среда, 7. март 2018.

Neko to voli vruće....Venera u Ovnu od 07.marta do 31.marta

Sreda je, Merkurov dan....
Merkur juče prešao u Ovna....on danas nije zvezda programa :))). 
Danas je to Venera!!! 45 minuta posle ponoći i ona je prešla u Ovna i pridružila se Ovnu...negde na kraju Ovna tačno na 26* čeka ih Uran....I Venera kreće u novi ciklus...Jedan se sa Ribama završio, počinje novi....Nekako sa Merkurom i Venerom u Ovnu ulazimo u proleće pre samog proleća....Sve što sam pisala ovih dana o energiji Ovna ponovo je aktuelno!!!



Energija Ovna je prva energija u horoskopu...početak novog ciklusa je pred nama...ova energija nosi energiju novog početka, energiju brzine, brzih promena....Ima ova energija sirovu snagu, impulsivnost, borbenost, samopouzdanje, pionirski i avanturistički duh, nezavisnost, sposobnost preuzimanja rizika, izražen entuzijazam, suočavanje sa izazovima.....hrabrost da se stigne do zacrtanog cilja!!! Doneće nam ova energija dinamičnost, takmičarski duh, pionirski duh, neustrašivost... Ima ova energija i drugu stranu (sa negativnim aspektima) silovitost, netolerantnost, aroganciju, destruktivnost, naprasitost, nervozu, nemir, nedostatak takta!!!
Sve što je povezano sa Venerom (ljubav, emocije, lepota, kreativnost....materijalno), biće obojeno strastvenom, vatrenom energijom Ovna...Pre svega tu je direktniji pristup...ne baš izražena strpljivost :)))....Želećemo ljubav sada i odmah :))), ne juče, ne sutra :))).... I ne samo ljubav...rekoh sve što je vezano za Veneru!!! Ključna reč za Ovna je Ja sam....tako da je ovde u prvom planu pojedinac...Ja volim, Ja sam zaljubljen/zaljubljena.....Ja sam najvažnija osoba na svetu :))). Razmišljaće ova Venera i mi sa njom: Šta je najbolje za mene :)))
Ovan je prirodni vladar 1.kuće... 1.kuća (JA - Ličnost), mnogi će dakle poželeti da promene fizički izgled, ulepšavanje, šišanje :))...itd. Mnogi će poželeti da izgledaju atraktivnije, da privuku pažnju na sebe...Bićemo i mnogo aktivniji, željni pažnje, komplimenata :))). 


Venera u Ovnu Voli Vruće....ili sa Venerom u Ovnu: Neko to voli vruće!!! Probudiće se u ženama ratnice, muškarce će privlačiti takve žene....
Ona će pokrenuti i individualno stvaralaštvo, kreativnost...talente...
Vladar Ovna Mars, u vreme ulaska Venere u Ovna je u Strelcu, i za ceo boravak Venere u Ovnu bitan je i položaj Marsa (znaki aspekti)!!! 17.Marta Mars će preći u Jarca!!!
Venera u Ovnu će svakako prijati vatrenim znakovima: Ovnovima, Lavovima i Strelčevima!!!
Sve ostalo o Veneri u Ovnu:


Aspekti Venere u tranzitu kroz Ovna:
13.mart 13:39: Venera kvadrat Saturn
20.mart 05:02: Merkur konjukcija Venera
24.mart 00:16: Venera kvadrat Pluton
29.mart  02:47: Venera konjukcija Uran
31.mart  06:53: Venera ulazi u Bika

Isti put će prelaziti Merkur i Venera....iste će i aspekte praviti....dokle prolaze (tranzitiraju) kroz znak Ovna....
Prvi aspekt Merkura u Ovnu je kvadrat sa Saturnom u Jarcu, i Venerin prvi aspekt je kvadrat sa Saturnom u Jarcu....Razlika je u tome što će Merkur biti retrogradan (od 23.marta do 15.aprila) i što će ponoviti neke aspekte za razliku od Venere koja će i pre stići do Bika (31.marta)!!! I Merkura i Veneru posle izlaska iz Riba i ulaska u Ovna na tom putu čeka Saturn u Jarcu u kvadratu!!! I taj prvi nalet sveže, nove, pokretačke energije (Ovan) biće na neki način zaustavljen energijom ozbiljnog, odgovornog, praktičnog Saturna u Jarcu!!! To je neka granica, neki zid, neka kočnica na putu kroz silovitu energiju Ovna....Saturn kao da će reći i Merkuru i Veneri....stani, prikoči, zaustavi se malo.....ne žuri, ne srljaj....ima vremena!!! Saturn će doneti neku težinu (Saturn - kamen), neku hladnoću, strahove neke!!! Saturn se ovde nameće i kao autoritet...Hm....biće interesantno!!! 
I ako su relativno u isto vreme ušli u Ovna, egzaktan susret (konjukcija) između Merkura i Venere dogodiće se 20.marta!!! Merkur će posle toga "okrenuti leđa! Veneri, 23.marta će krenuti u retrogradni hod i njihov sledeći susret dogodiće se tek 15.oktobra 2018. (Merkur i RxVenera u Škorpiji na 8*!!!



Kada Venera boravi u Ovnu.....na neki način smo u problemu :))). Preko puta Ovna je Vaga, Venera vlada Vagom....i tako suprostavljene energije ćemo osetiti na neki način....Venera vlada i Bikom, tako da će i te kuće biti u nekom fokusu!!! Sa jedne strane veze (Vaga) sa druge strane uživanje, hedonizam, materijalizam, emotivna i materijalna bezbednost (Bik)!!!
Venera u Ovnu je na Marsovom terenu :))). Ovnom vlada Mars, a trenutno Venera tranzitira kroz Ovna...Ovu energiju Venere u Ovnu osetiće Ovnovi (Sunce u Ovnu), oni sa ASC - podznakom Ovna, nešto više od ostalih....Svi mi imamo negde Ovna u horoskopu kuću ili kuće, te kuće postaju atraktivnije, istaknutije u vreme Venerinog prolaska kroz njih!!!

Нема коментара:

Постави коментар