субота, 31. март 2018.

Pun Mesec je u Vagi, Venera je prešla u Bika....a meni se jede čokolada :)


Vrbica....

Subota je....Saturnov dan...
Saturn u Jarcu na 8* u konjukciji sa Marsom 7* u kvadratu sa Suncem 10*, RxMerkurom 13* u Ovnu!!! Danas i u kvadratu sa Mesecom u Vagi!!!



Danas je Pun Mesec u Vagi na 10*
Astrološki ovaj Pun Mesec u Vagi je opozicija Meseca u Vagi i Sunca u Ovnu!!!
Ima energiju Vage i Ovna i energiju Venere (vladar Vage) i energiju Marsa (vladar Ovna)....i samim tim u neki fokus stavlja naše odnose (Ovan-Vaga). Da li Venera i Mars ovde nagoveštavaju i nešto ličnije odnose, one emotivne, muško-ženske... Uglavnom da. Na neki način svi bi mogli da imamo te neke priče koje su vezane za odnos Venere i Marsa.

Ovde dominantna energija Ovna i Vage, Ovan - JA Vaga - TI (drugi). Mars i Venera (Ovan -Vaga), odnosi svih vrsta: partnerski, i emotivni, i prijateljski i porodični i poslovni i odnosi sa javnošću!!! Pun Mesec....nešto kao osvetljavanje nečega u tim odnosima...jer Pun Mesec i jeste to osvetljenje....Čega? Uglavnom nečega skrivenog. Ako Pun Mesec posmatramo kao kulminaciju...onda su to neki završetak i novi početak. A svaki Pun Mesec prati i Mlad Mesec...prvi posle ovog imaćemo 16.april 03:57: Mlad Mesec u Ovnu na 26* ili konjukciju Meseca i Sunca u Biku...novi početak!!! Pa sve ispočetka.....u krug!!!


Pun Mesec u Vagi 14:37 CET

Nije baš najidelaniji stepen na kom se PM nalazi....
Sunce u Ovnu je u kvadratu sa Marsom i Saturnom u Jarcu (Mars i Saturn u konjukciji)!!!
Mesec u Vagi je takođe u  kvadratu sa Marsom i Saturnom u Jarcu (Mars i Saturn u konjukciji)!!!
Sunce i Mesec u opoziciji, svi zajedno formiraju T-Kvadrat!!!
PM je energija kulminacije, ovako u T-Kvadratu to je prilično nervozna kulminacija!!!
Pisala sam već o konjukciji Marsa i Saturna i naglasila da sama konjukcija nije toliko teška naprotiv može da bude vrlo podsticajna, ali kada se ovako nađe u okruženju "neprijateljskih" energija u kvadratima sa planetama iz Ovna i Vage ona može pokazati svoju negativnu stranu na žalost...
Ova konjukcija je egzaktna 02.aprila, ali ovaj PM je okidač za buduća dešavanja i lično i globalno. Ovde je okidač za neke blokade, zastoj, zid neki...Ovo su frustracije, nervoza, nemir, strahovi....Prilično napeto!!! Napisala sam već negde: Zastanite, kao da ste ispred nekog nevidljivog znaka STOP!!! Ne mora ništa po svku cenu (energija Ovna), zastanite, razmislite, odmorite...Razmislite opet, ponovo, još jednom....razmotrite, resetujte se...RxMerkur konjukcija Sunce!!! Osvetleće simbolično ovaj PM neke stvari, neke informacije, neke istine...I ako je tek sutra ova konjukcija egzaktna (sa njom ulazimo u april) ona već deluje!!!


U priči o PM su i RxJMČ u Lavu i RxSMČ u Vodoliji!!! Oni su sa Suncem i Mesecom u dobrim odnosima (aspektima), JMČ u trigonu i SMČ u sekstilu!!! Dakle, izlaz uvek postoji!!! Ovde je priča o budućnosti (RxSMČ u Lavu) i priča o prošlosti (RxJMČ u Vodoliji), jedna nevidljiva raskrsnica a put birate vi!!! 
Zamislite da ste na nekoj raskrsnici!!! Zastanite (zbog svih negativnih energija T-Kvadrat), razmislite RxMerkur konjukcija Sunce, prošlost na jednoj strani, budućnost na drugoj (Mesečevi Čvorovi), dobri su aspekti....iz prošlosti uzmite ono najbolje i krenite ka budućnosti!!! Ako vas konjukcija Marsa i Saturna previše pritiska ne žurite....budućnost je svakako tu....samo vam možda treba više vremena...Možda vam već pomaže i konjukcija Venere i Urana od pre neki dan!!! Možda vam baš ona upravo pokazuje kojim putem treba da idete....gde je Uran tu je sloboda i oslobađanje od nečega ili nekog (već prema vašem horoskopu)


Tvoje su usne kao čokolada
Glumac Džoni Dep i glumica Žilijet Binoš imaju Veneru u Biku. 
Oboje igraju u filmu "Čokolada". Neobična prodavnica čokolade... i žena koja pravi slatkiše kojima je teško odoleti... i gde su sva ČULA na iskušenjima. 
Pogledajte ovaj film ako već niste :-))


Pun Mesec je u Vagi, Vagom vlada Venera, pa ona ima puno uticaja na priču o PM!!!
Ona je jutros u zoru malo posle svitanja prešla u Bika (06:53)!!!
Za mnoge je to dobra vest, jer Venera će sada da sarađuje sa energijom Jarca (sekstil), kao i sa energijom Riba (sekstil)!!!
To što je baš danas neposredno pre PM prešla u Bika je dobra vest :))
Bik je stabilna, čvrsta, praktična energija zemlje....Taman da se malo uspori (posle energije Ovna), da se više uživa...Da se prisetimo bika Ferdinanda i baš kao on zastanemo i pomirišemo neki cvet!!! Vreme je da se spojimo sa prirodom....
Venera u Biku: ja volim sigurnost...i ne volim promene...:))


Venera u tranzitu kroz Bika pravi neke aspekte:
07.april 15:36: Venera trigon Saturn
11.april 08:02: Venera trigon Mars
12.april 18:26: Venera sekstil Neptun
17.april 08:59: Venera opozicija Jupiter
17.april 15:03: Venera trigon Pluton
24.april 18:39: Venera ulazi u Blizancima

Očigledno je da će Venera uživati u tranzitu kroz Bika! Naravno ona već uživa jer je Bik njena kuća :)), onda slaže se sa planetama u Jarcu (Saturn, Mars i Pluton) sa njima će biti u sekstilu!!! Slaže se i planetama u Ribama (Neptun i Kiron) sa njima će takođe biti u sekstilu!!! To sa Kironom će biti ovako, on prelazi u Ovna 17.aprila, dotle su on i Venera u dobrom odnosu samo neće biti egzaktnog sekstila, međutim srešće se oni u sekstilu kada Venera pređe u Blizance! 
Jedino je u suprotnosti (opozicija) sa Škorpijom, mada to je ona priča suprotnosti se privlače!!! Sem toga u istom danu Venera će biti u opoziciji sa Jupiterom i u trigonu sa Plutonom, a Jupiter i Pluton su već u sekstilu....bez brige snaći će se Venera a i mi sa njom!!! 



Meni se od jutros jede čokolada :)))
Meni je Pun Mesec u Vagi (podznak sam Vaga) na osi 12/6 kuća....
Na iskušenju su neke moje navike....dugo ne jedem slatko pa tako dođe dan kao ovaj....Moja Venera je takva kada krene u nešto krene i da preteruje :)), kako znam da je tako ja se trudim da ne preterujem...ali to je ponekad ne moguće kada naiđu neki tranziti kao ovih dana.
Za mene je čokolada slatki greh :)), ne jedem slatko iz raznoraznih razloga ali danas mi se baš ali baš jede čokolada...Od slatkog u kući jedino imam med i steviu :)))
Pogledajte i ovo:

Nedeljni horoskop 26.mart - 2.april


ne gledaj me, mili moj, nisam čokolada...


Нема коментара:

Постави коментар