понедељак, 16. април 2018.

Nedeljni horoskop od 16.aprila do 23.aprila...



16.april 03:57: Mlad Mesec u Ovnu na 26*
17.april 08:59: Venera opozicija Jupiter
17.april 10:09: Kiron ulazi u Ovna
17.april 15:03: Venera trigon Pluton
18.april 03:47: Saturn kreće retrogradni hod sa 9* Jarca 
18.april 16:00: Sunce konjukcija Uran
20.april 05:12: Sunce ulazi u Bika
20.april 16:13: Uran ulazi u retrogradnu senku sa 28* Ovna
22.april 17:26: Pluton kreće retrogradni hod sa 21* Jarca 
Još jedna nedelja ispunjena zvezdanim dešavanjima je pred nama...U ovu nedelju ulazimo vrlo pompezno....juče je Merkur u Ovnu krenuo direktno, noćas je bio Mlad Mesec u Ovnu...Ovaj Mlad Mesec je jedan od najneizvesnijih zbog konjukcije sa Uranom koji je polako ali sigurno spreman za prelazak u Bika (15.maj)....Još je interesantniji zbog Merkurovog direktnog kretanja u isto vreme....U jednoj rečenici: Očekujte neočekivano!!!
Ovo su bitne vesti u astro svetu....Ali ima ih još....

U utorak nekoliko događaja: jedan je posebno bitan, Kiron će iz Riba preći u Ovna...i dokle se Sunce i Uran spremaju da napuste ovu energiju Kiron eto posle mnogo godina ponovo ulazi u Ovna, prvi put posle 1968.godine!!! Kiron će boraviti u Ovnu od 17.aprila 2018. do 14.aprila 2027. Kiron će biti retrogradan od 05.jula sa 2* Ovna, vraća se u Ribe 26.septembra, direktno kreće 09.decembra sa 27* Riba,  ponovo ulazi u Ovna 18.februara 2019.
Ako ste rođeni između 1969 i 1977. doživećete Kironov povratak....(povratak na oko 50 godina)
Ulaskom Kirona u Ovna (Ovan prvi znak zodijaka) kreće njegov novi ciklus!!! Ako ste na neki način "zaglavili" u nekoj svojoj boli (Kiron) sada je vreme da krenete ispočetka...u energiji Ovna Kiron ima priliku da pronađe nove načine i vi sa njim za sve ono što vam je donelo bol i patnju...
Istog dana Venera u Biku je u opoziciji sa RxJupiterom u Škorpiji....ove energije su suprostavljene jedna drugoj: obe planete važe za planete sreće...Venera - mala i Jupiter - velika, ovako suprostavljene pružaju nam priliku da napravimo ravnotežu između materijalnog (Venera u Biku), i duhovnog (Jupiter u Škorpiji)...najkraće: ove energije poručuju uživajte (u ljubavi, materijalnom...) ali nemojte preterivati...U isto vreme da nas malo zbune Venera u Biku i Pluton u Jarcu biće u trigonu i to pred samo Plutonovo retrogradno kretanje... Posle Mladog Meseca u Ovnu ovo su energije koje će nas takođe prodrmati ...RxJupiter je tu da proširi nešto što već postoji i traje...Pluton daje energiju promena, pročišćenja, regenracije....Ljubavni život (ali i finansijski) ponovo u žiži interesovanja!!!

U sredu još bitnih događaja: Saturn u Jarcu kreće u svoj prvi retrogradni hod od kako je ušao u Jarca (redovni retrogradni ciklus - pa nema mesta panici)!!! Jedan mali podatak: Saturn je poslednji put bio retrogradan u Jarcu 1991.godine). Gde god da nam se nalazi Tran Saturn to je oblast života gde je potrebno da se naučimo strpljenju!!! Saturn je vreme...retrogradni Saturn nam daje vremena da obnovimo nešto, završimo, dovršimo...lagano i na tenane što se kaže :)). Ako ne spadate u baš najstrpljivije ljude ovo je period u kome se možete naučiti strpljenju...možete ili morate ODLUČITE SAMI!!! Kao i kod svakog retrogradnog kretanja ovo je vreme za opet, ponovo...za preispitivanje, reorganizaciju, reviziju....za sve što ima prefiks RE....Imate vremena: Saturn će biti retrogradan od 18.aprila do 06.septembra ove godine, a preći će od 9* Jarca do 2* Jarca....Dakle preći će put kojim je već išao!!! 
Istog dana Sunce i Uran u konjukciji na 28* Ovna...ovo je njihov poslednji susret u Ovnu pa je samim tim i jako bitan. Bitan je i zbog činjenice da se događa ubrzo posle Mladog Meseca u Ovnu i energije novog početka....njihova konjukcija donosi faktor iznenađenja i rečenicu Očekujte neočekivano stavlja u prvi plan!!! Ovde je bitno i to što će Sunce ubrzo posle ovog susreta preći u Bika, Uran će takođe preći u Bika ali 15.maja a oni će se sledeći put susresti u konjukciji 22.aprila 2019. godine na 2* Bika!!! Ova sadašnja konjukcija u Ovnu na 28* je jako bitna jer nam otvara energiju promena, novog početka (sa faktorom iznenađenja)....ali imajte na umu da je svaki početak zapravo kraj nečega!!! Uran je jako nepredvidljiva planeta...konjukcije uvek imaju i dobru i manje dobru energiju...na kolektivnom nivou možemo svašta očekivati....Evo jedna mala digresija: Donald Trump ima u svom natalnom horoskopu (životni) ovu konjukciju Sunca i Urana u Blizancima!!! Čovek je više nego nepredvidljiv!!! Vladar Blizanac Merkur mu je u Raku u kvadratu sa RxNeptunom u Vagi....vrlo lukav i prepreden um...vrlo konfuzan um, podložan obmanam, prevarama, teorijama zavera, skandalima...!!!

U petak Sunce će preći u Bika...Srećan rođendan svim Bikovima!!! Ovo je period bujanja prirode, cvetanja...proleće u zamahu!!! Ovo je period vraćanja prirodi, spajanja sa prirodom...ovo je period emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti... zapravo period u kome će nam oni biti jako bitni!!! Istog dana Uran u Ovnu ulazi u retrogradnu senku!!!

U nedelju poslednji ali vrlo bitan događaj je Plutonovo retrogradno kretanje...Pluton će biti retrogradan od 22.aprila do 01.oktobra ove godine, preći će od 21* Jarca do 18* Jarca, dakle preći će put kojim je već išao!!!  Vreme je za veliko prolećno čišćenje...Ovu energiju promene kretanja ćemo u to vreme osetiti najjače!!! Pluton nam nudi energiju promena - suštinskih promena, regeneraciju i transformaciju...On nas vraća u prošlost da dovršimo nedovršeno....U tom procesu imajte na umu da ono što izgleda kao KRAJ je zapravo samo novi POČETAK!!!

O svim aspektima, tranzitima vše ovde:


Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)

OVAN: Mlad Mesec je u vašem znaku (1.kuća), što je velika prilika da krenete u nove priče - novi početak! Vreme je za nove ciljeve!!! U vaš znak će u utorak preći Kiron gde će boraviti do 2027. godine. Kako je u vašem znaku vi ćete ovu energiju rana, bola i leka osetiti više od ostalih. U utorak Venera u Biku u vašoj 2.kući biće u opoziciji sa RxJupiterom iz 8.kuće i u trigonu sa Plutonom iz 10.kuće, probudiće se vaši sistemi vrednosti (2.kuća) i vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti. Pripazite da ne uđete u preterivanje, u nerazumne troškove, ako krenete u šoping ostavite kući kreditne kartice. Mada sa druge strane ima nagoveštaja bolje finansijske situacije preko kaarijere. Što se ljubavi tiče razmislite šta vas čini srećnim da li je to kombinacija emocija i materijalnog. Ako ste u vezi pokušajte da ne mešate ljubav i novac (moje, tvoje, naše...). Ako niste u vezi postoji mogućnost da upoznate nekog ko vam osim strasti može pružiti i emotivnu i materijalnu sigurnost i bezbednost.
U sredu Saturn u Jarcu kreće u retrogradni hod u vašoj 10.kući i vreme je za reorganizaciju u karijeri, društvenom statusu i položaju, odnosu prema autoritetima, roditeljima.. Vreme je da ponovo utvrdite ciljeve i da ponovo pređete neke lestvice! Bićete sigurno u raznim iskušenjima i na raznim testovima, preipitajte sve da bi kasnije lagano mogli krenuti napred (od 06.septembra). Istog dana Sunce i Uran u vašem znaku u vašoj 1.kući su u konjukciji i vama je otvorena još jedna prilika (posle Mladog Meseca u vašem znaku) za novi početak sa nekim faktorom iznenađenja! Imajte na umu da ono što izgleda kao kraj je zapravo novi početak! Ova konjukcija je jako bitna jer će Sunce (ranije) i Uran (kasnije - 15.maj) preći u Bika u vašu 2.kuću i tu oblast života staviti u prvi plan!!!
U petak Sunce napušta vaš znak prelazi u Bika u vašu 2.kuću i priča o materijalnoj i emotivnoj bezbednosti postaje još intezivnija. Sunce u istom znaku i kući sa Venerom ovu priču stavlja u prvi plan! 
U nedelju Pluton u Jarcu kreće u retrogradni hod u vašoj 10.kući i vreme je za reorganizaciju u ovoj oblasti života, vreme je za veliko prolećno čišćenje i suštinske promene kada za to dođe vreme!
Obratite pažnju ove nedelje su na vidiku velike promene za vas lično (Ovan-1.kuća) - Mlad Mesec, konjukcija Sunca i Urana, obratite pažnju na vaš materijalni i emotivni status (2. i 8.kuća) - Venera u Biku i njeni aspekti, na vaš položaj i status u karijeri i društvu (10.kuća) - Saturn i Pluton kreću retrogradno...ove nedelje to su oblasti života gde je potrebno da obratite pažnju!!! Reorganizacija i preispitivanje slede u vašoj 10.kući zahvaljujući Saturnu i Plutonu, budite svesni da je svaki kraj zapravo novi početak!!! Sunce u Biku u vašoj 2.kući ovu kuću stavlja u prvi plan u narednih mesec dana!!!

BIK: Mlad Mesec u Ovnu u vašoj 12.kući nagoveštava neki novi početak, pred vama je vreme kada ćete neke snove krenuti da realizujete, a neke tajne vas više neće toliko opterećivati! Vreme je da osvestite sve što je skriveno, bilo u vašoj podsvesti, bilo ono što zaista krijete. Kiron prelazi u utorak u Ovna u istu kuću, dolazi vreme u kome ćete se baviti na novi način vašim ranama, vreme u kome ćete pronalaziti novi lek za stare rane. Kiron će u Ovnu boraviti do 2027.godine! U utorak Venera u vašem znaku i vašoj 1.kući (blago vama) biće u opoziciji sa RxJupiterom iz 7.kuće i u trigonu sa Plutonom iz 9.kuće, probudiće vaš odnos sa onima preko puta vas (partner i ostali vama bitni ljudi) kao i vaš pogled na svet i okolinu, moral, etiku, pravdu i sl. Na iskušenju su vaši lični sistemi vrednosti, odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti. Pokušajte da pronašete balans u odnosima i ljubavnim i drugim i krenite da zajedničkim snagama promenite nešto. Možda i da negde otputujete u dvoje ili isplanirate neki budući put negde daleko. Ili ćete možda kao većina ove energije iskoristiti da u zajednici sa nekim (ili sami ako je to vaš emotivni status) sanjate neki san i proširite vidike. 
U sredu Saturn u Jarcu kreće u retrogradni hod u vašoj 9.kući, vreme je za reorganizaciju vašeg tkz višeg uma, vašeg pogleda na svet, filozofiju života, životnih vidika, daljina, obrazovanja, putovanja, morala, etike, pravde, duhovnosti! Vreme je da nešto dovršite! Bićete u raznim iskušenjima i testovima, preipitajte sve da bi kasnije mogli krenuti napred (od 06.septembra). Istog dana Sunce i Uran u Ovnu u vašoj 12.kući su u konjukciji, posle Mladog Meseca ovde moguća su razna iznenađenja, otkrivanje nekih tajni ili nečeg što ste potisnuli. Ovo je nešto što prethodi ulasku Sunca ranije i Urana kasnije (15.maj) u vaš znak i imaće bitnu ulogu u vašem životu!!! 
U petak Sunce napušta Ovna i prelazi u vaš znak u vašu 1.kuću. Slavićete Bikovi svoje rođendane (solarne povratke), bićete nešto više od ostalih povlašćeni jer ulaskom Sunca u vaš znak počinje vladavina Bika (blago vama). 
U nedelju Pluton u Jarcu kreće u retrogradni hod u vašoj 9.kući i vreme je za reorganizaciju u ovoj oblasti života, vreme je za veliko prolećno čišćenje i suštinske promene kada za to dođe vreme!
Obratite pažnju ove nedelje na Veneru i njene aspekte, ona je vaš vladar, ona će vršiti najveći uticaj na vas Bikove (i Vage). Obratite pažnju na vaš sektor tajni, podsvesti, "ostave" - 12.kuća, tu su veće promene zbog Mladog Meseca u Ovnu ali i konjukcije Sunca i Urana. Reorganizacija i preispitivanje slede u vašoj 9.kući zahvaljujući Saturnu i Plutonu!!! Ulaskom Sunca u vaš znak bićete nešto povlašćeniji od ostalih znakova!!!

BLIZANCI: Mlad Mesec u Ovnu u vašoj 11.kući nagoveštava energiju novog početka, za vas negde u nekoj formi lepog iznenađenja. Vaš društveni život (11.kuća), prijateljstva, grupe kojima pripadate, vaše želje, nadanja, nove mogućnosti kreću novim tokom (novi ciklus). Kiron prelazi u utorak u Ovna u istu kuću, dolazi vreme u kome ćete se baviti na novi način vašim ranama, vreme u kome ćete pronalaziti novi lek za stare rane. Kiron će u Ovnu boraviti do 2027.godine! U utorak Venera u Biku u vašoj 12.kući biće u opoziciji sa RxJupiterom iz 6.kuće i u trigonu sa Plutonom iz 8.kuće, probudiće neke vaše emotivne i ljubavne tajne, nešto skriveno od drugih (ili od vas), probudiće i vaš svakodnevni život, posao, zdravlje, navike ali u nekoj formi preterivanja, pa budite oprezni! Čuvajte zdravlje pre svega. Mada sa druge strane Pluton vam nudi mogućnost promena, regeneracije i transformacije (kraj i početak). 
U sredu Saturn u Jarcu kreće u retrogradni hod u vašoj 8.kući, vreme je za reorganizaciju ove oblasti vašeg života, intime, strasti, tkz tuđeg novca i podrške..Ovo je i kuća kriza ali i regeneracije i transformacije kroz neke životne lekcije (Saturn) koje ćete možda morati ponovo da prođete. Možda ćete se suočiti i sa nekim strahovima od ranije. Budite hrabri jer ovo su iskušenja i testovi koje morate proći da bi kasnije krenuli napred (od 06.septembra). Istog dana Sunce i Uran u Ovnu u vašoj 11.kući su u konjukciji, posle Mladog Meseca još raznih iznenađenja u u vašem društvenom i socijalnom životu. Vi zaista možete očekivati neočekivano! Ovo je samo uvod u prelazak ranije Sunca i kasnije (15.maj) Urana u vašu 12.kuću u vašu oblast života koja će uskoro postati jako bitna za vas i neko vreme biti u prvom planu!
U petak Sunce napušta Ovna i prelazi u Bika u vašu 12.kuću i to je to...u narednih mesec dana ova oblast je ta gde ćete želeti da zasijate, gde ćete imati najviše energije i samopouzdanja, moguće su neke tajne ili povlačenje. 
U nedelju Pluton u Jarcu kreće u retrogradni hod u vašoj 8.kući i vreme je za reorganizaciju u ovoj oblasti života, vreme je za veliko prolećno čišćenje i suštinske promene kada za to dođe vreme!
Obratite pažnju ove nedelje na vaš društveni sektor - 11.kuća, sve zbog Mladog Meseca i konjukcije Sunca i Urana. Obratite pažnju na zdravlje i navike zbog Venere i njenih aspekata. Reorganizacija i preispitivanje slede u vašoj 8.kući zahvaljujući Saturnu i Plutonu!!! Zbog njihovog položaja (8.kuća) budite svesni da je svaki kraj zapravo novi početak!!! Kuća tajni, podsvesti...biće u narednih mesec dana zbog Sunca jako bitna!

RAK: Mlad Mesec u Ovnu u vašoj 10.kući i energija novog početka, priča o karijeri dobiće nove šanse. Novi početak u karijeri, nove šanse za društveni status i položaj i način na koji vas drugi vide! Otvorene su vam razne mogućnosti u ovoj oblasti života! Kiron prelazi u utorak u Ovna u istu kuću, dolazi vreme u kome ćete se baviti na novi način vašim ranama, vreme u kome ćete pronalazit novi lek za stare rane. Kiron će u Ovnu boraviti do 2027.godine! U utorak Venera u Biku u vašoj 11.kući biće u opoziciji sa RxJupiterom iz 5.kuće i u trigonu sa Plutonom iz 7.kuće, probudiće se vaš emotivni i ljubavni život (5.i 7.kuća), moguća su razna iznenađenja, pitanja ko daje više na relaciji vaša ljubav i vi, moguća su preterivanja, preterana očekivanja pa i razočarenja. Međutim sa druge strane Pluton nudi promene ako ste za njih spremni. Možda neki kraj i neki početak. Ovo su suštinske promene u vašim vezama, naravno ako ste u vezi, ako niste moguć je neki strastveni susret i možda nova veza!  
U sredu Saturn u Jarcu kreće u retrogradni hod u vašoj 7.kućivreme je za reorganizaciju ove oblasti vašeg života, veza, odnosa, partnerstva, javnosti, ugovora...Vreme je da nešto dovršite, da se suočite sa partnerom ako ste u vezi ili da se suočite sami sa sobom ako ste sami (zašto ste sami). Ovo je test i iskušenje kroz koje morate proći da bi kasnije krenuli napred (od 06.septembra). Istog dana Sunce i Uran u Ovnu u vašoj 10.kući su u konjukciji, posle Mladog Meseca i novog početka još iznenađenja u ovoj oblasti života. Nove mogućnosti u karijeri, nešto iznenada i originalno. Ovo je samo uvod u prelazak Sunca ranije i Urana kasnije (15.maj) u vašu 11.kuću, ta oblast života uskoro postaje jako bitna za vas, najpre ulaskom Sunca a kasnije i ulaskom Urana! 
U petak Sunce napušta Ovna i prelazi u Bika u vašu 11.kuću u narednih mesec dana to je oblast života u kojoj ćete želeti da zasijate, gde ćete imati najviše energije i samopouzdanja, volje i želje za druženjem, sa starim i novim prijateljima, ovo su i nove želje, nadanja, iznenadna dešavanja! 
U nedelju Pluton u Jarcu kreće u retrogradni hod u vašoj 7.kući i vreme je za reorganizaciju u ovoj oblasti života, vreme je za veliko prolećno čišćenje i suštinske promene kada za to dođe vreme!
Obratite pažnju ove nedelje na vaš položaj i status u društvu, na vašu karijeru, odnos prema autoritetima itd... sve zbog Mladog Meseca i konjukcije Sunca i Urana u ovoj oblasti vašeg života. Mesec je vaš vladar pa je sve ovo još bitnije! Obratite pažnju i na vaš ljubavni i partnerski život zbog Venerinih aspekata. Reorganizacija i preispitivanje slede u vašoj 7.kući zahvaljujući Saturnu i Plutonu, budite svesni da je svaki kraj zapravo novi početak!!! Zahvaljujući Suncu u vašoj 11.kući u narednih mesec dana ovo je jako bitna oblast za vas!

LAV: Mlad Mesec u Ovnu u vašoj 9.kući, i mogućnost novog početka...očekuju vas novi životni vidici, avanture, negde vas čeka nova sreća i novi životni ciklus. Kiron prelazi u utorak u Ovna u istu kuću, dolazi vreme u kome ćete se baviti na novi način vašim ranama, vreme u kome ćete pronalazit novi lek za stare rane. Kiron će u Ovnu boraviti do 2027.godine! U utorak Venera u Biku u vašoj 10.kući biće u opoziciji sa RxJupiterom iz 4.kuće i u trigonu sa Plutonom iz 6.kuće, probudiće se vaša priča kuća - po'so...i obrnuto. Potrebna vam je ovde ravnoteža, ne birati strane. Moguć je neki problem na relaciji posao - kuća, nešto ljubavne i emotivne prirode. Da li zbog posla-karijere trpe emocije i obrnuto. Međutim sa druge strane Pluton nudi mogućnost promene, promene u navikama, poslu, zdravlju u ljubavnom životu. Pokušajte da uskladite vaš emotivni i poslovni deo života. Nekome sledi možda ljubav preko posla ili karijere.  
U sredu Saturn u Jarcu kreće u retrogradni hod u vašoj 6.kućivreme je za reorganizaciju ove oblasti vašeg života, svakodnevnog života i navika, posla, zdravlja...Vreme je da proverite svoje zdravlje, da dovršite neke poslove, da prođete neka iskušenja i testove da bi kasnije mogli mirno da krenete napred (od 06.septembra)! Istog dana Sunce i Uran u Ovnu u vašoj 9.kući su u konjukciji, posle Mladog Meseca i novog početka, još iznenadnih dešavanja u ovoj oblasti života. Možda se odlučite za neko putovanje (u budućnosti), za neko obrazovanje (nešto novo ili nadogradnja), možda promenite svoj odnos prema svetu i okolini. Ovo je jako bitno jer posle ove konjukcije prvo Sunce a kasnije i Uran (15.maj) prelaze u vašu 10.kuću koja će biti jako bitna oblast vašeg života. 
U petak Sunce napušta Ovna i prelazi u Bika u vašu 10.kuću u narednih mesec dana to je oblast života u kojoj ćete želeti da zasijate,  gde ćete imati najviše energije i samopouzdanja, volje i želje za nove poslovne uspehe i poduhvate. Želećete da svi vide kako se dobro osećate.
U nedelju Pluton u Jarcu kreće u retrogradni hod u vašoj 6.kući i vreme je za reorganizaciju u ovoj oblasti života, vreme je za veliko prolećno čišćenje i suštinske promene kada za to dođe vreme!
Obratite pažnju ove nedelje na vaše snove, ideale, životnu filozofiju i vidike, daljine...obrazovanje, putovanja, misli (optimizam) sve zbog Mladog Meseca i konjukcije Sunca i Urana u ovoj oblasti vašeg života. Tu negde je otvorena energija novog početka. Sunce je vaš vladar pa je sve ovo još bitnije za vas. Obratite pažnju i na priču o kući, poslu i zdravlju, Venera i njeni aspekti su takvi da će se tu nešto događati. Reorganizacija i preispitivanje slede u vašoj 6.kući zahvaljujući Saturnu i Plutonu, budite svesni da je svaki kraj zapravo novi početak!!! Sunce vaš vladar prelazi u Bika i u vašu 10.kuću ona će biti jako bitna u narednih mesec dana!!!

DEVICA: Mlad Mesec u Ovnu u vašoj 8.kući i energija novog početka otvaraju vam mogućnost regeneracije i transformacije, nekih suštinskih promena. Tu su i nove mogućnosti u sferi tkz tuđeg novca i podrške. Partnerov novac, pozajmice, krediti, stipendije, sponzorstvo...itd. Kiron prelazi u utorak u Ovna u istu kuću, dolazi vreme u kome ćete se baviti na novi način vašim ranama, vreme u kome ćete pronalazit novi lek za stare rane. Kiron će u Ovnu boraviti do 2027.godine! U utorak Venera u Biku u vašoj 9.kući biće u opoziciji sa RxJupiterom iz 3.kuće i u trigonu sa Plutonom iz 5.kuće, probudiće se energija preterivanja, od euforije do pada raspoloženja (9/3.kuća). Preterani optimizam, preterana očekivanja, preterana komunikacija! Međutim sa druge strane Pluton nudi mogućnost promene kroz trasformaciju nekog ljubavnog odnosa. Više strasti više zajedništva, vraćanje na istu "talasnu dužinu" naravno ako ste u ljubavnoj vezi. Ako niste mogućnost upoznavanja nekog za koga ćete pomisliti da je vaša idelana polovina! 
U sredu Saturn u Jarcu kreće u retrogradni hod u vašoj 5.kućivreme je za reorganizaciju ove oblasti vašeg života, emocije, ljubavne veze, uživanje, zabava, kreativnost, deca...Vreme je za iskušenja i testiranja u ovoj oblasti života da bi kasnije mogli da krenete napred (od 06.septembra). Vreme je i da se neke stvari završe i dovrše. Istog dana Sunce i Uran u Ovnu u vašoj 8.kući su u konjukciji, posle Mladog Meseca i novog početka, još iznenadnih dešavanja u ovoj oblasti života. Moguć je neki vid oslobađanja, regeneracije i transformacije ali sa onom pričom da ono što izgleda kao kraj je zapravo novi početak. Ova konjukcija je jako bitna jer će najpre Sunce a kasnije i Uran (15.maj) preći u Bika i u vašu 9.kuću koja će biti jako bitna oblast vašeg života. 
U petak Sunce napušta Ovna i prelazi u Bika u vašu 9.kuću u narednih mesec dana to je oblast života u kojoj ćete želeti da zasijate,  gde ćete imati najviše energije i samopouzdanja, volje i želje za širenjem vidika, za optimizam, putovanje, obrazovanje, duhovnost itd. 
U nedelju Pluton u Jarcu kreće u retrogradni hod u vašoj 5.kući i vreme je za reorganizaciju u ovoj oblasti života, vreme je za veliko prolećno čišćenje i suštinske promene kada za to dođe vreme!
Obratite pažnju ove nedelje na vaš materijalni status, posebno na zajedničke resurse, ali i na sve ono što od vas traži neku promenu (8.kuća)  sve zbog Mladog Meseca i konjukcije Sunca i Urana u ovoj oblasti vašeg života. Tu negde je otvorena energija novog početka. Obratite pažnju i na komunikaciju posebno onu ljubavnu sve zbog Venerinih aspekata ove nedelje. Reorganizacija i preispitivanje slede u vašoj 5.kući zahvaljujući Saturnu i Plutonu, budite svesni da je svaki kraj zapravo novi početak!!! Sunce u Biku u vašoj 9.kući ovu kuću stavlja u prvi plan u narednih mesec dana!!!

VAGA: Mlad Mesec u Ovnu u vašoj 7.kući, novi ciklus za partnerske odnose bilo da ste u vezi ili niste. Energija novog početka u partnerskim odnosima ali i u svim odnosima (oni preko puta vas) koje imate sa ljudima. Novi početak za odnose sa javnošću, ugovore, ortačke poslove...Kiron prelazi u utorak u Ovna u istu kuću dolazi vreme u kome ćete se baviti na novi način vašim ranama, vreme u kome ćete pronalazit novi lek za stare rane. Kiron će u Ovnu boraviti do 2027.godine! U utorak Venera u Biku u vašoj 8.kući biće u opoziciji sa RxJupiterom iz 2.kuće i u trigonu sa Plutonom iz 4.kuće, probudiće se energija preterivanja u vašoj materijalnoj sferi života. Neki disbalans na relaciji tkz. tuđ novac i vaš lični (zarada). Mogući su i troškovi, preterano trošenje pa onda i nerviranje zbog toga. Pokušajte da izbalansirate ove dve strane. Sa druge strane tu je Pluton kao podrška, nešto preko doma i porodice. Porodične finasije dobre i možda su tu kao prva pomoć. Što se ljubavi tiče ovakvi aspekti Venere mogu izazvati problem na relaciji ljubav i novac. Neka pozitivna promena svakako ide iz porodice. 
U sredu Saturn u Jarcu kreće u retrogradni hod u vašoj 4.kući, vreme je za reorganizaciju ove oblasti vašeg života, dom, porodica, porodični odnosi, koreni, prošlost, privatne stvari, roditelji...Ovde vas mogu očekivati razna iskušenja i testovi posle kojih možete kasnije da krenete napred (od 06.septembra). Saturn vas ujedno i vraća da dovršite neke stvari. Istog dana Sunce i Uran u Ovnu u vašoj 7.kući su u konjukciji, posle Mladog Meseca i novog početka, još iznenadnih dešavanja u ovoj oblasti života. Mogući su neki iznenadni događaji i ako ste u vezi i ako niste. Ova konjukcija je jako bitna jer će i Sunce i Uran (15.maj) preći u Bika i u vašu 8.kuću. Ova oblast života će biti u prvom planu neko vreme! 
U petak Sunce napušta Ovna i prelazi u Bika u vašu 8.kuću u narednih mesec dana to je oblast života u kojoj ćete želeti da zasijate,  gde ćete imati najviše energije i samopouzdanja, volje i želje za suštinske promene, regeneraciju i transformaciju. 
U nedelju Pluton u Jarcu kreće u retrogradni hod u vašoj 4.kući i vreme je za reorganizaciju u ovoj oblasti života, vreme je za veliko prolećno čišćenje i suštinske promene kada za to dođe vreme!
Obratite pažnju ove nedelje na vaše odnose i veze sa ljudima zbog Mladog Meseca ali i konjukcije Sunca i Urana. Obratite pažnju i na materijalne prilike i neprilike zbog Venerinih aspekata ove nedelje. Reorganizacija i preispitivanje slede u vašoj 4.kući zahvaljujući Saturnu i Plutonu, budite svesni da je svaki kraj zapravo novi početak!!! Sunce u Biku u vašoj 8.kući ovu kuću stavlja u prvi plan u narednih mesec dana!!!

ŠKORPIJA: Mlad Mesec u Ovnu u vašoj 6.kući i energija novog početka nudi vam nove mogućnosti, za nekog novi posao, za nekog novi pristup poslu, kolegama, ali i zdravlju, navikama...Kiron prelazi u utorak u Ovna u istu kuću, dolazi vreme u kome ćete se baviti na novi način vašim ranama, vreme u kome ćete pronalaziti novi lek za stare rane. Kiron će u Ovnu boraviti do 2027.godine! U utorak Venera u Biku u vašoj 7.kući biće u opoziciji sa RxJupiterom iz 1.kuće i u trigonu sa Plutonom iz 3.kuće, probudiće se energija preterivanja u vašim odnosima i vezama, sve na relaciji vi i oni preko puta vas. Problemi u partnerskom odnosu ako ste u vezi ili braku zbog nekog preterivanja, preteranih očekivanja i sl. Međutim Pluton sa druge strane nudi mogućnost promene kroz komunikaciju sa partnerom. Ako niste u vezi mogućnost upoznavanja nekog ko bi mogao da bude ona vaša idealna druga polovina. 
U sredu Saturn u Jarcu kreće u retrogradni hod u vašoj 3.kući, vreme je za reorganizaciju ove oblasti vašeg života, misli, reči, kretanje, komunikacija, bliski odnosi... vreme je za razna iskušenja i testiranje, budite strpljivi ne donosite nagle odluke. Preispitajte sve što treba i dovršite sve započeto da bi kasnije mogli da krenete lagano napred (od 06.septembra). Istog dana Sunce i Uran u Ovnu u vašoj 6.kući su u konjukciji, posle Mladog Meseca i novog početka, još iznenadnih dešavanja u ovoj oblasti života. Novi poslovi, mada su mogući i iznenadni prekidi (sve zavisi od ličnog horoskopa), ipak ovde kraj znači novi početak. Ova konjukcija je jako bitna jer će i Sunce (ranije) i Uran kasnije (15.maj) preći u vašu 7.kuću, odnosa, veza, odnosa sa javnošću i ovu oblast života staviti u prvi plan!!! 
U petak Sunce napušta Ovna i prelazi u Bika u vašu 7.kuću u narednih mesec dana to je oblast života u kojoj ćete želeti da zasijate,  gde ćete imati najviše energije i samopouzdanja, volje i želje za vaše odnose sa ljudima, posebno za partnerske ako ste u vezi ili braku. 
U nedelju Pluton u Jarcu kreće u retrogradni hod u vašoj 3.kući i vreme je za reorganizaciju u ovoj oblasti života, vreme je za veliko prolećno čišćenje i suštinske promene kada za to dođe vreme!
Obratite pažnju ove nedelje na vaš svakodnevni život, navike, posao, zdravlje...sve zbog Mladog Meseca i konjukcije Sunca i Urana u ovoj oblasti vašeg života. Obratite pažnju i na vaš partnerski odnos, na odnos sa drugim ljudima i na komunikaciju i generalno i posebno, sve zbog Venerinih aspekata ove nedelje. Reorganizacija i preispitivanje slede u vašoj 3.kući zahvaljujući Saturnu i Plutonu, budite svesni da je svaki kraj zapravo novi početak!!! Sunce u Biku u vašoj 7.kući ovu kuću stavlja u prvi plan u narednih mesec dana!!!

STRELAC: Mlad Mesec u Ovnu u vašoj 5.kući i energija novog početka nude vam nove mogućnosti u emotivnoj, ljubavnoj sferi vašeg života, ali i u zabavi, uživanju, kreativnosti, deci...Novi početak i novi ciklus su pred vama...Kiron prelazi u utorak u Ovna u istu kuću, dolazi vreme u kome ćete se baviti na novi način vašim ranama, vreme u kome ćete pronalaziti novi lek za stare rane. Kiron će u Ovnu boraviti do 2027.godine! U utorak Venera u Biku u vašoj 6.kući biće u opoziciji sa RxJupiterom iz 12.kuće i u trigonu sa Plutonom iz 2.kuće, probudiće se energija preterivanja u vašem svakodnevnom životu, poslu, zdravlju, navikama...Možda je vreme da se posvetite zdravlju ali i nekim odnosima u poslu (ako radite). Možda su u pitanju i neke tajne koje možda više neće biti tajne zbog neke neopreznosti. Međutim tu je Pluton koji nudi energiju promene, posebno u emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti, nove izvore finansije, načine lečenja i sl. Što se ljubavi tiče, ako ste u nekoj tajnoj vezi možda to više neće biti tajna, posebno ako je veza na poslu. Ako niste u vezi možda upoznate nekog ko je stabilan i ko vam može pružiti emotivnu i materijalnu sigurnost.  
U sredu Saturn u Jarcu kreće u retrogradni hod u vašoj 2.kući, vreme je za reorganizaciju ove oblasti vašeg života, vaših ličnih primanja, vašeg odnosa prema vrednostima i sl. Preispitajte tu oblast života, gde su moguća i razna iskušenja i testovi pre nego što kasnije krenete napred (od 06.septembra). Istog dana Sunce i Uran u Ovnu u vašoj 5.kući su u konjukciji, posle Mladog Meseca i novog početka, još iznenadnih dešavanja u ovoj oblasti života.  Sve je moguće i iznenadni rastanci (zavisi i od ličnog horoskopa) i iznenadni susreti, ljubavni prijateljski i sl. Budite otvoreni za neočekivane stvari i događaje. Ova konjukcija je jako bitna, jer će Sunce (ranije) i Uran kasnije (15.maj) preći u Bika u vašu 6.kuću i tu oblast života staviti u prvi plan! 
U petak Sunce napušta Ovna i prelazi u Bika u vašu 6.kuću u narednih mesec dana to je oblast života u kojoj ćete želeti da zasijate,  gde ćete imati najviše energije i samopouzdanja, volje i želje za vaše navike, posao, zdravlje...
U nedelju Pluton u Jarcu kreće u retrogradni hod u vašoj 2.kući i vreme je za reorganizaciju u ovoj oblasti života, vreme je za veliko prolećno čišćenje i suštinske promene kada za to dođe vreme!
Obratite pažnju ove nedelje na vaš ljubavni, emotivni život, na ono što vas zabavlja, gde uživate, na vaš odnos sa decom bilo da ih imate ili nemate, sve zbog Mladog Meseca i konjukcije Sunca i Urana u ovoj oblasti vašeg života. Obratite pažnju i na vaš poslovni život, vaše finasije, vaše tajne, podsvest sve zbog Venerinih aspekata ove nedelje. Reorganizacija i preispitivanje slede u vašoj 2.kući zahvaljujući Saturnu i Plutonu, budite svesni da je svaki kraj zapravo novi početak!!! Sunce u Biku u vašoj 6.kući ovu kuću stavlja u prvi plan u narednih mesec dana!!!

JARAC: Mlad Mesec u Ovnu u vašoj 4.kući i energija novog početka vam nude nove mogućnosti za vaš dom, porodicu, porodične odnose, privatne stvari, prošlost, odnos sa roditeljima...Kiron prelazi u utorak u Ovna u istu kuću, dolazi vreme u kome ćete se baviti na novi način vašim ranama, vreme u kome ćete pronalaziti novi lek za stare rane. Kiron će u Ovnu boraviti do 2027.godine! U utorak Venera u Biku u vašoj 5.kući biće u opoziciji sa RxJupiterom iz 11.kuće i u trigonu sa Plutonom iz 1.kuće (u vašem znaku), probudiće se energija preterivanja u vašem ljubavnom životu posebno na relaciji ko daje više a ko manje u ljubavnom odnosu. Moguća su razna iznenađenja i preterana dešavanja, probajte da se suzdržite jer ovo može da dovede do nekog razdvajanja. Međutim tu je sa druge strane Pluton koji donosi energiju promene, gde je potrebna vaša lična odluka (Pluton u vašem znaku) da se menjate. Sagledajte u čemu preterujete, vi ili vaš partner i pokušajte da to promenite. 
U sredu Saturn u Jarcu kreće u retrogradni hod u vašoj 1.kući, vreme je za reorganizaciju ove oblasti vašeg života, vašeg fizičkog izgleda, vašeg karaktera, način na koji vas drugi ljudi vide i kako se odnose prema vama. Ovo je period iskušenja i ličnih testova, vreme je da preispitate neke vaše stavove da bi kasnije mogli da krenete napred (od 06.septembra). Istog dana Sunce i Uran u Ovnu u vašoj 4.kući su u konjukciji, posle Mladog Meseca i novog početka, još iznenadnih dešavanja u ovoj oblasti života. Ova konjukcija može doneti i očekivane i neočekivane i događaje i promene (sve zavisi od vašeg horoskopa). Očekujte neočekivano. Ova konjukcija je jako bitna jer će i Sunce (ranije) i Uran kasnije (15.maj) preći u Bika i ovu oblast života staviti u prvi plan. 
U petak Sunce napušta Ovna i prelazi u Bika u vašu 5.kuću u narednih mesec dana to je oblast života u kojoj ćete želeti da zasijate,  gde ćete imati najviše energije i samopouzdanja, volje i želje ljubav, uživanje, zabavu, kreativnost, decu...
U nedelju Pluton u Jarcu kreće u retrogradni hod u vašoj 1.kući i vreme je za reorganizaciju u ovoj oblasti života, vreme je za veliko prolećno čišćenje i suštinske promene kada za to dođe vreme!
Obratite pažnju ove nedelje na vaše porodične odnose i na sve ono što je u vezi vašeg doma, sve zbog Mladog Meseca u Ovnu i konjukcije Sunca i Urana u ovoj oblasti vašeg života! Obratite pažnju i na vaš ljubavni život, društveni i prijateljski, ali pre svega na vaš lični odnos prema ljubavi i prijateljstvu, davanju i primanju i sl.zbog Venerinih aspekata ove nedelje. Reorganizacija i preispitivanje slede u vašoj 1.kući zahvaljujući Saturnu i Plutonu, budite svesni da je svaki kraj zapravo novi početak!!! Sunce u Biku u vašoj 5.kući ovu kuću stavlja u prvi plan u narednih mesec dana!!!

VODOLIJA: Mlad Mesec u Ovnu u vašoj 3.kući i energija novog početka nude vam nove mogućnosti kada su vaše misli i um u pitanju, reči (izgovorene i napisane), komunikacija, kretanje, saobraćaj, bliski odnosi, informacije....Kiron prelazi u utorak u Ovna u istu kuću, dolazi vreme u kome ćete se baviti na novi način vašim ranama, vreme u kome ćete pronalaziti novi lek za stare rane. Kiron će u Ovnu boraviti do 2027.godine! U utorak Venera u Biku u vašoj 4.kući biće u opoziciji sa RxJupiterom iz 10.kuće i u trigonu sa Plutonom iz 12.kuće, probudiće se energija preterivanja na relaciji vaš dom i vaša karijera (kuća-po'so...). Neki disbalans između tih oblasti. Pokušajte da ih izbalansirate da ne trpi ni jedna strana ove priče. Međutim sa druge strane tu je Pluton koji vam nudi energiju promena, kroz rad na sebi, možda kroz neko povlačenje, meditiranje i sl. Što se ljubavi tiče, možda ljubav trpi zbog vaše karijere, možda imate neki tajni odnos koji pre svega krijete od porodice. Ako niste u vezi možda je na vidiku neka nova ljubavna priča ali koja će početi tajno. 
U sredu Saturn u Jarcu kreće u retrogradni hod u vašoj 12.kući, vreme je za reorganizaciju ove oblasti vašeg života, vaše podsvesti, svega onog što krijete i od sebe i od drugih, vaše tajne, vaš psihološki status. Budite spremni za razna iskušenja i testove, možda i za neke strahove od ranije. Polako preispitajte šta vas to muči i plaši da bi kasnije lagano (preporođeni) mogli da krenete napred (od 06.septembra).. Istog dana Sunce i Uran u Ovnu u vašoj 3.kući su u konjukciji, posle Mladog Meseca i novog početka, još iznenadnih dešavanja u ovoj oblasti života. Iznenadni susreti, iznenadne informacije, iznenadni događaji, komunikacije, pregovori i sl. Ova konjukcija je jako bitno jer će Sunce (ranije) i Uran kasnije (15.maj) preći u Bika u vašu 4.kuću i ovu oblast života staviti u prvi plan. 
U petak Sunce napušta Ovna i prelazi u Bika u vašu 4.kuću u narednih mesec dana to je oblast života u kojoj ćete želeti da zasijate,  gde ćete imati najviše energije i samopouzdanja, volje i želje za dom, porodicu, porodične odnose, privatne stvari, prošlost, roditelje...
U nedelju Pluton u Jarcu kreće u retrogradni hod u vašoj 12.kući i vreme je za reorganizaciju u ovoj oblasti života, vreme je za veliko prolećno čišćenje i suštinske promene kada za to dođe vreme!
Ove nedelje obratite pažnju na vaše misli, reči koje pišete i izgovarate, na vašu komunikaciju, kretanje, pregovore, odnose sa bliskim ljudima, sve zbog Mladog Meseca u ovnu i konjukcije Sunca i Urana u ovoj oblasti života. Budite oprezni na relaciji dom i karijera, pokušajte da ne bude preveliki jaz, ne preterujte u bilo čemu. Možda će vam neka vrsta povlačenja i punjenja baterija u nerednom periodu biti dobra priča za vas, sve zbog Venerinih aspekata ove nedelje. Reorganizacija i preispitivanje slede u vašoj 12.kući zahvaljujući Saturnu i Plutonu, budite svesni da je svaki kraj zapravo novi početak!!! Sunce u Biku u vašoj 4.kući ovu kuću stavlja u prvi plan u narednih mesec dana!!!

RIBE: Mlad Mesec u Ovnu u vašoj 2.kući i energija novog početka nude vam nove mogućnosti kada je u pitanju vaš odnos prema vrednostima, vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti...nove mogućnosti za lična primanja. .Kiron prelazi u utorak u Ovna u istu kuću dolazi vreme u kome ćete se baviti na novi način vašim ranama, vreme u kome ćete pronalaziti novi lek za stare rane. Kiron će u Ovnu boraviti do 2027.godine! U utorak Venera u Biku u vašoj 3.kući biće u opoziciji sa RxJupiterom iz 9.kuće i u trigonu sa Plutonom iz 11.kuće, probudiće se energija preterivanja u vašim mislima i tkz nižem i tkz višem umu, u komunikaciji, odnosu prema svetu i okolini, putovanjima, obrazovanju, duhovnosti, moralu, pravdi, zakonu...Međutim sa druge strane tu je Pluton koji vam nudi energiju promena, onih suštinskih, preko prijatelja, prijateljskih veza, protekcija i sl. Mogući su ljubavni rastanci zbog nečijeg putovanja, moguće je bilo koje razdvajanje (sve zavisi od ličnog horoskopa). Promene su izvesne (na bolje) ako uđete u ozbiljnu komunikaciju sa partnerom. Ako niste u vezi, moguć je iznenadni susret sa nekim prema kome ćete osetiti veliku strast. Susret iznenadan, možda u nekom krugu prijatelja. 
U sredu Saturn u Jarcu kreće u retrogradni hod u vašoj 11.kući, vreme je za reorganizaciju ove oblasti vašeg života, društvenosti, socijalnosti, prijateljstva, vaših nadanja, želja, ideja...Ova oblast života biće u iskušenjima i na raznim testovima, budite strpljivi i preispitajte vaš odnos prema prijateljima pre svega ali i važih težnji u životu, sve ovo da bi ste kasnije mogli krenuti napred (od 06.septembra). Istog dana Sunce i Uran u Ovnu u vašoj 2.kući su u konjukciji, posle Mladog Meseca i novog početka, još iznenadnih dešavanja u ovoj oblasti života. Nove mogućnosti zarade, iznenadni novčani prilivi ili troškovi (zavisi od vašeg ličnog horoskopa). Ova konjukcija je jako bitna jer će Sunce (ranije) i Uran kasnije (15.maj) preći u Bika i u vašu 3.kuću i ovu oblast života staviti u prvi plan. 
U petak Sunce napušta Ovna i prelazi u Bika u vašu 3.kuću u narednih mesec dana to je oblast života u kojoj ćete želeti da zasijate,  gde ćete imati najviše energije i samopouzdanja, volje i želje komunikaciju, kretanje, pregovore, razgovore, bliske odnose...
U nedelju Pluton u Jarcu kreće u retrogradni hod u vašoj 11.kući i vreme je za reorganizaciju u ovoj oblasti života, vreme je za veliko prolećno čišćenje i suštinske promene kada za to dođe vreme!
Obratite pažnju ove nedelje na vaše lične finasije i vaš odnos prema vrednostima, sve zbog Mladog Meseca u Ovnu i konjukcije Sunca i Urana u ovoj oblasti vašeg života. Budite oprezni i u komunikaciji i generalno i posebno sa emotivnim partnerom, poslovnim, prijateljskim, sve zbog Venerinih aspekata ove nedelje. Reorganizacija i preispitivanje slede u vašoj 11.kući zahvaljujući Saturnu i Plutonu, budite svesni da je svaki kraj zapravo novi početak!!! Sunce u Biku u vašoj 3.kući ovu kuću stavlja u prvi plan u narednih mesec dana!!!

Нема коментара:

Постави коментар