субота, 31. децембар 2016.

ZVEZDE U 2017.





U 2017. godinu ulazimo....sa Mesecom u Vodoliji, odlična energija da oslobođeni krenemo ka budućnosti...Oslobođeni godine stare 2016. :)), nekih ograničenja, navika...Duša (Mesec) će biti spremna za nove stvari, za Novu 2017. Godinu. Sa ovom Mesečevom energijom sve je moguće, pa i ono nemoguće :)). U Novu Godinu ulazimo sa progresivnom, inovativnom, društvenom, humanom....energijom Meseca!!!
U Novu Godinu ući ćemo i sa Venerom u Vodoliji...u potrazi za "petim elementom". Vatra, zemlja, vazduh i voda su nam već poznati...Ljubav je peti :)))....ako ste srećni i već ga pronašli, blago vama...ostalima želim da pronađu baš u 2017. svoj peti elemenat...svoju Ljubav!
Sunce naravno u Jarcu (uvek u ovo doba godine)...u sekstilu sa Marsom i Neptunom u Ribama (oni u konjukciji)... U Novu Godinu ulazimo sa jedinom retrogradnom planetom Merkurom u Jarcu. Sa jedne strane Sunca je RxMerkur sa druge Pluton u Jarcu. Dakle, jaka energija zemlje - Jarac: Sunce, Merkur i Plutonvazduh - Vodolija: Mesec i Venera, Vaga: Jupitervoda - Ribe: Mars, Neptun i Kiron, ima i vatre :)), - Strelac: Saturn,  Ovan: Uran!!!


Pet do dvanest :))



Mesec 31.Decembra izlazi iz praznog hoda u 02:28 CET
Mesec prešao u Vodoliju 02:28
Mesec nema egzaktnih aspekata 31.Decembra
Prvi Mesečev aspekt:
Mesec sekstil Uran 17:23 (1.Januar)
Sunce sekstil Neptun 02:25 (31.Decembar)
Mars konjukcija Neptun 07:52 (1.Januar)
Od ranije aktuelni:




Ako se dan poznaje po jutru....ova godina 31.Decembar/1.Januar počinje sa konjukcijom Marsa i Neptuna u Ribama (9*); sekstilom Sunca u Jarcu i Neptuna u Ribama!!!
Konjukcija Marsa i Neptuna....od romantike do paranoje :-)))...Novogodišnja noć i prvi dan nove godine sa "maskom na licu" :-)), svim zavodničkim sposobnostima :-)), oreolom magnetizma, strasti i svim dozvoljenim i nedozvoljenim sredstvima....alkohol i sl. :-))). 
Sunce sekstil Neptun na krilima mašte, intuicije, inspiracije....muzika, ples...ili samo vizuelizacija :)), ne morate biti negde gde je muzika i ples...samo zamislite i to je to...:)). Energija empatije...Budite svesni tuđih osećanja....i nadajte se da će oni biti svesni vaših...Poželite sebi i drugima sve najlepše u Novogodišnjoj noći....i verujte da se Čuda dešavaju!!!! 
Od ranije tu je i sekstil Sunca i Marsa (27.Decembar) tu su i želje....Sunce konjukcija RxMerkur (28.Decembar)...želje, pozdravi i čestitke :-); energija Mladog Meseca u Jarcu (novi početak 29.Decembra); direktni Uran u Ovnu (29.Decembar)...iznenadne promene!
Godinu završavamo sa T-Kvadratom: Jupiter 21* opozicija Uran 20*; Jupiter kvadrat Pluton 16*; Uran kvadrat Pluton!!! Ovaj T-Kvadrat biće aktuelan i u Martu 2017.

Od dugotrajnih aspekata koji nas uvode u 2017.godinu:
Saturn u Strelcu trigon Uran u Ovnu na 20* (25.Decembar)
Jupiter u Vagi opozicija RxUran u Ovnu na 20* (26.Decembar)
Jupiter u Vagi sekstil Saturn u Strelcu na 20* (28.Decembar)
U 2017.godinu ulazimo sa aktivnim: Jupiterom, Saturnom i Uranom i njihovim aspektima koji će se ponavljati (zbog retrogradnosti) tokom 2017. Pluton je takođe aktivan i biće i u 2017.

Od važnijih dugotrajnih aspekata u 2017. godini:
Jupiter opozicija Uran 3.Marta i 28.Septembra
Jupiter kvadrat Pluton 30.Marta i 4.Avgusta
Saturn kvadrat Kiron 30.Aprila i 2.Novembra
Jupiter inkonjukcija Neptun 17.Maja i 5.Jula
Saturn trigon Uran 19.Maja i 11.Novembra
Jupiter sekstil Saturn 27.Avgusta
Jupiter inkonjukcija Kiron 23.Septembra
Jupiter trigon Neptun 3.Decembra


U 2017. godinu ulazimo sa jednom retrogradnom planetom
Sa Merkurom u Jarcu....ostale planete su sve u direktnom hodu....Merkur će direktno krenuti već 8.Januara i onda do 6.Februara sve planete će biti direktne!!! Prva planeta u godini (posle Merkura) koja će krenuti u retrogradan hod je Jupiter u Vagi!!!
U 2017. retrogradne planete:
Merkur će biti retrogradan: 10.Aprila; 13.Avgusta i 3.Decembra!
Jupiter kreće u retrogradni hod 6.Februara sa 23* Vage
Venera u Ovnu kreće u retrogradn hod 4.Marta sa 13*
Saturn u Strelcu kreće u retrogradni hod 6.Aprila sa 27*
Pluton u Jarcu kreće u retrogradni hod 20.Aprila sa 19*
Neptun u Ribama kreće u retrogradni hod 16.Juna sa 14*
Uran u Ovnu kreće u retrogradni hod 3.Avgusta sa 28*
Sve su ovo redovni godišnji retrogradni ciklusi, ono što ovu godinu ipak izdvaja i čini je drugačijom je što ćemo ove godine imati retrogradni ciklus Venere!!! Merkur će biti retrogradan ove godine tri puta (uglavnom je tako) i na Blogu postoji univerzalni tekst o retrogradnom Merkuru (bez obzira na znak). Navikli smo se i na ostala retrogradna kretanja planeta: Jupitera, Saturna, Neptuna, Urana i Plutona...događaju se svake godine...



Retrogradna Venera
Ono što će 2017. godinu izdvojiti i što će je učiniti drugačijom je Venerin retrogradni ciklus!!!
Venerin retrogradni ciklus se dešava svakih godinu ipo dana u drugom znaku i svakih osam godina u istom znaku. Pre ovog retrogradnog ciklusa Venera je bila retrogradna od 25.Jula do 6.Septembra 2015. Krenula je u retrogradni hod sa 0* Device, 31.Jula je ušla u Lava (retrogradno), 6.Avgusta je krenula direktno sa 14* Lava!!! 2017. godine Venera će krenuti u retrogradni ciklus 4.Marta sa 13* Ovna!!! 3.Aprla će ući u Ribe (retrogradno) i u direktan hod će krenuti 15.Aprila sa 26* Riba!!!
Retrogradni ciklus Venere i je svojevrsni životni i emotivni vremeplov...
U vreme ovog ciklusa prvo u Ovnu zatim u Ribama, zastanite i bukvalno i u mislima i oslušnite šta se dešava...Imaćete ponekad utisak da idete korak napred, a onda dva koraka nazad... Niti Venera stvarno ide unazad, niti vi idete koracima unazad.... to je samo utisak, ali ponekad vrlo jak utisak. Životni i emotivni vremeplov je ono što će se dešavati u periodu od 4.Marta do 15.Aprila!!!
Ne brinite preživećemo kao i sve do sada...!!!
Venera - sve što ima veze sa lepotom, zadovoljstvima, umetnošću, vezama, odnosima, vrednostima, novcem, i na kraju ili na početku sa emocijama, srcem - Ljubav!!!
Retrogradna Venera -  nešto se dešava ponovo, nešto se obnavlja, ponovo okuplja, revidira, pregovara...nedovršeno da se dovrši, vraća se prošlost ili se "ide u prošlost"!!!
Razmišljajte ovako.... da je to neki emotivni vremeplov....ili eho prošlosti....i budite hrabri....Suočite se sa pitanjem: Da li je vredno.....ili da li je vredelo??? Uđite u "ormar" prošlosti....i ne plašite se "kostura"....Možda ste radije neke stvari "gurnuli pod tepih"... "podignite ga", šta god da se nalazi tamo nije vredno strahova... Možda ste od onih koji sve slažu u kutijice....otvorite i njih.....Na put u prošlost krećemo 4.Marta a završavamo ga 15.Aprila (neko možda tek 18.Maja kada će Venera izaći iz retrogradne senke)...
Na nekog će ovaj retrogradni ciklus vršiti jači uticaj, na nekog slabiji...ali ćemo ga svi osetiti na ovaj ili onaj način... Pisaću još na ovu temu....ovo je samo bio uvod...A vi razmislite...i budite spremni!
Boravak Venere u Ovnu i Ribama, retrogradne senke, retrogradni hod:
Venera ulazi u Ribe 3.Januara 
Venera ulazi u retrogradnu senku 30.Januara sa 26* Riba
Venera ulazi u Ovna 3.Februara
Venera kreće u retrogradni ciklus 4.Marta sa 13* Ovna
Venera ulazi u Ribe (retrogradno) 3.Aprila
Venera kreće u direktan hod 15.Aprila sa 26* Riba
Venera ponovo ulazi u Ovna 28.Aprila
Venera izlazi iz retrogradne senke 18.Maja sa 13* Ovna
Venera će konačno napustiti Ovna: 6.Juna!!!
Venera će u Ribama boraviti od 3.Januara do 3.Februara i od 3.Aprila do 28.Aprila
Venera će boraviti u Ovnu od 3.Februara do 3.Aprila i od 28.Aprila do 6.Juna!!!
Venera će u dva znaka (Ribe, Ovan) boraviti od Januara do Juna, dakle nekih šest meseci. U periodu od 4.Marta do 15.Aprila (oko četrdest i nešto dana) Venera će biti retrogradna! 
Venerin boravak u Ribama i Ovnu i retrogradni ciklus najjače će osetiti Ribe i Ovnovi, zatim svi oni koji imaju Nat Venere u Ribama i Ovnu, oni koji imaju Nat retrogradne Venere, ali i svi oni koji imaju neke planete u Ribama i Ovnu!!! Ma, osetićemo generalno svi ovaj uticaj samo neko više neko manje!!! 

Od važnijih dugotrajnih promena znakova:
Jupiter prelazi u Škorpiju 10.Oktobra 2017.
Saturn prelazi u Jarca 20.Decembra 2017.
Uran, Neptun i Pluton neće menjati znakove!
Ostale promene znakova bržih planeta - posebno po mesecima...


Mesečeva magija...i Pomračenja 2017.
11.Februara Pun Mesec u Lavu na 22* (Polusenka Pomračenje Meseca)
26.Februara Mlad Mesec u Ribama na 8* (Prstenasto Pomračenje Sunca)
7.Avgust Pun Mesec u Vodoliji na 15* (Delimično Pomračenje Meseca)
21.Avgust Mlad Mesec u Lavu na 28* (Totalno Pomračenje Sunca)


Da zavirimo u svaki mesec posebno....
Pregled važnijih događaja: dugotrajni aspekti, kretanje planeta direktno i retrogradno, promene znakova svih planeta, Mesečeve faze (Mlad Mesec i Pun Mesec)...Sve na jednom mestu pregledno u Aktuelno na nebu 2017.


Venera ulazi u retrogradnu senku
Januar...
Mesec u kome će Venera ući u retrogradnu senku....i sa tom energijom kreće emotivna "igranka"...Na početku ovog teksta napisala sam sa kojim energijama ulazimo u 2017. godinu i Januar mesec...Prva značajnija promena je Venerin ulazak u romantične Ribe...Posebno je značajno i to što će Venera krajem Januara ući u retrogradnu senku sa 26* Riba! Jedina retrogradna planeta je Merkur (iz Decembra), i on će u Januaru krenuti direktno (8.Januar), ali iz retrogradne senke će konačno izaći tek 27.Januara! U Januaru nemamo dugotrajnih egzaktnih aspekata, ali u Januar ulazimo sa aspektima koji su u Decembru bili egzaktni tako da će više puta spomenuti T-kvadrat "raditi" i u Januaru! Bez obzira što aspekti nisu egzaktni, dovoljno su jaki (orbis delovanja) da na nas vrše jak uticaj!!! 

3.Januara Venera ulazi u Ribe
4.Januara RxMerkur (ponovo) ulazi u Strelca 
8.Januara Merkur kreće direktno sa 28* Strelca
12.Januara Merkur ulazi u Jarca
12.Januara Pun Mesec u Raku na 22* (prvi Pun Mesec u godini)
 19.Januara Sunce ulazi u Vodoliju
28.Januara Mars ulazi u Ovna 
27.Januara Merkur izlazi iz retrogradne senke sa 15* Jarca
28.Januara Mlad Mesec u Vodoliji na 8* (prvi Mlad Mesec u godini)
30.Januar Venera u Ribama ulazi u retrogradnu senku sa 26*

14.Februar - Između dva pomračenja!

Februar...
Mesec mačaka i ljubavi :))). Mesec u kome ćemo imati dva pomračenja: Pomračenje Meseca i Pomračenje Sunca, mesec u kome će Jupiter krenuti u retrogradni hod (prva planeta u retrogradnom hodu ove godine)...Venera će preći u Ovna i dan zaljubljenih ćemo sačekati sa ovom energijom :-))). Interesantno je da je u energiji Ovna i Mars....Očekuje nas vatreni dan zaljubljenih :))) koji će se naći između dva pomračenja!!! I dalje imamo energiju T-Kvadrata: RxJupiter "3* opozicija Uran 21* kvadrat Pluton 18*, aspekti nisu egzaktni ali su u dozvoljenom orbisu delovanja!

3.Februara Venera ulazi u Ovna 
6.Februara Jupiter u Vagi kreće u retrogradni hod sa 23*
7.Februara Merkur ulazi u Vodoliju
11.Februara Pun Mesec u Lavu na 22* (Polusenka Pomračenje Meseca)
18.Februara Sunce ulazi u Ribe
26.Februara Merkur ulazi u Ribe
26.Februara Mlad Mesec u Ribama na 8* (Prstenasto Pomračenje Sunca)

20.Mart - Proleće

Mart...
Mesec u kome će nam stići proleće....Pre toga Venera krenuti na svoj retrogradni put i mi sa njom...Da nam je samo ta "briga", u Martu će T-kvadrat iz Decembra ponovo biti aktuelan: Jupiter  22* (sada retrogradan) će biti još jednom (drugi put) u egzaktnoj opoziciji sa Uranom 22* (sada on direktan), prvi put Jupiter opozicija Uran 14:15 (26.Decembar)Jupiter 19* će još jednom (drugi put) biti i u egzaktnom kvadratu sa Plutonom 19*, prvi put Jupiter kvadrat Pluton 23:59 (24.Novembar) i Uran 23* će biti u kvadratu sa Plutonom 19* (nisu u egzaktnom kvadratu ali na žalost u dovoljno jakom)!!! Na sve ovo Venera vladar Vage u retrogradnom hodu!!! Sa dva egzaktna aspekta koji grade T-Kvadrat Mart bi mogao da bude turbulentan!!!


3.Marta RxJupiter opozicija Uran na 22*
4.Marta Venera u Ovnu kreće u retrogradni hod sa 13*
10.Marta Mars ulazi u Bika
12.Marta Pun Mesec u Devici na 22*
13.Marta Merkur ulazi u Ovna
20.Marta Sunce ulazi u Ovna
27.Marta Merkur u Ovnu ulazi u retrogradnu senku sa 24*
28.Marta Mlad Mesec u Ovnu na 7*
30.Marta RxJupiter kvadrat Pluton na 19*
31.Marta Merkur ulazi u Bika


Venera kreće direktno 15.Aprila

April...
Mesec u kome će Venera krenuti direktno, ali će i dalje biti u retrogradnoj senci!!! Proleće se zahuktava sa njim i naš ljubavni život...Da li će sa Venerinim direktnim hodom doći do promena? Da li će prošlost ostati iza nas ili će retrogradna senka Venere i dalje prizivati prošlost? Ostaje nam da saznamo kada za to dođe vreme! Pored ovog April je mesec u kome će dve planete krenuti u svoj redovni retrogradni hod, prvo Saturn a onda i Pluton. Da nam ne bude dosadno i Merkur će ovog meseca krenuti u retrogradni hod!!! Saturn će po drugi put biti u kvadratu sa Kironom!!!

3.Aprila Venera (ponovo) ulazi u Ribe
6.Aprila Saturn u Strelcu kreće u retrogradni hod sa 27*
10.Aprila Merkur u Biku kreće u retrogradni hod sa 4*
11.Aprila Pun Mesec u Vagi na 21*
15.Aprila Venera u Ribama kreće u direktan hod sa 26*
19.Aprila Sunce ulazi u Bika
20.Aprila Merkur (ponovo) ulazi u Ovna 
20.Aprila Pluton u Jarcu kreće u retrogradni hod sa 19*
21.Aprila Mars ulazi u Blizance
26.Aprila Mlad Mesec u Biku na 6*
28.Aprila Venera ulazi u Ovan
30.Aprila RxSaturn kvadrat Kiron na 18*


1.Maj...praznik rada

Maj...
Mesec poznat po 1.Maju...prazniku rada i prvomajskom uranku!!! Mesec u kome ćemo imati dva egzaktna aspekta. Jedan po prvi put: RxJupiter 14* inkonjukcija Neptun 14*. Jupiter više nije u opoziciji sa Uranom 26*, ali će zato biti u aspektu prilagođavanja (inkonjukcija), aspektu koji će vladarima Riba (Jupiter i Neptun) doneti energiju grešaka, nejasnih situacija, pomešanih osećanja, energiju poricanja, snova pomalo nerealnih, prenaglašenih...Drugi egzaktni aspekt je trigon (sada Rx)Saturna 26* i Urana 26* po drugi put!!!. Ovo je drugi po redu njihov aspekt (prvi je bio u Decembru)!!! Maj će nam doneti i Venerin konačni izlazak iz retrogradne senke...Opraštamo se od Venerinog retrogradnog uticaja...Ljubavni život može da se nastavi bez opterećenja prošlosti!!!


10.Maja Pun Mesec u Škorpiji na 20*
16.Maja Merkur ulazi u Bika
17.Maja RxJupiter inkonjukcija Neptun na 14*
18.Maja Venera u Ovnu izlazi iz retrogradne senke sa 13*
19.Maja RxSaturn trigon Uran na 26*
20.Maja Sunce ulazi u Blizance
21.Maja Merkur u Biku izlazi iz retrogradne senke sa 4* Bika
25.Maja Mlad Mesec u Blizancima na 4*


21.Jun - Leto

Jun..
Mesec u kome nam dolazi leto...Nešto mirniji mesec, jer nema egzaktnih dugotrajnih aspekata, ali ovo će biti mesec u kome će nekoliko planeta promeniti energiju - znak!!! Jupiter u Vagi će krenuti direktno sa 13* i polako krenuti do Škorpije. Prelazak u Škorpiju će biti u Oktobru!!! U Junu još jedna planeta kreće u redovni retrogradni ciklus to je Neptun u Ribama koji će krenuti na taj put sa 14*


4.Juna Mars ulazi u Raka
6.Juna Venera ulazi u Bika
6.Juna Merkur ulazi u Blizance
9.Juna Pun Mesec u Strelcu na 18*
9.Juna Jupiter kreće u direktan hod sa 13*
16.Juna Neptun u Ribama kreće u retrogradni hod sa 14*
21.Juna Sunce ulazi u Raka
21.Juna Merkur ulazi u Raka
21.Juna Mlad Mesec u Raku na 2*

Putovanje...najbolji lek

Jul...
Leto se zahuktava, za većinu ovaj mesec je mesec odmora!!! U Julu jedan egzaktni aspekt, po drugi put u relativno kratkom vremenu (prethodni u Maju), samo sada će Jupiter biti direktan a Neptun retrogradan u inkonjukciji!!! Kiron u Ribama će krenuti u retrogradni hod!!! Neke rane će biti predmet naših života!!! I u ovom mesecu ćemo imati više promena energija - znakova!!!


1.Jula Kiron u Ribama kreće u retrogradni hod sa 28*
5.Jula Venera ulazi u Blizance
5.Jula Jupiter inkonjukcija RxNeptun na 14*
6.Jula Merkur ulazi u Lava
9.Jula Pun Mesec u Jarcu na 17*
20.Jula Mars ulazi u Lava
22.Jula Sunce ulazi u Lava
23.Jula Mlad Mesec u Lavu na 0*
24.Jula Merkur u Lavu ulazi u retrogradnu senku sa 28*
26.Jula Merkur ulazi u Devicu
31.Jula Venera ulazi Raka

Pun Mesec 

Avgust...
Posle Februara i Avgust je mesec sa dva pomračenja, jedno od njih je totalno pomračenje Sunca!!! U Avgustu jedan egzaktni dugotrajni aspekt treći po redu Jupiter 17* u kvadratu sa RxPlutonom 17* !!! Neka vrsta završnice nam predstoji!!! Jupiter će u Avgustu imati i sekstil sa Saturnom po drugi put, prvi je bio Jupiter sekstil Saturn 01:00 (28.Decembar)
U Avgustu i Uran kreće u svoj redovni retrogradni ciklus!!!

3.Avgust Uran u Ovnu kreće u retrogradni hod sa 28*
4.Avgust Jupiter kvadrat RxPluton na 17*
7.Avgust Pun Mesec u Vodoliji na 15* (Del. Pomračenje Meseca)
13.Avgust Merkur u Devici kreće u retrogradni hod sa 11*
21.Avgust Mlad Mesec u Lavu na 28* (Totalno Pomračenje Sunca)
22.Avgust Sunce ulazi u Devicu
26.Avgust Venera ulazi u Lava
27.Avgust Jupiter sekstil Saturn na 21*
31.Avgust Merkur (ponovo) ulazi u Lava


22.Septembar - Jesen


Septembar...
Mesec u kome će se završiti leto i početi jesen....Jupiter će po treći put biti u egzaktnoj opoziciji sa Uranom!!! Ono što je počelo u Decembru 2016. godine sada će se završiti!
Merkur će krenuti u direktan hod! I u ovom mesecu će nekoliko planeta promeniti energiju - znak!!!

5.Septembra Mars ulazi u Devicu
5.Septembar Merkur u Lavu kreće u direktan hod sa 28*
6.Septembra Pun Mesec u Ribama na 13*
10.Septembar Merkur ulazi u Devicu
19.Septembra Merkur u Devici izlazi iz retrogrdane senke sa 11*
20.Septembra Venera ulazi u Devicu
20.Septembar Mlad Mesec u Devici na 27*
22.Septembra Sunce ulazi u Vagu
28.Septembar Jupiter opozicija RxUran na 27*
30.Septembar Merkur ulazi u Vagu


10.Oktobra Jupiter prelazi u Škorpiju

Oktobar...
Najznačajnija promena u Oktobru je Jupiterov prelazak iz Vage u Škorpiju!!! Planeta sreće, ekspanzije, blagostanja menja energiju i prelazi u strastvenu Škorpiju u energiju "sve ili ništa"!!! Pre ove promene Saturn će po treći put biti u kvadratu sa RxKironom!!!


2.Novembar Saturn kvadrat RxKiron na 24*
5.Oktobar Pun Mesec u Ovnu na 12*
10.Oktobra 2017. Jupiter u Škorpiji do 8.Novembra 2018.
14.Oktobra Venera ulazi u Vagu
17.Oktobar Merkur ulazi u Škorpiju
19.Oktobar Mlad Mesec u Vagi na 26*
22.Oktobar Mars ulazi u Vagu

23.Oktobra Sunce ulazi u Škorpiju

2.Novembar Saturn kvadrat RxKiron


Novembar...
Jesen, RxKiron u Ribama u kvadratu sa Saturnom u Strelcu koji je na 24* koji je spreman da pređe u Jarca (Decembar) ali pre toga kao da ima nameru da nas malo namuči i još nešto nauči!!! Neke rane mogu ponovo biti otvorene (RxKiron)...Srećom pa će Saturn biti u trigonu sa RxUranom po treći put! Možda će i Neptunovo kretanje napred pomoći!!!

2.Novembar Saturn kvadrat RxKiron na 24*
4.Novembar Pun Mesec u Biku na 11*
5.Novembar Merkur ulazi u Strelca
7.Novembar Venera ulazi u Škorpiju
11.Novembra Saturn trigon RxUran na 25*
15.Novembra Merkur u Strelcu ulazi u retrogradnu senku sa 13*
18.Novembar Mlad Mesec u Škorpiji na 26*
22.Novembar Neptun u Ribama kreće direktno sa 11*
22.Novembra Sunce ulazi u Strelca



21.Decembar - zima

Decembar...
Mesec u kome nam dolazi zima!!! Kraj 2017. obeležiće Saturnov prelazak u Jarca!!! 
Kako je Saturn vladar Jarca u ovoj energiji će se osećati jako dobro, i ovaj položaj Saturna spada u generalno bolje položaje!!!
U Decembru imaćemo i prvi Jupiterov aspekt u Škorpiji: Jupiter trigon Neptun u Ribama!!! Kiron će krenuti u direktan hod...Možda ćemo se lakše nositi sa nekim ranama! Dokle je Kiron išao unazad nekih šest meseci imali smo dovoljno vremena za preispitivanje...ono ka unutra, ka nama... Sada je vreme da se otvorimo...Ključ će pronaći najhrabriji...

1.Decembar Venera ulazi u Strelca
3.Decembar Pun Mesec u Blizancima na 11*
3.Decembr Jupiter trigon Neptun na 11*
5.Decembar Kiron u Ribama kreće direktno sa 24*
3.Decembar Merkur u Strelcu kreća u retrogradni hod sa 29*
9.Decembar Merkur (ponovo) ulazi u Škorpiju
9.Decembar Mars ulazi u Škorpiju
10.Januara 2018. Merkur u Strelcu izlazi iz retrogradne senke sa 29*
18.Decembar Mlad Mesec u Strelcu na 26*
20.Decembar Saturn prelazi u Jarca
23.Decembar Merkur u Strelcu kreće direktno sa 13*
21.Decembr Sunce ulazi u Jarca  
25.Decembar Venera ulazi u Jarca




Sretan NAM ulazak 2017.

P.S. Ovo je prikaz glavnih dešavanja tokom 2017. godine po mesecima....
Na Blogu ću i dalje opširnije svakog meseca i svake nedelje pisati detaljne prognoze...
Radujem se našem druženju...





1 коментар: