понедељак, 19. март 2018.

Nedeljni horoskop 19.mart - 26.mart


Šta rade zvezde u periodu od 19.marta do 26.marta
20.mart 05:02: Merkur konjukcija Venera
20.mart 17:15: Sunce ulazi u Ovna (proleće)
23.mart 02:19: Merkur kreće u retrogradni hod sa 16* Ovna
24.mart 00:16: Venera kvadrat Pluton
24.mart 17:07: Sunce kvadrat Mars
...........

Ove nedelje Merkur i Venera plešu.....zaplešaće zajedno (konjukcija u Ovnu) 20.marta prolećni ples....najaviće dolazak proleća i ulazak Sunca u Ovna istog dana!!! 
Merkur i Venera zajedno kao vesnici proleća...Radjumo se....dolazi proleće....
Proleće, ravnodnevica dolazi nama na severnoj polulopti, jesen stiže tamo njima na južnoj polulopti :)
Noć i dan će trajati po 12 sati....
20.marta je i međunarodni dan astrologije...
Ulaskom Sunca u Ovna počinje novi ciklus....od Ovna do Riba...počinje astrološka nova godina!!! Za mnoge od nas tek će početi ova 2018. godina!!!
20.mart .....Zbogom Zimo....dobrodošlo proleće....
Da li ste spremni za novi pošetak?
Spremni ili ne....idemo ispočetka bar što se astrologije i energija  tiče....
Neko će napred....ali neko neće....Merkur ove nedelje kreće u svoj redovni retrogradni ciklus. Ostaće u Ovnu neće menjati znak...Krenuće sa 16* Ovna retrogradno, stići će do 4* Ovna i odatle će krenuti direktno 15.aprila!!! Spremite se za situacije koje podsećaju na Marfijev zakon, naoružajte se strpljenjem i osmehom i sve će proći....i kašnjenja, i nejasne situacije, greške, gubici, krađe, "gluvi telefoni", pogrešne informacije, laži, obmane....

Na kraju nedelje, Venera i Sunce u Ovnu pojačaće prolećnu groznicu nešto neprijatnijim kvadratima. Venera će se sudariti (kvadrat) sa energijom Plutona u Jarcu, Sunce sa energijom Marsa u Jarcu!!!
Na pomolu su "opasne veze", ljubavi i veze "sa tobom mi je teško, bez tebe još teže"...Žene (Venera) i muškarci (Sunce, Mars) malo će ili više da "polude"...Neko će da se naljuti, neko biti lud od ljubomore, neko će biti u stresu ljubavnom, poslovnom...kako ko....



Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)


OVAN: Blago vama Ovnovi, Sunce se vraća u vaš znak, počinje novi ciklus za sve nas ali vi ste nekako povlašćeni. Vi ćete najviše osetiti ovaj nalet nove energije, slavićete svoje rođendane i solarne povratke...Pred vama je nova energija, novi planovi, ciljevi...iskoristite ovu energiju pametno. Merkur i Venera su takođe u vašem znaku od ranije, sada u konjukciji najavljuju proleće na najlepši način. Podelite sreću i osećanja sa onima koje volite. Pišite poruke, pisma, pričajte, komunicirajte o ljubavi, proleću, neka to bude direktno kako samo ume vaš znak, otvoreno i okrenuto novim stvarima, novom energijom koja vas vodi napred u neki novi početak u budućnost. Merkur u vašem znaku krenuće u retrogradni hod možda će vas malo zbuniti, ponekad usporiti, možda ćete zbog njega kasniti, pogrešno okrenuti nečiji broj, poslati pogrešnu poruku i sl., krenuti u pogrešnom pravcu, zaboraviti gde ste krenuli :). Ali zato imate priliku da nešto revidirate, da se reorganizujete i sve što ide uz prefiks re!!! Na kraju nedelje najpre će Venera u vašem znaku biti u kvadratu sa Plutonom u Jarcu, možda pokvari utisak ranog proleća, ljubavni život bi mogao da proključa, samo u negativnom pravcu. Ljubomora, opsesivna osećanja koja mogu uvesti u svađu. Povrh svega ovde Pluton u žižu stavlja i vašu karijeru. Nervoza i stres više nego mogući i izvesni. Sunce u vašem znaku praviće u isto vreme i kvadrat sa Marsom u Jarcu. Višak energije koji ako se pogrešno kanališe sigurno vodi u svađu. I ovde je karijera u priči, budite oprezni sa šefovima i svim autoritetima. Ove nedelje vama se sve dešava na relaciji 1.kuća (Ovan) vi lično i 10.kuća (Jarac) karijera. Budite oprezni ako ste u vezama posebno onim ljubavnim, budite oprezni i sa novcem, komunikacijom posebno u vreme retrogradnog Merkura u vašem znaku, sa zdravljem takođe, možda je vreme za neki ponovni pregled!!! Obratite pažnju i na Marsa jer on je vaš vladar!!! On je već u konjukciji sa Saturnom ali egzaktna konjukcija će se dogoditi nešto kasnije, budite spremni ova energija može biti prilično destruktivna!!!

BIK: Dok čekate na vaš red, dok čekate da krene proleće vaše godišnje doba, Sunce ulaskom u Ovna vas zapravo priprema za vladavinu vašeg znaka. Ovan je iza vas, Sunce tu u vašoj 12.kući priprema vas za njegov ulazak u vaš znak za mesec dana. Imate mogućnost da napunite baterije, radite na sebi, meditirate, saslušate šta vam podsvest poručuje. Neko će se povući jer Sunce ovde pomalo zatvara energiju, ali ovo je zatišje pred buru, ulaskom Sunca u vaš znak želećete da zasijate i pokažete svetu da ste tu :)., dotle prikupljajte energiju. Merkur i Venera u Ovnu najavljuju proleće ali kod vas i neke tajne, nešto skriveno, tajne ljubavi, tajne poruke. Obavićete neke razgovore i sami sa sobom (12.kuća) i sa nekim do koga vam je stalo, možda i sa nekom stručnom osobom. Ovo su tajne ljubavne poruke, tajna pisma.  Merkur će krenuti u retrogradni hod zbuniće vas to je izvesno, posebno jer boravi u Ovnu, preispitivaćete skrivene stvari, tajne, Merkur će čačkati po vašoj podsvesti, prošlosti. On je boraveći ovde skoro pa duplo retrogradan za vas, budite oprezni, sa tajnama pre svega ali sa svim što je od vas skriveno ili možda što vi skrivate od nekoga. Krajem nedelje Venera u istoj kući praviće kvadrat sa Plutonom u Jarcu, napraviće zbruku ova energija sa vašim osećanjima, posebno ako su na neki način tajna. Biće ovde i nekih moralnih dilema, mučiće vas ljubomora, sastanci i rastanci, posebno ako imate nekog tamo daleko. Ako ste sami ova energija će vas naterati da se preispitate (na teži način) zašto je to tako. Pluton ovde u prvi plan stavlja vaš pogled na svet, vaše vidike, moral, etiku, filozofiju, zakon, inostranstvo! U isto vreme Sunce u Ovnu praviće kvadrat sa Marsom u Jarcu. Nevolje na vidiku, neki pritajeni bes, ljutnja. Ljuti možete biti na sebe ali i na druge, sve zbog različitih pogleda na život. Neke tajne neće hteti da ostanu tajne. Težak je ovo pritisak na podsvest. Neprijatni momenti i svađe sa autoritetima (Sunce), tajnim neprijateljima i sl. Ove nedelje sve će se dešavati na relaciji 12.kuća (Ovan) i 9.kuća (Jarac), tajne i životna filozofija! Budite oprezni posebno zbog Venere koja je vaš vladar, ona će vršiti najjači uticaj vama lično, zatim u poslovnim odnosima, zdravlju.... Merkur će uticati na vašu finansijsku i materijalnu situaciju, emotivnu i materijalnu sigurnost i bezbednost. Sunce dodatno na vaš dom, porodicu, porodične odnose (roditelje pre svega ali i sve ostale članove porodice)!!!


BLIZANCI: Sunce će ove nedelje preći u Ovna u vašu 11.kuću društvenosti, grupa, prijateljstva, ideja, želja, nadanja, iznenadnih dešavanja. Tu ćete zasijati i tu ćete imati najviše energije u narednom periodu, tu će vas zateći i proleće :). Moguća su razna iznenađenja i iznenadna dešavanja, prijateljska druženja i odnosi, neke protekcije i pomoć prijatelja ili pomoć prijateljima. Društvenost u prvom planu što se energije tiče. Tu su svakako i društvene mreže i sve što ide preko njih. Energije Blizanaca i energije Ovna se slažu, tako da je ovo lep period za vas. Merkur i Venera u Ovnu će glasno najaviti proleće, izmamiti iz kuće, ponuditi druženje, komunikaciju na temu emocija, ljubavi. Lepa i ljubavna i emeotivna komunikacija, iznenadne poruke, pisma, razgovori. Komunikacija sa prijateljima, na društvenim mrežama itd. Merkur će krenuti u retrogradni hod i najaviti neke nesporazume, kašnjenja, pogrešne informacije, neke neprijatne situacije sa prijateljima i grupama kojima pripadate. Mada ovde je moguća energija obnavljanja, ponovnih susreta, ponovnih okupljanja, stari prijatelji gde ste i sl. Preispitivanje sadašnjih prjateljstava. Problemi na društvenim mrežama, pazite sa porukama, lajkovima :) i sl. Bolje tu energiju iskoristite na reorganizaciju istih. Krajem nedelje Venera u istoj kući praviće kvadrat sa Plutonom u Jarcu, napraviće probleme u vašim intimnim odnosima, sexualnim. Problemi su ljubavne prirode, javlja se ljubomora, posesivnost, opsesije: sa tobom mi je teško, bez tebe još teže. Iznenadne svađe sa partnerom. Međutim ovde su u pitanju i vaše zajedničke finasije i resursi, problemi i oko toga, za vas koji ste u vezama i brakovima. Ako ste sami, možda sledi upoznavanje sa nekim ko će vas svojim magnetizmom "oboriti s' nogu". Pluton ovde u prvi plan stavlja vašu intimu, tkz. tuđ novac, krize, tajne neprijatelje i sl. Ne planirajte kredite i sl. Čuvajte novac i vaš i tuđ. U isto vreme Sunce u Ovnu praviće kvadrat sa Marsom u Jarcu. Iznenadne svađe, ljutnja, bes...Najviše oko intimnih stvari i novca! Sukob sa autoritetima. Ove nedelje će se sve dešavati na relaciji 11.kuća (Ovan) i 8.kuća (Jarac), mogućnost iznenadnih kriznih situacija. Budite oprezni u narednom periodu posebno zbog Merkura koji je vaš vladar, njegov retrogradn ciklus će najviše uticati na vas (i Device), budite oprezni i u porodičnim odnosima, komunikaciji. Budite oprezni i sa ljubavnim životom, uživanjem, decom....finansijama!!!

RAK: Sunce će ove nedelje preći u Ovna u vašu 10.kuću ega, društvenog položaja i statusa, karijere, autoriteta, roditelja. Tu ćete u narednom periodu imati najviše energije, tu ćete zasijati, tu vas čeka proleće i nove stvari u životu. Pojačana ambicija, želja za uspehom, boljim položajem. Ova energija stavlja autoritete u prvi plan! Drugi će vas videti kao nekog ko želi da bude prvi u svemu, odjednom će vam govoriti da ste se promenili. Mali problem je što se energije Raka i energije Ovna ne slažu najbolje, pa budite strpljivi.  Merkur i Venera u Ovnu će najaviti proleće, prolećno čišćenje u sferi profesije i karijere. Bolja komunikacija, otvorenija, direktnija. Vreme je za poruke, razgovore. Neke ljubavi kroz posao i karijeru. Pregovori oko finansija. Merkur će krenuti u retrogradni hod i malo preokrenuti priču. Kašnjenje, nesporazumi, neprijatne situacije, nejasne, zbunjujuće u okviru vaše karijere ali i odnosa sa autoritetima (šefovi, roditelji). Možda ćete biti u prilici da revidirate i ponovo razmotrite pitanja iz vaše karijere i odnosa sa poslovnim svetom. Mada mogli bi i da preispitate svoj ego. Možda ćete biti u prilici da obnovite neke ugovore, pregovore. Nije najbolje vreme za nove poslove i pregovore, sačekajte da Merkur krene direktno. Krajem nedelje Venera u istoj kući praviće kvadrat sa Plutonom u Jarcu, napraviće dodatne probleme ako ste u vezi, braku, ortačkim poslovima. Ljubomora, posesivnost, svađe, nervoza i u ljubavi ali i u karijeri. Posebno će biti jako ako su vam emocije i karijera povezani. Nervoza i kod onih koji stavljaju karijeru ispred veze. U isto vreme Sunce u Ovnu praviće kvadrat sa Marsom u Jarcu. Nervoza, ljutnja, bes u partnerskim odnosima, pre svega u braku ili dužoj vezi. Problem je negde na relaciji partner i vaša karijera. Ovo su i loši odnosi sa javnošću, u svim tkz. javnim poslovima, neki sukob sa poslovnim partnerima, autoritetima. Ove nedelje sve će se dešavati na relaciji 10.kuća (Ovan) karijera i 7.kuća (Jarac) odnosi i veze. Budite oprezni sa novcem, zaradom generalno, komunikacijom i emotivnom i poslovnom, sa porodičnim odnosima pre svega sa decom ako ih imate!!!

LAV: Sunce će ove nedelje preći u Ovna u vašu 9.kuću životne filozofije, vidika, daljina, inostranstva, obrazovanja, duhovnosti, vere, morala, etike...Tu ćete u narednom periodu zasijati, tu ćete imati najviše energije. Lav se slaže sa energijom Ovna. Lavom vlada Sunce i zbog toga je ova energija jako bitna za vas. Želećete više, šire, dalje. U narednih mesec dana putovaćete ili stvarno ili u mislima. Bićete otvoreni za nova znanja, bićete veći filozofi, moralisti nego do sada. Krenućete i na neki put istine, potraga za istinom! Merkur i Venera u Ovnu najaviće proleće, u ovoj kući sa više optimizma i radosti nego bilo gde. Nova ljubav, nove emocije. Ljubav iz ili preko inostranstva, ljubav na fakultetu, nekom kursu. Pisma i poruke odišu optimizmom i srećom. Filozofiranje i pisanje na temu ljubavi. Optimizam u porastu i sa prolećem i bez njega :). Merkur će krenuti u retrogradni hod i malo sve ovo preokrenuti. Mnoge će ova energija naterati da preispitaju neke stavove i životne vidike. Kašnjenja, nesporazumi ako putujete ili ako spremate neki ispit. Preispitivanje vere, morala, etike, životne filozofije. Dobro pregledajte sve dokumente, sve što je vezano za papire od važnosti, zakon, pravdu i sl. Ako ne morate ne putujte, ako morate pregledajte sve dokumente da im nije slučajno isteko rok važenja. Krajem nedelje Venera u istoj kući praviće kvadrat sa Plutonom u Jarcu. Nevolje na vidiku. Nevolje iz daljina stvarnih i onih u vama (životni vidici). Nevolje sa ljubavima koje su daleko fizički ili ste se emotivno udaljili. Svađe, ljubomora, posesivnost. Pluton u vašoj kući svakodnevice i rutine, nevolje ako je ljubav zapala u paučinu rutine. Međutim ovde su zbog Plutona mogući i poslovni i zdravstveni problemi. Pre svega zbog osećanja. Problemi na poslu sa kolegama, još ako su ljubav i posao povezani onda baš problemi na vidiku. U isto vreme Sunce u Ovnu praviće kvadrat sa Marsom u Jarcu. Bes, nervoza, ljutnja...zbog nekih rutinskih stvari, zbog svakodnevnog života, navika (hrana i sl.). Ova energija može uticati da vam pokvari dobru energiju Sunca koje se slaže sa vašom energijom Lava. Čuvajte zdravlje pre svega. Potrudite se da vam poslovni život ne utiče na raspoloženje ali i zdravlje. Bes i ljutnja uvode stres na mala vrata, stres utiče na vitalnost pa i na zdravlje. Loši odnosi sa kolegama i autoritetima. Ove nedelje sve će se dešavati na relaciji 9.kuća (Ovan) pogled na svet i 6.kuća (Jarac) posao, zdravlje. Budite oprezni sa novcem zbog RxMerkura, sa komunikacijom generalno ali posebno sa emotivnom komunikacijom, sa zdravljem (psihofizičkim), generalno sa raspoloženjem koje može ići od velike radosti do velikog besa i neraspoloženja!

DEVICA: Sunce će ove nedelje preći u Ovna u vašu 8.kuću intime, strasti, sexa, tuđeg novca, resursa, nekretnina, kriza, regeneracije i transformacije. Ovde u ovoj oblasti života vi ćete u narednom periodu zasijati i imati najviše energije. Pojačana strast i želje, potreba za intimnošću. Zainteresovanost za tuđi novac i podršku (partnesrski novac, alimentacija, krediti, stipendije, osiguranja, porezi i sl.), za nekretnine. Međutim ovo je i kuća kriza, pa dobra energija za krizne situacije. Ovo je i kuća regeneracije i trasformacije, suštinskih promena, čišćenja pa iskoristite ovu energiju ako vam je potrebna. Merkur i Venera u Ovnu najaviće proleće, proleće u vidu prolećnog čišćenja. Ljubavni odnosi ispunjeni strašću, erotikom, seksualnošću. Poruke u tom pravcu :)). Poziv za "veliko spremanje" kuće :). Šalu na stranu ovo su reči koje zavode, ovo je vrlo zavodljiva komunikacija. Ovo je priča o emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti. Ljubav i novac nekako povezani. Merkur će krenuti u retrogradni hod i ovu priču malo preokrenuti. RxMerkur može doneti neku prošlost. Nekog starog ljubavnika i sl. Međutim RxMerkur ovde može doneti i priču o refinansiranju dugova, kredita i sl. Potrebu da revidirate neke stavove, potrebu da se regenerišete i transformišete i suštinski promenite, vi lično ili nešto u vašem životu. Dok je Merkur retrogradan pripremite se, dubinski istažujte, otkrivajte, da bi kada Merkur krenuo napred krenuli i vi sa transformacijom i promenama. Krajem nedelje Venera u istoj kući praviće kvadrat sa Plutonom u Jarcu. Nevolje mogu krenuti posebno u emotivnom životu, jer vam je Pluton u 5.kući. Ljubavna napetost, začinjena intimnim problemima. Svađe zbog ljubomore, posesivnosti i nekog "gušenja". Mada ovaj kvadrat nekada povećava strasti i magnetsku privlačnost, pa posle svađa dolazi pomirenje i gužvanje svile :). Ako ste sami možete upoznati nekog ko će vam se najpre svideti fizički. Ovo su veze za jednu noć, ovo su veze koje krenu iz strasti. U isto vreme Sunce u Ovnu praviće kvadrat sa Marsom u Jarcu.  Još više besa, nervoze, ljutnje...još jača strast samo ova strast može biti vrlo destruktivna. Čuvjate se. Posebno u emotivnim i ljubavnim vezama. Budite oprezni i u odnosu sa decom, deca ljuta, nervozna, besna. Budite oprezni i sa autoritetima, roditeljima pre svih. Previše je ovde negativnih energija i ako je strast u pitanju. Ove nedelje će se sve dešavati na relaciji 8.kuća (Ovan) strast, sex i 5.kuća (Jarac) ljubav, deca. Budite generalno oprezni zbog Merkura vašeg vladara koji će biti retrogradan, njegov uticaj je na vas (i Blizance) nešto jači. Budite oprezni sa novcem moguće je da ćete trošiti više. Obratite pažnju na ljubavne odnose, ali i na decu. Možda i neke tajne budu aktuelne, tajne veze, posebno one koje su više povezane strašću (tajni ljubavnici).

VAGA: Sunce će ove nedelje preći u Ovna u vašu 7.kuću odnosa sa drugim ljudima, veza, partnerskih i svih drugih, braka, odnosa sa javnošću... Ovan je znak preko puta vašeg, sada će ulaskom Sunca u Ovna biti pokrenuti vaši odnosi sa ljudima. Tu u toj kući ćete zasijati i imati najviše energije. Poznato je da Vage vole partnerstvo i ovo je dobra priča za vas. Drugi ljudi će tokom ovog tranzita biti izvor vaše energije. Uživaćete u partnerskim odnosima, bili u vezi ili sami. Druženje i odnosi sa javnošću u porastu. Merkur i Venera u Ovnu najaviće proleće, najaviće lepu energiju kroz reči i komunikaciju sa ljudima "preko puta vas". Ako ste u vezi ili braku eto lepih poruka, lepih reči i lepe komunikacije u dvoje. Proleće u mislima, proleće u rečima, proleće u razgovoru. Uživajte sa partnerom i u razgovoru sa njim. Uživajte i u svim drugim vezama (porodičnim, prijateljskim, poslovnim). Merkur će krenuti u retrogradni hod i ovu priču malo preokrenuti. Kada Merkur krene retrogradno eto nevolje, nesporazuma, nejasnih situacija, laži, obmana, kašnjenja, pogrešnih reči i informacija. Ovo je ne baš najbolja komunikacija sa ljudima preko puta vas, posebno sa onima sa kojima ste u nekoj partnerskoj vezi. Moguće je i vraćanje partnera iz prošlosti, ne mora obavezno fizičko vraćanje ono da zakuca na vrata :), već vraćanje u mislima na vezu koju ste nekada imali. Iskoristite ovo vreme da revidirate neke stavove u vezi partnerstva i ljubavi. Krajem nedelje Venera u istoj kući praviće kvadrat sa Plutonom u Jarcu. Nevolje u raju! Ovu lepu priču mogao bi da pokvari strastveni i seksualni naboj. Intimni problemi. Ljubomora, opsesivnost, nerazumevanje i ono: sa tobom mi je teško, bez tebe još teže. Pripazite ako je tako, svaka svađa može završiti tamo gde ne treba. Ovo su i vrlo napeti porodični odnosi, posebno za one koji su u braku, jer Pluton je u 4.kući. Smirite strasti jer u isto vreme Sunce u Ovnu praviće kvadrat sa Marsom u Jarcu. Još nervoze, ali i besa, ljutnje. Možda negde i agresivnog ponašanja. Pripazite! Dom bi mogao da liči na bojno polje!!! Svađe i sa autoritetima, roditeljima pre svega. Ove nedelje će se sve dešavati na relaciji 7.kuća (Ovan) odnosi i veze i 4.kuća (Jarac) dom, porodica, privatno!!! Budite oprezni sa emocijama i novcem generalno jer je vaš vladar Venera ove nedelje i malo nervozna. Budite njaviše oprezni u domu i porodici, probajte da se suzdržite i sačuvate mir. Ako ste u dužoj vezi ili braku takođe! Budite oprezni i sa tajnama zbog retrogradnog Merkura, posebno ako ste u tajnoj vezi i sl.

ŠKORPIJA: Sunce će ove nedelje preći u Ovna u vašu 6.kuću svakodnevnog života i rutine, posla, poslovnih odnosa, zdravlja i zdravstvenih navika, higijene itd. Tu u toj kući Sunce će vam doneti najviše energije a i vi ćete tu zasijati i zablistati. Imate period pred vama da promenite loše navike ili učvrstite neke dobre navike, da se pobrinete o svom zdravlju, mada Sunce ovde donosi veću vitalnost. Dobra energija za dijete, fizičke aktivnosti, obanvljanje garderobe. Ovo je i period u kome će vam posao biti jako bitan, odnosi sa nadređenima, autoritetima. Dobra energija za posao kojim se bavite. Dokazivanje na poslu. Bićete baš vredni. Energije Ovna i Škorpije se ne slažu baš najbolje pa sve ovo ima i dozu napetosti dokle Sunce boravi u Ovnu. Merkur i Venera u Ovnu najaviće proleće, proleće stiže u vaš svakodnevni život, budite se posebno ako ste bili rob nekih navika. Proleće će zahvatiti i vašu radnu atmosferu i prostor. Vreme je za dobru komunikaciju na poslu, sa kolegama bolji odnosi. Poruke i emotivne i poslovne idu "kao voda". Lepe se poruke na sve strane, od zida do nekih tehničkih pomagala. Ako ste u vezi sa nekim na poslu ili preko posla bolji period za vas. Možda tek upoznate nekog preko posla. Merkur će krenuti u retrogradni hod i ovu priču malo preokrenuti u svakodnevni život, posao i zdravlje uneti pometnju. Kašnjenje, zastoje, ponavljanje nekih radnji i situacija, obnavljanje nečeg iz prošlosti. Vreme je da revidirate neke stavove iz ovih oblasti vašeg života. Moguće je i vraćanje neke prošlosti. Problemi sa birokratijom, papirima, dokumentima i poslovnim i u vezi zdravlja. Problemi na poslu pre svega u komunikaciji, ali i sa poslovnim dokumentima, pripazite da nešto ne zagubite. Dobro je za obnavljanje nekih pregovora od ranije, nije vreme za nove poslove, dovršite sve u vezi starih poslova. Uradite neke zdravstvene analize ponovo, budite strpljivi ako oni kasne. Ako vam se ne dopadnu analize, ponovite ih (RxMerkur). Krajem nedelje Venera u istoj kući praviće kvadrat sa Plutonom u Jarcu. Nevolje i emotivne i poslovne. Kvadrat ovde donosi nemir, nervozu, svađe, prepirke. Naelektrisana atmosfera, posebno u komunikaciji jer Pluton je u 3.kući. Nervozna emotivna priča ako je povezana sa poslom, ako nije onda je zbog vašeg ili partnerovog posla. Ljubomora, posesivnost, previše strasti. Nešto komplikovaniji odnos sa kolegama, previše intiman ili se zadire u intimu, previše nabijen strašću. Pluton je vaš vladar, pa može imati i elemente osvete. Vrlo napeta radna atmosfera. Teške reči, zajedljive, nekulturne, ironične i sve sa nekom seksualnom konotacijom. Smirite strasti jer u isto vreme Sunce u Ovnu praviće kvadrat sa Marsom u Jarcu. I Mars je vaš vladar pa je uticaj ove energije još jači i intezivniji. Prejake reči, oštre, duboke, one koje mogu da povrede. Moguće je i agresivno ponašanje vaše ili da trpite nečiju agresiju. Svađe na poslu, sa kolegama ali i sa onima "iznad vas" (šef, direktor). Neprilike u saobraćaju, ne psujte dok vozite :), ko zna ko je za drugim volanom. Mogući su i zdravstveni problemi, neke povrede i sl. Budite oprezni jer ovde su u "igri" vaši vladari! Ove nedelje sve će se dešavati na relaciji 6.kuća (Ovan) posao, zdravlje, navike i 3.kuća (Jarac) misli, komunikacija, saobraćaj itd. Budite posebno oprezni zbog Marsa i Plutona u Jarcu u vašoj 3.kući, suzdržite se u komunikaciji, vožnji!  Budite opreznii na poslu i sa zdravljem. Oprez je poželjan i oko nekih vaših tajni, emotivne prirode, tajni u partnerskim odnosima, odnosima sa javnoću! Zbog RxMerkura obratite pažnju na društvene odnose, prijateljstva, tuđ novac i podršku (krediti, sponzorstva, stipendije, pozajmice, partnerski novac...).

STRELAC: Sunce će ove nedelje preći u Ovna u vašu 5.kuću emocija, ljubavi, lepote, uživanja, zabave, kreativnosti, dece, odmora itd. Energija Strelca i Ovna se slažu, možete očekivati lep period dok Sunce prolazi Ovnom i vašom 5.kućom. Tu ćete imati najviše energije, tu ćete i zablistati. Uživajte u narednom periodu, budte sretni i zaljubljeni, više ako ste već zaljubljeni, ako niste mogućnost da se to dogodi je veća! Probudite se, proleće je tu... na najlepši mogući način. Pričajte o ljubavi, razmenjujte lepe reči, poruke, pisma. Razgovarajte sa emotivnim partnerom, ali i sa decom ako ih imate. Ako ne, možda je vreme da o toj temi i razmislite i popričate sa kim treba :). Živela ljubav! Merkur će krenuti u retrogradni hod i ovu priču malo preokrenuti. Merkur će ovde pokušati da unese zabunu, nejasne momente i komunikaciju, možda i neko razočarenje. Ne paničite, bolje je da revidirate neke ljubavne stavove, misli, komunikaciju. Moguća je i neka emotivna prošlost. Možda neka bivša ljubav ili ljubavnik "zakuca na vrata". Moguć je susret ali i samo vraćanje u vaše misli. Imate vremena da o svemu što predstavlja ova kuća još jednom razmislite, revidirate ponašanje, odnos prema ljubavi, deci...Ne donosite bitne odluke, sačekajte da Merkur krene direktno! Razgovarajte sa partnerom više i o svemu što vam se ne dopada a vuče korene od ranije. Ako ste sami, možda upoznate nekog ko će vam ličiti na neku staru ljubav. Ako se pojavi baš ta stara ljubav, budite oprezni i prvo rešite stare probleme i tek onda kada Merkur krene direktno krenite i vi u obnovljenu priču. Mada ko zna...krajem nedelje.Venera u istoj kući praviće kvadrat sa Plutonom u Jarcu. Pluton u vašoj 2.kući. Neke nevolje i problemi oko emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti. Problem je ako se ne osećate sigurno. Ljubavne svađe, ljubomora, nervoza. Problemi oko novca i zbog novca. Problemi nastaju kada nemate jedno...imate ljubav, novca fali, imate novca, fali ljubavi. Nije novac sreća, ali lakše je sa novcem. Nije ovo dugotrajan aspekt, pa bolje se suzdržite. U isto vreme Sunce u Ovnu praviće kvadrat sa Marsom u Jarcu. Još problema i mogućih svađa. Opet oko iste stvari, samo ovo je možda i ozbiljnije. Posebno ako zaista osećate da niste emotivno i materijalno sigurni i bezbedni. Svađe sa muškim članovima porodice, emotivnim partnerom, decom. Vrlo napeta energija. Moguć je i neki vid agresije. Ovde je moguća i svađa oko novca u poslu, oko zarade, a sve sa nekim od autoriteta (šef, direktor). Budite zaista oprezni. Ove nedelje sve će se dešavati na relaciji 5.kuća (Ovan) emocije, ljubav, deca i 2.kuća (Jarac) emotivna i materijalna sigurnost, lična zarada! Budite oprezni u tom materijalnom smislu i delu vašeg života, u poslovnom, ljubavnom životu. Pričuvajte i zdravlje, pre svega zbog nervoze. Budite oprezni i u partnerskim odnosima sve dokle je Merkur retrogradan!!!

JARAC: Sunce će ove nedelje preći u Ovna u vašu 4.kuću doma, porodice, porodičnih odnosa, privatnosti, roditelja, prošlosti. Sunce će ovu priču staviti u centar zbivanja. Tu ćete imati najviše energije i tu ćete želeti da zablistate. Mali problem je što se energije Jarca i Ovna ne vole baš puno, tako da ova priča može imati i malu ili veću dozu napetosti! Možda će vam dom na neki način crpeti ovu energiju. Ipak Merkur i Venera u Ovnu najaviće proleće, baš kroz ovu oblast života. Novi početak, priča na tu temu, ljubavni razgovori, ko zna neko će pričati o zajedničkom životu koji će krenuti ovog proleća :). Ovo su i lepe reči u domu, lepa komunikacija u porodici, lepe vesti i informacije. Međutim, Merkur će krenuti u retrogradni hod i to bi moglo malo da promeni ovu priču. uspori je, da dođe do kašnjenja, nesporazuma, nejasnih situacija. Nejasni porodični odnosi, nejasni privatni odnosi, ne najbolja komunikacija. Kvarovi u domu, majstori u kući. Ne kupujte nove aparate, bolje popravite stare, pa kada ova energija prođe kupite nove. Ova energija je ipak dobra za porodična okupljanja, posebno onih porodica koje su razdvojene. Dobra je da se malo zaviri u pršlost i da se revidiraju neki stavovi. Dobro je i za porodična sećanja. Krajem nedelje Venera u istoj kući praviće kvadrat sa Plutonom u Jarcu. Pluton u vašem znaku u vašoj 1.kući, nagoveštava neku ličnu nervozu, loše porodične odnose, posebno ako ste u braku ili dužoj vezi koja na brak liči (živite zajedno ili planirate zajednički život). Uvući će se neka ljubomora, posesivnost, previše strasti. Svađe u domu, svađe ljubavnika pre svega. Neko bi mogao da se naljuti, ode sve sa treskanjem vratima. Ne budite previše opterećeni, posesivni i ljubomorni, ni na člana porodice ni na partnera. U isto vreme Sunce u Ovnu praviće kvadrat sa Marsom u Jarcu. Mars u vašem znaku nije loša energija, samo ovako u kvadratu može da vas odvede u pogrešnom pravcu, posebno ako ne kanališete tu negativnu energiju. Ovo je vrlo destruktivna energija, agresivna i željna svađe i neprilika. Lako možete biti ili agresor ili žrtva. Budite posebno oprezni sve dok ova energija ne prođe!!! Suzdržite se i od svađa sa roditeljima, autoritetima u porodici. Očekuje vas i konjukcija Marsa sa vašim vladarem Saturnom nešto kasnije, ali ona je već prisutna, zaista budite oprezni!!! Ove nedelje sve će se dešavati na relaciji 4.kuća (Ovan) dom, porodica i 1.kuća (Jarac) vi lično, ego, karakter, vitalnost! Budite oprezni pre svega zbog svih planeta u vašem znaku, u porodičnim odnosima, u emotivnim, po pitanjima zdravlja dokle je Merkur retrogradan, najviše ipak zbog skorašnje konjukcije Marsa i Saturna u vašem znaku!!!

VODOLIJA: Sunce će ove nedelje preći u Ovna u vašu 3.kuću misli, uma, razuma, reči, komunikacije, saobraćaja, braće, sestara, komšiluka, kretanja....Sunce će ovde dati najviše energije i tu ćete u narednom periodu zablistati. Komunikacija generalno dolazi u centar zbivanja. Puno reči, komunikacije, pokreta, druženja. Energija Vodolije i energija Ovna se slažu, sarađuju pa je ova priča još lepša i bolja. Merkur i Venera u Ovnu najaviće proleće, gromoglasno, veselo kao što je i ova kuća, radoznalo, svestrano. Pričaćete o svemu, ali i o ljubavi. Pričajte što više, sa ljubavnim partnerom, vama bliskim osobama. Ovo su slatke, vesele reči, poruke, pisma. Proleće u porukama. Cvetaće cveće ali i vaše reči :). Iskoristite ovu energiju, ali Merkur će krenuti u retrogradni hod i malo će ovu priču preokrenuti. Negde na glavačke. Nesporazumi, "gluvi telefoni", pogrešne poruke, pisma, nespretna komunikacija. Kašnjenje, zastoji, nesporazumi. Male laži i obmane. Obnovite neku komunikaciju koja je od ranije zapela, ovo je dobra energija za tako nešto. Revidirajte misli, razmiljanja. Budite oprezni u saobraćaju, ne kupujte automobil ili neku tehniku (telefon i sl.). Ostavite to za period direktnog Merkurovog kretanja. Krajem nedelje Venera u istoj kući praviće kvadrat sa Plutonom u Jarcu. Pluton u vašoj 12.kući. Nevolje na ljubavnom planu, posebno ako ste u nekoj tajnoj priči. Ljubavne svađe, zbog ljubomore, posesivnosti. Jako intezivna ali neprijatna komunikacija. Neke tajne neće da budu tajne, pa problem zbog toga. Ako ste sami tajna, strastvena i komplikovana veza je pred vama. U isto vreme Sunce u Ovnu praviće kvadrat sa Marsom u Jarcu. Nezgodno je kada je Mars u 12.kući. Vrlo agresivna komunikacija, neprijatna, zajedljiva. Budite oprezni da ne postanete nečija žrtva, prvo kroz neko ogovaranje a onda i kroz neki postupak, situaciju. Čuvajte se mračnih i zatvorenih mesta. Ne ulazite u svađe sa nepoznatim ljudima, autoritetima, i ljudima iz tkz. senke. Problem je i što su Mars i Saturn (vaš drugi vladar) ovde u 12.kući, a nešto kasnije će biti i u egzaktnoj konjukciji!!! Budite zaista oprezni!!! Ove nedelje sve će se dešavati na relaciji 3.kuća (Ovan) misli, komunikacija i 12.kuća (Jarac) podsvest, tajne... Budite oprezni dokle god su napete energije u vašoj 12.kući, generalno u komunikaciji, u domu, porodici, odnosima sa ljudima (veze), javnost i sl. Dokle je Merkur retrogradan budite oprezni u ljubavnom životu, odnosu sa decom. 

RIBE: Sunce će ove nedelje preći u Ovna u vašu 2.kuću, materijalne i emotivne sigurnosti i bezbednosti, ličnih primanja (novac), odnosu prema vrednostima. Ovde u ovoj oblasti života imaćete najviše energije i tu ćete želeti da zablistate. Mali problem je što se energije Riba i energije Ovna ne slažu najbolje, pa vam ova oblast može i crpeti najviše energije. Vreme je za zaradu, bolja primanja, više novca, ali i više truda i utrošene energije za to. Merkur i Venera u Ovnu najaviće proleće, najaviće vam emotivnu i materijalnu sigurnost, više para i više trošenja. Poklanjaćete i primati poklone, nešto što je u vezi proleća. Poklon su i lepe reči, pismo, poruka. Mada vas bi najviše obradovala neka poruka da će para biti više nego do sada. Merkur će krenuti u retrogradni hod, i on bi mogao vašu finansijsku situaciju da preokrene. Sledi neko kašnjenje, plate, novca koji očekujete. Nesporazumi na tu temu, greške. U banci dobro pogledajte šta piše sitnim slovima, pažljivo upisujte cifre na računima. Ne pozajmljujte novac, bolje tražite novac koji vama duguju. Revidirajte generalno vaš odnos prema vrednostima (svake vrste), odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti, šta vredi u vašem životu a šta više ne vredi. Krajem nedelje Venera u istoj kući praviće kvadrat sa Plutonom u Jarcu. Pluton u vašoj 11.kući. Nervoza oko novca, neko ili vi previše trošite. Ljubavne svađe zbog materijalne i emotivne nesigurnosti. Problemi oko novca i zbog novca svađa. Iznenadne nepovoljne vesti. Svađe sa prijateljima opet oko novca. Svađe sa partnerom zbog prijatelja. Iznenadni prekidi veza. U isto vreme Sunce u Ovnu praviće kvadrat sa Marsom u Jarcu. Još svađa, ljutnje, besa....iznenada i na izgled bez pravog povoda. Svađe sa prijateljima, autoritetima, roditeljima. Moguć i neki vid agresije. Budite oprezni sa svima koji se predstavljaju kao prijatelji. Budite oprezni i na društvenim mrežama, od raznih "ludaka" koji se kriju iza ekrana! Čuvajte novac, ne pozajmljuj te ga, ne koristite šifre svojih kartica na internetu. Ove nedelje sve će se dešavati na relaciji 2.kuća (Ovan) novac, materijalno i 11.kuća (Jarac) prijatelji, grupe, društvene mreže... Budite oprezni najviše sa novcem, prijateljima. Budite oprezni u emotivnoj komunikaciji, sa zdravljem (manjak energije, pad energije), zbog RxMerkura budite oprezni u porodičnim odnosima, ali u odnosima sa ljudima, emotivnim, partnerskim i svim drugim!!!


Нема коментара:

Постави коментар