...Da budete hrabri i kažete ono što mislite :).
Misli, reči....(Merkur) mogu doći brzo (Mars), brzo i izleteti :)). Ovo je odlična energija za brzu, dinamičnu, otvorenu, direktnu...komunikaciju!!! Bilo koji vid komunikacije!!!
Ako imate u svom horoskopu trenutno nekih nepovoljnih aspekata, ako ste suočeni sa nekim teškim pričama, ovo je energija koja može da pomogne da donesete neku brzi ali dobru odluku!!!
Ovo je najbolja energija ako se branite...pre svega mislim verbalno!!!
Više o ovom aspektu:





Нема коментара:

Постави коментар