понедељак, 5. март 2018.

Šta rade zvezde u periodu od 05.marta do 12.marta...

Šta rade zvezde u periodu od 05.marta do 12.marta...

06.mart 08:34: Merkur ulazi u Ovna

07.mart 00:45: Venera ulazi u Ovna
08.mart 04:56: Merkur ulazi u retrogradnu senku sa 4* Ovna
09.mart 05:46: Jupiter kreće retrogradni hod sa 23* Škorpije 
11.mart 08:00: Merkur kvadrat Saturn
11.mart 12:22: Mars trigon Uran
11.mart 12:56: Sunce sekstil Pluton





U ovu nedelju ulazimo sa konjukcijama Merkura, Venere i Kirona u Ribama, koje su se dogodile egzaktno oko ponoći!!! Naravno tu je i konjukcija Sunca i Neptuna!!! U ovu nedelju ulazimo sa energijom Riba koja je u vrhuncu....Skoncentrisana energija i vrlo intezivna....
http://zvezdanindnevnik.blogspot.rs/2018/03/susreti-na-nebususreti-na-zemljio-nekim.html





Već u utorak to će se promeniti.....ulaskom Merkura u Ovna, u sredu za njim će Venera preći u Ovna, tako da će mnogi od nas :))), odahnuti jer će se smanjiti uticaj energije Riba!!! Iskreno ja jedva čekam, što je mnogo, mnogo je :))). Radujem se energiji Ovna, pre svega jer sam kombinacija Lav/Vaga a oni se slažu sa energijom Ovna....ali ne samo zbog toga.
Energija Ovna je prva energija u horoskopu...početak novog ciklusa je pred nama...ova energija nosi energiju novog početka, energiju brzine, brzih promena....Ima ova energija sirovu snagu, impulsivnost, borbenost, samopouzdanje, pionirski i avanturistički duh, nezavisnost, sposobnost preuzimanja rizika, izražen entuzijazam, suočavanje sa izazovima.....hrabrost da se stigne do zacrtanog cilja!!! Doneće nam ova energija dinamičnost, takmičarski duh, pionirski duh, neustrašivost... Ima ova energija i drugu stranu (sa negativnim aspektima) silovitost, netolerantnost, aroganciju, destruktivnost, naprasitost, nervozu, nemir, nedostatak takta!!!
Merkur i Venera menjaju znak ove nedelje, Jupiter usporava, sprema se za retrogradni hod....U Škorpiji je od 10.oktobra 2017.!!!
Jupiter je direktan još od 09.juna 2017. (tada je bio u Vagi na 13*)


06.mart 08:34: Merkur ulazi u Ovna

Merkur u Ovnu (tranzitni)


07.mart 00:45: Venera ulazi u Ovna

Prelazak Merkura i Venere u Ovna, za mnoge će značiti da će misliti, govoriti, pisati....itd brže, ali i voleti brže, hrabrije, otvorenije....Malo će nam trebati vremena da se naviknemo na nove energije....taman dokle se Merkur i Venera "osuše" od silne vode (Ribe)....Kako uđu u energiju Ovna i Merkur i Venera želeće sve sada i odmah!!!
Merkur će već u nedelju praviti prvi aspekt, kvadrat sa Saturnom....prve muke nebeskog glasnika, koji će naići na "kočnicu" Saturna!!! Kao da će mu Saturn reći: Prikoči, gde si požurio...:)).
Venera će prva napustiti ovu energiju već 31.marta, Merkur će zbog retrogradnog kretanja duže ostati u Ovnu sve do 13.maja!!!



I samo što je prešao u Ovna, Merkur će u četvrtak ući u retrogradnu senku....Merkur nas zapravo priprema za ono što će doći a to je njegov Merkurovo retrogradno kretanje!!!
Merkur ulazi u retrogradnu senku sa 4* Ovna, u retrogradni ciklus kreće sa 16* Ovna - 23.marta!!!
Pripremite se za ono što dolazi:
Merkur će do 13.maja, boraviti u nekoj kući ili kućama u vašem horoskopu, te oblasti života biće bitne posebno u vreme retrogradnog kretanja!!!



Pored smene energija....prelaska Merkura i Venere iz Riba u Ovna, još jedan događaj je bitan ove nedelje.....u petak Jupiter u Škorpiji sa 23* kreće u svoj redovni retrogradan ciklus!!! Posle osam meseci direktnog hoda, Jupiter kreće u retrogradni hod, tako da je taj događaj svakako jedan od važnijih i ove nedelje i ovog meseca!!! Vrlo je bitna kuća u kojoj se trenutno nalazi Jupiter u Škorpiji na 23*!!! Ta kuća je oblast života gde će se događati neke promene!!! Do 10.jula 2018. Jupiter će se vratiti na 13* Škorpije!!! Vrlo je moguće da će preći iz jedne kuće u drugu (unazad) tako da će i taj prelazak biti bitan!!!

U nedelju nas čekaju aspekti planeta koje će kraj nedelje učiniti vrlo zanimljivim...u istom danu, tri različita aspekta: kvadrat, trigon i sekstil: Merkur kvadrat Saturn, Mars trigon Uran i Sunce sekstil Pluton!!! Merkur samo što je prešao u Ovna, već nailazi na prvu prepreku, formiraće kvadrat sa Saturnom u Jarcu!!! Možda je dobro da malo prikočite!!! Mada istog dana Mars u Strelcu na 26* biće u vatrenom trigonu sa Uranom u Ovnu i teško će biti to sa kočenjem!!! I Sunce u još uvek u Ribama biće u sekstilu sa Plutonom u Jarcu na 20*!!! Prilično snažne energije koje pozivaju na promene (Uran - sloboda, Pluton - čišćenje)!!! Ništa strašno...kao i bezbroj puta do sada energije koje zbunjuju....a na nama je da biramo!!!
http://zvezdanindnevnik.blogspot.rs/2018/03/zvezde-u-martu.html 





Нема коментара:

Постави коментар