четвртак, 3. мај 2018.

"Dan bez smeha je propali dan"....Venera sekstil severni mesečev čvor, trigon južni mesečev čvor....


Četvrtak je...Jupiterov dan....
Jupiter je retrogradan na 19* Škorpije!!!
Još uvek je u sekstilu sa RxPlutonom u Jarcu. Polako već gradi trigon sa Neptunom u Ribama, egzaktan uticaj 25.maja ali i oko dve nedelje ranije i oko dve nedelje kasnije!!!
Jupiter do kraja maja pravi sledeće aspekte:
10.maj 02:38: Sunce opozicija Jupiter
23.maj 07:53: Merkur opozicija Jupiter
25.maj 11:52: Jupiter trigon Neptun

Dva kratkotrajna aspekta Sunce i Merkur u Biku u opoziciji sa Jupiterom, uglavnom je ovde rač i preterivanjima (opozicija) i jedan dugotrajan aspekt koji će biti prisutan tokom celog maja Jupiter trigon Neptun!!! 

Mesec je jutros u Strelcu na 20*
Ako ste sanjivi, pospani od jutros...ako budni sanjate, to je zbog noćašnjeg kvadrata Meseca i Neptuna!!! U isto vreme imali smo i trigon Meseca i Merkura....Do kraja dana nemamo aspekte sa Mesecom. Ako ste od jutros malo ili više zbunjeni to je zbog uticaja Neptuna na Mesec!!!
Mesec lagano putuje dalje u 02:50 (petak), biće u trigonu sa Uranom u Ovnu na 29*!!! Probudiće se (okidač) energija Urana na ovom zanimljivom stepenu!!!
Najavljuje nam Uran promene...i globalne i lične!!! 

Danas na zvezdanom nebu:
03.maj 00:24: Venera sekstil RxSMČ, trigon RxJMČ
03.maj 23:01: Merkur izlazi iz retrogradne senke sa 16* Ovna



Danas je zvezda "nebeskog programa" Venera u Blizancima!!!
Baš za 01.maj Venera je bila (još uvek je) u inkonjukciji sa RxSaturnom u Jarcu!!! Posle susreta (u sekstilu) sa Kironom, našim novim ili novo starim ranama, ukazivanjem na načine (ključeve) za izlečenje, naišla je na energiju (inkonjukcija RxSaturna), gde nam je skrenuta pažnja da bi trebalo da se prilagodimo nekim situacijama, na koje nam RxSaturn skreće pažnju!!!
Venera u Blizancima lepršava, radoznala, poletna...sva leptirasta kao i proleće koje je u zamahu...sklona flertu, neobaveznim susretima, osećanjima....u saradnji sa Kironom otkrila nam je neke nove metode i načine kako da se snalazimo pre svega u potrazi za identitetom (Kiron u Ovnu), kako da pomognemo sebi da bi tek kasnije pomogli drugima!!! Onda je naišla na tvrd orah zvani RxSaturn...bolje reći na kamen...Kamen ili zid u vidu prepreke, pa ako ste spremni taj kamen neće biti kamen spoticanja. RxSaturn je ovde u vidu iskušenja, testiranja, lekcije!!! Možda Venera u Blizancima želi nešto ali pitanje je da li je to dostupno (RxSaturn)! Možda i jeste dostupno ali nešto nije kako treba (inkonjukcija). I ako Venera u Blizancima (dva ili više) uvek ima mogućnost izbora, RxSaturn mnogo otežava taj izbor. Možda je u tome stvar, da ne treba praviti izbore ne sada u ovom trenutku!!! Ni ljubavne, ni materijalne....ni bilo koje druge koje su povezane sa Venerom!!! Neki zastoj, neka prepreka postoji...Da li u ljubavi, da li u finansijama, lepoti, uživanju....znaćete već i sami...Zapravo treba da već znate!!!
Ta inkonjukcija je došla neposredno posle Punog Meseca u Škorpiji!!!

03.maj 00:24: Venera sekstil RxSMČ, trigon RxJMČ


Danas Venera u Blizancima u drugačijoj ulozi!!!
Danas je Venera u Blizancima u sekstilu sa RxSMČ u Lavu i u trigonu sa RxJMČ u Vodoliji!!! I o tome sam pisala ranije!!!
Venera u Blizancima (i mi sa njom) našla se na "raskrsnici"....
Sa jedne strane nebeske raskrsnice je RxSMČ u Lavu sa druge strane je RxJMČ u Vodoliji!!!
Na jednoj strani je "put kojim treba ići", put koji vodi u budućnost, put koji je zapravo IZLAZ iz neke situacije i priče. Na drugoj strani je put kojim ne treba ići, put koji treba napustiti, ostaviti iza....
To što u isto vreme RxSaturn na neki način koči, zaustavlja ne treba da vas plaši....Šta god vi mislili o Saturnu on je tu da vas nešto nauči, da kroz iskustvo (neko ranije iskustvo) lakše pređete put koji se nameće kao pozitivan i kao izlaz!!! On je tu da prihvatite sva ograničenja, da prihvatite odgovornost, da budete sami krojači svoje sudbine....
Ako ste veštiji od drugih i znate u kojim se kućama nalaze tranzitna Venera u Blizancima i tranzitni Mesečevi Čvorovi u Lavu i Vodoliji, onda ćete imati uvid u ono što se događa. Ako niste vešti pogledajte ovaj tekst:




Čarli Čaplin je imao u svom natalnom horoskopu sekstil Venere i SMČ!!!
Venera u Biku u 7.kući (javnost, odnosi sa javnošću) i RxSMČ u Raku u 9.kući (pogled na svet).
Ovaj čovek je unosio radost kod ljudi koji su gledali njegove filmove...Ma koliko izgledao kao tužni klovan on je ljudima mamio osmeh...Njegov najupečatljiviji citat:

Dan bez smeha je propali dan...

Misli koje je za svoj sedamdeseti rođendan 16. aprila 1959. Čarli Čaplin poklonio čovečanstvu:
Kada sam zaista počeo voleti sebe, prestao sam žuditi za nekim drugačijim životom i mogao sam videti da je sve što me je okruživalo ustvari bilo poziv da rastem i da se razvijam. Danas, ja to zovem zrelost.

03.maj 23:01: Merkur izlazi iz retrogradne senke sa 16* Ovna

Merkur bez "mane" :))
Danas još jedan događaj privlači pažnju: 23:01 CET Merkur izlazi iz retrogradne senke sa 16* Ovna!!! Završava se jedan retrogradan ciklus!!! U Ovna je ušao 06.marta!!! Merkur je u retrogradnu senku ušao još 08.marta sa 4* Ovna!!! Bio je retrogradan od 23.marta do 15.aprila!!! Danas izlazi iz retrogradne senke sa 16* Ovna!!! Sada će malo ubrzati....13.maja ulazi u Bika, a 30.maja ulazi u Blizance!!!
Sve je slabiji "onaj" kvadrat Merkura i Saturna!!! Još malo i neće ga više biti i neće nas više mučiti. Međutim, čeka nas novi kvadrat, kvadrat sa RxPlutonom u Jarcu na 21* 07.maja!!! I on je vrlo nezgodan i težak, ali srećom neće dugo trajati sada kada Merkur ide napred mnogo brže!!! Ipak budite oprezni...a sve o ovom aspektu ovde:




Нема коментара:

Постави коментар