четвртак, 20. јул 2017.

Zaljubljeni Mars....Mars u Lavu od 20.Jula do 5.Septembra




Mars voli ovu energiju, posle energije vode - Raka prijaće mu se da se ugreje u energiji vatre - Lav.
Marsu više nego odgovara topla energija Lava...Lavom vlada Sunce...a to je vatra...i Marsu odgovara ta vrelina, odgovara mu da zablista!!! Mars u Lavu donosi: uzbuđenje, strastvenost, harizmatičnost.... ali i posvećenost....nekome ili nečemu :-))) Ali da ne čuje...Hi hi....zna on ovde da bude i smoljubljiv, arogantan.... Neće ovde razum imati veću ulogu... pod uticajem ove energije eto nama romantike...uzbuđenja, čiste strasti, plamena ljubavi....:-)))
Mars u Lavu i ima tendenciju da se ponaša kao diktator, pomalo kao snob, egoističan je, ali i vrlo velikodušan, samouveren, dostojanstven, dobar je glumac, voli "daske koje život znače", pozornicu i reflektore...Mars u Lavu žudi i za vlašću...voli vlast i voli da vlada!!! 

Mars prelazi iz Raka u Lava

Kako najbolje opisati Marsa u Lavu...on bi da šefuje:-)), a ključna reč je samouverenost!
Mars u Lavu ima veliku energiju, volju, istrajnost, inicijativu. Eksplozivan je, borben i teatralan, a voli i da preteruje. Burno iskazuje ljutnju (rika Lava), a kada mu nešto padne na pamet, teško se suzdržava i u stanju je sve da sruši što mu se nađe na putu. Ne trpi konkurenciju i može da bude agresivan. Ali i plemenit i velikodušan je ovaj Mars. Najbolje funkcioniše kada je u centru pažnje:-)). Nametljiv je i želi da dominira. Voli publiku i da je u centru pažnje!!! 
U vreme prolaska Marsa kroz znak Lava, moguća su flertovanja, udvaranja, pojačana sexualna aktivnost :-)), emotivna nametljivost, ljubavna osvajanja...Mars u Lavu intezivira ljubavni život, ali i odnose sa decom (ko ih ima naravno), oni koji ih još nemaju ovo je vreme kada je svašta moguće:-))). Lav je prirodni vladar kuće ljubavi, dece, kreativnosti...Generalno nekako ćemo svi biti odlučniji u svojim željama i namerama, uporniji, nametljiviji i vrlo inpulsivni ponekad i agresivni...Mada će mnogi tu energiju usmeriti u sport, rekraciju, neko takmičenje, nadmetanje u nečemu...ali i u aktivni odmor...Mars je u Lavu baš u vreme kada mnogi kreću na odmore!!!

Muškarci i žene pod uticajem ovog tranzita:
Dok Mars prolazi kroz energiju Lava.... izdvojiće se jaki i uspešni muškarci, muškarci će ponosno šetati sa svojim izabranicama...a one pored njega će se osećati kao kraljice... Ovako zajedno u društvu biće primećeni... Muškarci nešto energičniji, ambiciozni, hrabri, pomalo eksplozivni... ali i teatralni. Udvaraće se, možda će biti i nametljivi...ali ko će im odoleti...Samo ego ovde nema granica :-), mnogi će želeti da budu u centru pažnje....ovo je vreme za glumce, pevače, umetnike, sportiste....Biće spremni za igru (Lav - unutrašnje dete), muškarci sa dečijom energijom...Ne čudite se ako se mnogi počnu ponašati kao da su u najmanju ruku filmske zvezde...Voleće muškarci svoje izabranice sa ovom energijom ali tražiće i puno ljubavi sve do obožavanja....pa oni su zvezde pobogu!!! Biće oni i vrlo kreativni...budite spremne jer život je film za ovu energiju....Mars u Lavu voli ordenje....možda će neka od vas postati nečiji orden :)).
Mars u Lavu je nalickani general....zapravo nije bitan čin....jer on se ponaša kao da je general :)). On ponosno jaše svog konja....danas u savremenom svetu ti "konji" su zapravo konjska snaga nekog dobrog automobila...makar i "nabudženog" Golfa :))). Za razliku od Marsa u Ovnu koji osvaja brzo, Mars u Lavu to radi polako....romantika je bitna, ženu osvaja polako i strpljivo....jer princ ili kralj zapravo traži svoju princezu ili kraljicu!!!
Žene dok Mars prolazi kroz Lava, mogu očekivati da se njihovi partneri ponašaju ovako kako sam navela, ili mogu da "nalete" na muškarce koji se ovako ponašaju....Neće biti imune na moć, uspešnost, popularnost...Privlačiće ih muškarci koji imaju moć, koji zrače sigurnošću, koji su popularni makar u svom okruženju....Žene pod uticajem ove energije zrače, postaju vrlo odlučne, hrabre, nametljive....zračiće i fizičkom i sexualnom energijom...I one neće imati ništa protiv da budu tretirane kao kraljice (bez obzira gde se inače nalazi njihov Mars, Mars - muškarac)!!!


Colin Farrell
Poznati sa Marsom u Lavu: 
George Clooney, Jodie Foster, Monica Bellucci, Brigitte Bardot, Hillary Clinton, Demi Moore, Amy Winehouse, Robert Redford, Paul McCartney, James DeanColin Farrell, Harrison Ford, Edith Piaf, Michael Jordan, Frank Sinatra, Salma Hayek, Sophia Loren, Quentin Tarantino, Hugh Laurie, Mila Kunis, Donald Trump, Claudia Schiffer, Sting,  Cher, Bruce Springsteen, Romina Power, Ringo Starr, Leonard Cohen, Serena Williams, Eckhart Tolle, Iman (model), Goldie Hawn, Fyodor Dostoyevsky, Seal,  Gillian Anderson, Anne Frank, Neil Young, Garry Kasparov, Pippa Middleton, Gregory Peck, David Cameron, Dennis Rodman, Mata Hari, Pedro Almodóvar, Benjamin NetanyahuBoy George, Gina Lollobrigida, Henry Ford, Al Gore, Demis Roussos, Yehudi Menuhin, Fred Astaire, Tim Roth.....

Pogledajte, samo dok čitate ovaj spisak sve pršti od energije :-))))) 
Koliko je samo sex simbola ovde i muških i ženskih.....naravno ima i izuzetka od pravila :)))





Pokloni se i počni....
Kreće vladavina Lava.....Već je ona započela ulaskom Merkura u Lava 6.Jula, danas se Merkuru pridružuje Mars, uskoro će i Sunce!!! Kreće sve sa fanfarima ili "pleh muzikom" jedna svojevrsna kosmička parada....Od danas pored Merkura (nebeski glasnik), Mars planeta akcije i svojevrsnog impulsa i želja prolaziće energijom Lava...na vama je da pametno iskoristite ovu moćnu energiju narednih nekoliko nedelja....Mars će u lavu boraviti do 5.Septembra!!!
Tamo gde vam se nalazi Lav ta kuća ili kuće...to je oblast života u kojoj ćete zasijati....svako na svoj način i već prema aspektima Merkura, Marsa i Sunca sa vašim planetama....Bitno je i kojom kućom/kućama vam inače vlada Mars i odatle će "duvati neki vetrovi" - uticaji. Da li ste obezbedili stolicu sa vašim imenom, zvezdu na nekom vašem bulevaru....Sa ovoliko planeta u Lavu i vi možete postati zvezde u svojom okruženju.... Ako ste već poznati i ako ste zvezda u svojoj profesiji ovo je vaše vreme i iskoristite ga....Posebno sada kada Mars prelazi u Lava....Kada mu se Sunce bude pridružilo sijaćete punim sjajem....ali i svi ostali to je sigurno....




Evo kako to ide na primeru: Meni će "armija" planeta u Lavu prolaziti 10.kućom....ta kuća jeste karijera, status, položaj....ali je i kuća koja pokazuje kako nas drugi vide....Meni Mars vlada 7.kućom, odnosi, veze, javnost....vlada i 2.kućom, emotivna i materijalna sigurnost i bezbednost...Kada sve ovo povežem mogu da zaključim da će biti baš zanimljivo!!! Lav sam, u Lavu imam Merkura, Sunce i Urana...ima da pršti od energije! Sve u svoje vreme...nije isto kada se ovo dešava u nekim mladim godinama i u zrelim....Mada iskreno Lav je uvek dete....uvek i zauvek. Ne želi da ostari....ne misli na starost.....a unutrašnje dete Lava samo bi da se igra :)). Kada nađe društvo za igru (bilo da je to rodbina, prijatelj, partner...) sve je kako treba!!!

Lav voli dramu, pozornicu, reflektore. Osim što voli decu, zaljubljen je u ljubav.., ali voli i vlast, da zapoveda :-)). Lav je velikodušan, odan, lojalan i veran, i kada voli, voli duboko i kompletno. Lavovsko srce je veliko poput neke palate i nikako nije škrto. Zna Lav (sa nekim aspektima) i da bude snob, egocentričan, egoista, diktator....
Voleti i biti voljen ♥♥ je ipak glavna težnja energije Lava. Deviza Lava je  "Posle kiše Sunce sija". Sunce (vladar Lava) je centar našeg soalarnog sistema, a Sunce svima šalje energiju, svetlost i toplinu.  Lav je i simbol srca ♥ kao organ pre svega. Ali kada kažemo srce... uvek mislimo Ljubav :-)). 
Osim drame Lav voli i luksuz i bogastvo.... 

U vreme vladavine energije Lava.... svako može biti kralj ili kraljica :-)))



Boravak Marsa u Lavu posebno će osetiti pozitivno: Lavovi (konjukcija), Ovnovi, Strelčevi (trigon), Blizanci i Vage (sekstil), Rakovi i Device (polusekstil).....  Nešto "teže" će proći: Bikovi, Škorpije (kvadrat), neprilagođenost (inkonjukcija) Ribe i Jarčevi, višak energije Vodolije (opozicija)....
Lavovi će osetiti nalet energije, Vodolije višak energije u partnerskim odnosima, Bikovi višak energije u porodičnim stvarima i odnosima, Škorpije u karijeri. Ribe bi mogle da brinu o zdravlju i poslu, Jarčevi o nekim promenama koje će biti neophodne. Ovnovi pozitivnu energiju u emotivnim stvarima, Strelčevi u sveri daljina, životne filozofije. Blizanci će dobiti energiju saradnje za komunikaciju, Vage za društvenost. Rakovi dobar uticaj u finansijskom smislu, Device u smislu punjenja baterija....

Sunce vladar Lava danas u Raku, za dva dana i Sunce prelazi u Lav....
Uskoro će Mars u Lavu biti u zanimljivom društvu 23.Jula Mesec i Sunce će biti u konjukciji na 0* Lava (Mlad Mesec).....Prvi će društvo (Lav) napustiti Merkur 26.Jula....Dotle....pa očekujte dramu, život k'o na filmskoj traci....i uživajte!!!

Mesec je danas u Blizancima, na 14*
Od jutros je Mesec u kvadratu sa Neptunom u Ribama, uskoro će biti u trigonu sa Jupiterom u Vagi...pre samog ulaska Marsa u Lava (14:19 CET), Mesec će biti u konjukciji sa Venerom u Blizancima na 17*....Lep doček za ulazak Marsa u Lava....Mars u vatrenoj energiji, Venera u vazdušnoj....lepo se slažu ove energije....Mesec i Venera zajedno dočekaće Marsa u Lavu, lepim rečima, porukama....Rekoh već negde....Mars može da očekuje energiju "pokloni se i počni"....Venera će ga podržati.....Mesec će na kraju dana biti u opoziciji sa RxSaturnom u Strelcu....neka tuga, neraspoloženje...Oko ponoći Mesec će biti u sekstilu sa Merkurom u Lavu....


Demis Roussos - Mars u Lavu...


Goodbye My Love



Nje više nema....
☆Što se mene tiče retrogradni Saturn u Strelcu u opoziciji sa mojim Nat Mesecom u Blizancima (dva), za kratko vreme (u tri meseca) me je ostavio bez dve rođene sestre moje majke....Bilo ih je četiri sestre...ostala je samo jedna....moja majka. Kada sam prvi put pročitala "Miris kiše na Balkanu" i kasnije gdeala seriju mnogo me je podsetila na njih četiri....Moj ženski rodoslov se osipa....Kažu stari ljudi "neka je samo po redu"....i ja tako mislim....Ipak....neka knedla mi je u grlu!!! 
Današnji Mesec u Blizancima (inače moj Mesec) je u kvadratu sa mojom Nat Venerom i u kvadratu sa Nat Jupiterom....normalno je da sam tužna....ali radim. Baš ona 10.kuća i planete u njij mi daju snagu da idem dalje....


Branko Radicevic
Nje više nema - to je bio zvuk
U njen kad ja unišo bijah dom,
Strahovito me dirnuše tad huk
Iz vedrog neba, kao strašni grom,
Veselja moga ubi sam on puk,
Iz korena se ljuljnu žitka strom;
I da mu deblo nije bilo kamen,

Tih reči bi ga prelomio plamen.

Нема коментара:

Постави коментар